Şimdi Ara

LİSE YILLARI SİZİN İÇİN NE İFADE EDER?????? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
4.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe
    Vay be zaman nekadar çabuk geçiyor.Şu yazdıklarımı okurken hem güldüm hem utandım

Aynısı bende de oldu. Konudaki diğer yazdıklarım şu an çok saçma geliyor. İlerde şu an yazdıklarıma bakarsam belki bu yazılarım için de aynısını düşünürüm.

quote:

Dostum şuan ben üniversitedeyim seninse son senen.Bende sınıf çekimlerine falan gitmemiştim hiçbirşey hatırlamak istemiyorum demiştim.

Ben ama arkadaşlarımla olan samimiyetimizin nekadar ileri olduğunu şimdi anladım.İnan insan yaşarken sevmese bile lise ortamını inan mezun olunca özlüyor.Sende özleyeceksin kesinlikle.
    Belki hatta benim gibi konu açacaksın http://forum.donanimhaber.com/m_55546038/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55546038 lise arkadaşlarımı özledim diye.

Hiç sanmıyorum ama olabilir tabi ki. Son birkaç ay kaldı şu an lise bitecek diye seviniyorum.

quote:

Şunuda söyleyeyim üniversite ortamıda gayet güzel.Çok iyi arkadaşlıklar edindim gayette delikanlı insanlarda tanıdım.Geçmişte ki üniversite hayatına olan ön yargım biraz abartıymış bunu anladım :)

Umarım benim gideceğim üniversite de öyle olur. Ama şu anlık şu liseden kurtulayım başka bir şey istemiyorum.

Hele hele evinden çevrenden uzakta olursan anıların gelir sürekli aklına :)) Bence ozaman anlarsın geçmişide aslında sevdiğini.
    Bunlar şuan sana basit gibi geliyor ama insan dönüp baktığında en sevmediği anıyı bile özlüyor.Belki de 1 yıl sonra bu konuyu tekrar hortlatırsan ikimiz içinde çok daha anlamlı olucak

Zaten bu konuyu ilk gördüğümde favorilerime eklemiştim ve ilerde hortlatırım demiştim. Sonra konuyu unutmuştum geçenlerde tesadüfen favorilerime baktığımda rastladım konuya ve hortlatmaya karar verdim. Seneye tekrar hortlatmayı düşünüyorum o zaman ne düşüneceğimi merak ediyorum çünkü.

Evden uzak olmak ise şu an en çok istediğim şey. Ben yıllardır hep tek yaşamak istemişimdir ve eğer üniversiteyi kazanırsam bunu gerçekleştirebileceğim. Belki de hayal ulaşılınca eskisi kadar güzel olmayacak ama bunu yaşamadan bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: fightclub8106

quote:

iğrenç.10. sınıftayım şimdiden soğudum...ortaokulda böyle geçdi..bi sürü arkadaşım var ama sadece okulda dışarda görüştüğüm yok onlar bi yerlere giderken benim evde oturmam koyuyo..

taktıgım şeylerin arasında aynen bu var. 10. sınıfım okulda çok arkadaşım var ama dışarı çıktımı evde yalnızım bu koyuyor

nerde oturuyosn bu arada ?

Dostum üniversitedeyim şuan izmirdeyim ve durum artık hiç öyle değil 12.sınıfta kız arkadaşım olduktan sonra herşey değişti artık süper herşey inş böyle devam eder

ama yukarda 10. sınıfım demişsin simdiden bahsetmiş gibi geldi bana

• omuz omuza dostluklar, yeni başlangıçlar....

lisemi çok özlüyorum......
  • İHANET.
  • gercek arkadaşliklari ifade ediyor
  • Şimdi üniv. 1. sınıfım ama keşke müdür yanlışlık olmuş senin lise'yi 2 sene daha okuman gerek dese...
  • Lisede okuyorum, bitse de kurtulsam.
  • boş derslerde hava durumuna bakmaksızın bahçede arkadaşlarla yapılan maçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Sınıfta kalma korkusunu hissetme

İlk Gerçek Dostlar

Sınıfta yapılan lahmacun,pizza,börek partileri

İlk Gerçek Aşk,yaşadıysanız reddedilme duygusunun nasıl bir şey olduğu

Derslerin yoğunluğu yüzünden A'dan Z'ye herkesin sınavlarda kopya çekmesi

Dayak Atma Hevesi,onu döverim bunu döverim tripleri

Sınıfta gençliğin verdiği delilikten oynanan oyunlar

Kısacası çok aranacak yıllar olması..

Hocam sen iyice abartmışsın.Bizim okulda lahmacun,pizza partisi asla olmadı ?

Birde ilk gerçek dostlar kısmıda yanlış.İlk gerçek gibi görünen yanlış dostluklar olmalıydı o

• quote:

quote:

quote:

quote:

iğrenç.10. sınıftayım şimdiden soğudum...ortaokulda böyle geçdi..bi sürü arkadaşım var ama sadece okulda dışarda görüştüğüm yok onlar bi yerlere giderken benim evde oturmam koyuyo..

taktıgım şeylerin arasında aynen bu var. 10. sınıfım okulda çok arkadaşım var ama dışarı çıktımı evde yalnızım bu koyuyor

nerde oturuyosn bu arada ?

Dostum üniversitedeyim şuan izmirdeyim ve durum artık hiç öyle değil 12.sınıfta kız arkadaşım olduktan sonra herşey değişti artık süper herşey inş böyle devam eder

ama yukarda 10. sınıfım demişsin simdiden bahsetmiş gibi geldi bana

tarihe bak bi kardeşim ya

• SORUMSUZ VE EN RAHAT YILLAR KEŞKE GERİ GETİREBİLSEM BÜYÜMEKTE BİR HALT YOKMUSSS
  • Bu konuya ilk yazdığımda 9. sınıfa yeni başlamıştım. Birkaç ay önce de birkaç mesaj atmıştım. Artık lise tamamen bitti. İfade eden tek şey ise, kurtulduğum için seviniyorum. Güzel şeyler de olmuştur belki de ama hiç aklıma gelmiyor. İlk aklıma gelen her zaman sıkıcı ortam oluyor. Neyse ki bitti rahatım artık. Konuyu da üste taşıdık böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 28 Haziran 2012; 19:20:56 >
  • Lise yılları bana üniversiteye gitmenin ne kadar gerekli olduğunu hatırlatıyor.Lisede ne kadar sığ düşünceler içerisinde ne kadar sığ insanlarla berabermişim ilginç.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.