Şimdi Ara

LİSE YILLARI SİZİN İÇİN NE İFADE EDER??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
4.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar lise yılları aklıma geldiğinde şöyle durumlar ortaya çıkıyor bende...

-SATMAK kelimesinin bolca kullanıldığı ve tabiri caizse insanların arkadan vurularak satıldığı bir mekandır

-aşklar mum gibidir üfleyince söner sahte sıf gönül eylendirmek için sahte aşıklarla dolu bir yerdir
    yaz tatilleri olduğu zaman kimse kimseyi aramaz.

-yavşama yeridir sevmeseniz bile tipinden görünüşünden hal ve hareketlerinden nefret etseniz bile bir hocadan iyi bir not almak için onu yağlamak yeridir lise yıllar

-karne günleri çalışkan ineklerin karnelerini allmak için en ön sıraya geçtiği zamandır lise yılları

-sabah saat 7 00 sıralarında dersin başlamasına 15 dakika kala okulun arka köşeşinde gizli gizli sigara içme zamanıdır lise yılları...

• bol aksiyonlu kavgalar kavga sırasında koridolardan transit geçişler ne komik olur ya :)
  • müzik,müzik yarışmaları,baba korkusu
  • Sınıfta kalma korkusunu hissetme

İlk Gerçek Dostlar

Sınıfta yapılan lahmacun,pizza,börek partileri

İlk Gerçek Aşk,yaşadıysanız reddedilme duygusunun nasıl bir şey olduğu

Derslerin yoğunluğu yüzünden A'dan Z'ye herkesin sınavlarda kopya çekmesi

Dayak Atma Hevesi,onu döverim bunu döverim tripleri

Sınıfta gençliğin verdiği delilikten oynanan oyunlar

Kısacası çok aranacak yıllar olması..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 15 Eylül 2008; 18:18:56 >
  • derslerin durumunu her dakka düşünmek

sivilce yüzünden sevdiğiniz kıza açılamamak

aklıma bunlar geldi
  • Liseye başladığım günden beri acı çekiyorum olmaz olsun böyle eğitim anlayışı.
  • Tek sorumluluğumun ders çalışmak olduğunu hatırlamak.
    Rahat günlerdi.
    Keşke şimdide tek derdim ders çalışmak olsa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu okul bitsede ehliyetimi alsam demek benim için
  • quote:

Orjinalden alıntı: hydrogenfla

Sınıfta kalma korkusunu hissetme

İlk Gerçek Dostlar

İlk Gerçek Aşk,yaşadıysanız reddedilme duygusunun nasıl bir şey olduğu

Derslerin yoğunluğu yüzünden A'dan Z'ye herkesin sınavlarda kopya çekmesi

Dayak Etme Hevesi,onu döverim bunu döverim tripleri

Kısacası çok aranacak yıllar olması..

Evet aynen katılıyorum.
  • Söylenen Şarkılar
    Sınav'dan bir ders öncesi sınıfa harıl harıl çalışmak
    Anlatılan Hikayeler
    Kantini Protesto etmek
    Anlaşılan Dostlar
    Okuldan Kaçmak
    Küsmek sonra Barışmak
    Plajda Sabahlamak
    Sıcacık Eller
    Borç para vermek ve borçlanmak
    En Güzel Bakan Gözler
    Sarıp ağlamak.
    Ah lise ah
  • mersinde tevfikl sırrı gür lisesini duyanlar olmaustur bol bol kavga.. bol bol aksiyon..:D:D arkadaslıkların en saf duydularla cıkar ilişkisi arkadadn vurma olmadan yasandıgı yıllar.. en saglam dostlukların temellerinii atıldıgı yıllar .. keske 1 hafta eskiye donus olsada bi hafta daha okuyabilsem dedigim yıllar!!!
  • Lanet olsası 4 sene...Evet bana bunu ifade ediyor.
  • Lise4'de başıma gelebilecek en kötü olayın olacağı zaman ve Şimdiki hocaların sınavlarının nsaıl olduğu korkusu..

• yeterince acik oldu sanirim
  • Farklı bi yer..
    Pek alışamasamda.
    Faulleri kısalt dediler Nabıcam ya
    Ne güzeldi böyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

yeterince acik oldu sanirim

imzanda sennheiser cx100 yazıyor lakin öyle bir kulaklık yok CX300dür o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 15 Eylül 2008; 18:14:35 >

• Okuldan kaçmak için uydurduğumuz sayısız yalanlar,izin alamazsam düz duvara tırmanıp tellerden atlayıp 2lemek
  • lisede okuyorum
    -basta lanet okuyordum diyebilirim durup dururken sokakta yürüyen 10 kisiye sordum (ciddi ama)
    hepsi liseyi özlemle anıyor ah keske diyor
    biliyordum ben de öyle diyecegim baktım olmuyor simdi lise keyfini cıkartıyorum
    birazcık dersine calısıyorsun sınıfta en iyi notu aldıgında hoslandıgın kız sana bakıyor
    birazcık haylazlık yapıyorsun ( seviyeli)
    birazcık havalı oluyorsun
    hocalarla arkadas gibi konusuyorsun
    sonra bir bakıyorsun lise en sevdiign yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: byneil

mersinde tevfikl sırrı gür lisesini duyanlar olmaustur bol bol kavga.. bol bol aksiyon..:D:D arkadaslıkların en saf duydularla cıkar ilişkisi arkadadn vurma olmadan yasandıgı yıllar.. en saglam dostlukların temellerinii atıldıgı yıllar .. keske 1 hafta eskiye donus olsada bi hafta daha okuyabilsem dedigim yıllar!!!

Bilmem mi ama şimdi Anadolu Lisesi oldugu için olaylar durdu biraz ama bundan 3-4 sene ve daha öncesinde olaysız gün olmazmış , polisler sürekli kapıda
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_kesh

quote:

Orjinalden alıntı: byneil

mersinde tevfikl sırrı gür lisesini duyanlar olmaustur bol bol kavga.. bol bol aksiyon..:D:D arkadaslıkların en saf duydularla cıkar ilişkisi arkadadn vurma olmadan yasandıgı yıllar.. en saglam dostlukların temellerinii atıldıgı yıllar .. keske 1 hafta eskiye donus olsada bi hafta daha okuyabilsem dedigim yıllar!!!

Bilmem mi ama şimdi Anadolu Lisesi oldugu için olaylar durdu biraz ama bundan 3-4 sene ve daha öncesinde olaysız gün olmazmış , polisler sürekli kapıda

ewt ya anadolu lisesi olunca butun o guzelligi yok oldu.. gecen gun gittim hocaları ziyarete bi naktım herkes kurallara uyuyor :D herkes hocaLARI dinliyor.. sigara ve envayi cesit sey içilen tualetler artık bitmiş :d okulun içinde siviller gezmiyor :D her sey bitmiş o okul için eskiden ne kadar guzel ve zewkliydi.. tamam belki cok olay oluyordu ama lise dedifinde o degilmi. butun duyguları asırı yasadııgn kuralları altust ettigin yıllar.. hocalara sordum onlar bile o yılları daha cok sewiyorlar :D okulun içinde yunusların gezmesini ozlemişler :D:D

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.