Şimdi Ara

LİSE YILLARI SİZİN İÇİN NE İFADE EDER?????? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
4.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

Mumla ararsınız o günleri kıymetini bilin lise biter hayat başlar lise hayat öncesi özet görüntüleridir

Haklısın hayatı çoğu kişi lisede tanıyor o bakımdan cidden önemli..Lisede sosyal olun rezilde olsanız hiç önemli değil..Suskun olmak iyidir ama herşeyin fazlası zarar unutmayın

Sosyal olmaktanda ziyade lise biter ve hayat başlar isterseniz öğreniminiz devam etsin isterseniz çalışma hayatına başlayın o çocuk düşünceler bitmiştir artık gerçekleri görebiliyorsunuzdur hayatın ne kadar acımasız ve ağır olduğunu görebiliyorsunuzdur hayat her birinizi savurur atar bir kenara kiminizi iş hayatına sürükler kiminizi üniverste hayatına atar ama ortak bir noktanız vardır artık hergün yaşadığınız o mutlu günler bitmiştir mutluluk oyunları başlamıştır çocukca düşünceler bitmiştir çünkü artık gerçekleri görüyorsunuzdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 15 Eylül 2008; 21:03:54 >

• işkence gibi senelerdi ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Canhatti

quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

Olayı sevgi konusuna çekersek,

Sevipte söyleyip reddeldiğiniz zaman o okul size dar gelir.ve geliyor.

İnsan ikiye ayrılıyor resmen,

onu görmekten korkuyorsunuz biyandan ise görmek istiyorsunuz tam bir azap.

bu durumu yaşamaktayım..

ama katlanacağız mecbur...

Kesinlikle haklısın ıste benım halım...

devamsızlık 4.5 gun oldu okula gıtmek ıstemıorm ama gıtmek zorundayım bıde baslayabılsem

deymeyen bırını seviorm malesef veya benm sevgımı kullanan bırnı

nese ole iste lise yılları...

Yaşça küçüksün anlaşılan,

Takma kafana,düşünmemeye çalış(desem bile her an aklındadır)
    Arkadaşlarınla konuş ama sağlam ayakkabı olanlarla
    dertleş paylaş derdini.okulu severek git. okulu takmayabilirsin ama severek git.
    Her an sana bakacakmış,her an seni sevecekmiş gibi git okula, hayaller kur düşün böyle olur yada olsa gibisinden.zaman ancak böyle geçer avutma yöntemi yani.

bunları yapmazsan hayatın kararır.

• quote:

Orjinalden alıntı: duff

"Güvendiğin kankan avradına koyar
    Bir parça karını muz gibi soyar"

Bu söze itimat edin, daima bahtiyar olursunuz

aynen çok süper bir laf
  • disipline werilmem dışında bütün anılarım güseldir liseye dair
    lise aşkım ...tam üç yıl sürmüştü ve benim üni yi ilk sene kazanmam onun kazanamaması, bitmesine neden olmuştu.
    hazırladığım minik kopye kağıtları,bit gibi küçücük yazardım lakin onun bile fotokopisini çekerdi bazı arkadaşlar...
    herşey çok güseldi herşey.son sene inekleme senemisdi ama o zamana dek lise 1 ve 2 de elimisden gelen tüm manyaklıkları yapmıştık
  • Hayatımda en kötü, en hatırlamak istemeyeceğim anılarım lise de geçmişti. Lanet olsun öyle okula, lanet olsun öyle şerefsiz arkadaşlara. Hiçbirini hatırlamak istemiyorum. Hepsinin Allah belasını versin.
  • EsTirecem Bu sene 0kulu.. Nagehanıda ayarlarım Reis Benim Lan ..
  • Keşke gene gidebilsem

• komiklik, eğlence, şamata, aşk tabiki yaşandı ama hayatıma birşey kazandırmadı hiçbiri, ne sevdiğimiz bizimle kaldı nede adam gibi bi okul tutturabildik boşa giden 4 yıl diyorum bu yüzden
  • hiç bir boka yaramayan 4 yıl okulun bana hiç bir faydası olmadı veya hiç birr bilgi işime yaramadı okulda öğrendiklerim sadece hazırlık sınıfı ingilizcemi geliştirdi o kadar...
  • Lise 1 sınıftaki herkes için çok iyiydi.Lise 2 de adam gibi adam yoktu aynen yukarıdaki arkadaşların söylediği gibi aynı ortamı paylaştığı için birbiriyle görüşen yaz geldiğinde hiç arayıp sormayan tiplerle okudum.Şimdi lise 3 deyim yaramaz(10 yıl liseye gidip gelsede adam olmucak tipler) adamların bazıları temizlendi.Geçen seneden daha iyi gibi.Gördüğümüz eğitim zaten berbat.Lise bitince derin bir ohh çekicem.Zaten hele bir bitsin ne onlar beni tanır nede ben onları.
  • Çok düşündürücü
  • Şu an liseye gidiyorum ve bu günlerimi ilerde hic özlemıyıcem.İgrenc ötesi bir okulda okuyorum lanet olsun şu liseninde, lise yıllarınında ta ...im.Allahın kıcı boklu krolarıyla aynı okulda okuyorum.Hepsi azmış tek bildikleri şey aşk meşk , adi şerefsizler elimde olsa gebertıcem pislikleri.yok şu şununla cıkıyor yok ayşe ona veriyor... bıktım ulan bide nedense bunlar okullar acılınca dahada bi azıyolar anasını satıyım.Okulamı gidiyorum yoksa genelevemi farkında degilim.Neyseki az kaldı bitecek bu lanet şey... yani lise yıllarım benim için boku ifade eder hatta boktan bile değersizdir bu yıllar benım ıcın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Green Goblin -- 17 Eylül 2008; 21:00:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Red Fox

Şu an liseye gidiyorum ve bu günlerimi ilerde hic özlemıyıcem.İgrenc ötesi bir okulda okuyorum lanet olsun şu liseninde, lise yıllarınında ta ...im.Allahın kıcı boklu krolarıyla aynı okulda okuyorum.Hepsi azmış tek bildikleri şey aşk meşk , adi şerefsizler elimde olsa gebertıcem pislikleri.yok şu şununla cıkıyor yok ayşe ona veriyor... bıktım ulan bide nedense bunlar okullar acılınca dahada bi azıyolar anasını satıyım.Okulamı gidiyorum yoksa genelevemi farkında degilim.Neyseki az kaldı bitecek bu lanet şey... yani lise yıllarım benim için boku ifade eder hatta boktan bile değersizdir bu yıllar benım ıcın.

• Lisede başladığınız işi lisede bitirin ki daha sonra keşke demeyin, ya da devam ettirdiyseniz kafanıza etmesin benim gibi. Kız olayı için tabii. Şimdi 4 yıl galiba benim zamanımda 3 yıldı. İlk yılım berbattı, kayıp olarak söyleyebilirim ama olsun sonuçta tecrübe kazanıyorsun. Diğer iki yıl ise bir nebze kendimi bulduğum yıllar olmuştu...
  • Şu an lise 2yim, arkadaş çok ama "dost" yok, herkes günlük takılıyor lisede... O yüzden yeni başlayanlar falan derlerse ki ortaokuldaki ortam daha iyiydi falan, yanlış bi düşünce değil.
  • Hiç Hatırlamak istemediğim Yıllardır Tekrar Yaşamak Falan istemem Allah Korusun Başlarda Çok Hevesliydim Okula Gitmeye Yatılı Kaldım Hayatımda O Kadar Gözyaşını Başka Hiç Bi Yerde Dökmedim Dayanamadım Bıraktım Zaten Yarım Kaldı O Hocalarada Hayatım Boyunca Lanet Okucam ZzzZzzZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janine

Hiç Hatırlamak istemediğim Yıllardır Tekrar Yaşamak Falan istemem Allah Korusun Başlarda Çok Hevesliydim Okula Gitmeye Yatılı Kaldım Hayatımda O Kadar Gözyaşını Başka Hiç Bi Yerde Dökmedim Dayanamadım Bıraktım Zaten Yarım Kaldı O Hocalarada Hayatım Boyunca Lanet Okucam ZzzZzzZ

sende mi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.