Şimdi Ara

LİSE YILLARI SİZİN İÇİN NE İFADE EDER?????? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
4.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyi arkadaşım dediğiniz kişi size hiç yüzünüze karşı sövmüyorsa en iyi arkadaşınız değildir.
  • Lanet olsun bu Lise hayatına ben şuan Lise 3'üm bıktım yemin ederim
    Lise 1 gerçekten yeni yeni alışıyorsun güzel geliyor ama
    Lise 2 gerçekleri görmeye başlıyorsun çok şerefsizliğin döndüğünü görüyorsun
    Şuan Lise 3 teyim 3 arkadaşım hariç kimseyle konuşmuyorum sınıfta o kadar lanet edilecek şey varkin o 3 arkadaşım bana yeter
  • Pislik aklima geliyor.
  • ne ilkokulu ne de liseyi sevebilmiş değilim şuan lise 3 teyim biraz ısındım ortama inş daha güzel olur
  • 6 yılda bitirdim lan liseyi,ölsemde bir daha lise okumam anasını satayım.
  • sahte rapor geçirtmek.hocalardan fırça yiyip hocanın dayısına kadar sövmek.okulun kurallarına uymamak.sınavda defter açmak.
  • Okuldan atılmak
    Derste uyumak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Artık konuyu hortlatmanın zamanı geldi.

quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Orjinalden alıntı: ßa®an

quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Orjinalden alıntı: ßa®an

quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Bu yıl oldu olay
    Lise 2 ye geçmişiz arkadaşla arka arkaya oturduk sıralar tekliydi
    Tuvalate gittim o sırada sınıfa güzel kız gelmiş ve arkadaşıma sormuş şu arkandaki sıra boş mu demiş?
    Arkadaş dolu ama senin gibi kızlara herzaman kıyak geçerim diyerek benim çantayı öne atmış
    Ben naptım?
    Arkadaşı döve döve yerinden çıkardım şimdi kıza ben yavşıyorumO önde

Güzelmiş.

Ben daha liseye yeni başladım fakat bir yıl sonra bu konuyu hortlatıp görüşlerimi paylaşabilirim.

Lise en temiz arkadaşlıkların olduğu yerdir Ünide çıkar ilişkisi çok diyor büyüklerim bilemeyeceğim
    Aslında pekte temiz değil 1 kız için hemen satılabiliyorsunuzYavşayan yavşana..

Zaten çıkar ilişkisi için senle arkadaş olana ağzının payını vermişsin. Biz daha yeni yeni tanıştık ve bizim sınıfta fazla abazan olmadığı için kız yüzünden bu tür durumlar olmuyor. Umarım ilerde de olmaz.

Düzeltme: Harf hatası.

Daha yeni yeni alışcaksınız birbirinize 1 ay geçmeden birbirinizi çok iyi tanırsınız daha kimse ilk günden abazanım diye çıkmaz

Söylediğinin doğruluğunu bu mesajı yazdıktan birkaç ay sonra anlamıştım.

Bu konuya ilk mesaj attığımda lise 1'e yeni başlamıştım şimdi lise 4'teyim. İlkokulum güzeldi ama lise de yeni bir yer olduğu için ilgimi çekiyordu. Belki ilkokuldan daha çok hoşuma gider diye düşünüyordum. Ama hiç de öyle değilmiş. Derslerde bir şey öğrenemiyorum zaten hocalar anlatmayı bilmiyor. Sınıfımı da birkaç kişi hariç hiç sevmiyorum. Fotoğraf çekimlerine bile katılmadım. Bu liseyle ilgili bir şeyi bir daha görmek istemiyorum. Lise bitsin okulla ilgili her şeyimi (kıyafetleri, kitaplarımı vs.) yakacağım.

Not: Belki başka bir liseye gitseydim durumum böyle olmazdı ama 8. sınıfta yaptık bir hata. Keşke ders çalışmayı başarabilseydim diyorum şimdi; hem o zaman için hem de şu an için.

Vay be zaman nekadar çabuk geçiyor.Şu yazdıklarımı okurken hem güldüm hem utandım

Dostum şuan ben üniversitedeyim seninse son senen.Bende sınıf çekimlerine falan gitmemiştim hiçbirşey hatırlamak istemiyorum demiştim.

Ben ama arkadaşlarımla olan samimiyetimizin nekadar ileri olduğunu şimdi anladım.İnan insan yaşarken sevmese bile lise ortamını inan mezun olunca özlüyor.Sende özleyeceksin kesinlikle.
    Belki hatta benim gibi konu açacaksın http://forum.donanimhaber.com/m_55546038/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55546038 lise arkadaşlarımı özledim diye.

Şunuda söyleyeyim üniversite ortamıda gayet güzel.Çok iyi arkadaşlıklar edindim gayette delikanlı insanlarda tanıdım.Geçmişte ki üniversite hayatına olan ön yargım biraz abartıymış bunu anladım :)

• Aklıma niyeyse direk bu şarkı geldi

• quote:

Vay be zaman nekadar çabuk geçiyor.Şu yazdıklarımı okurken hem güldüm hem utandım

Aynısı bende de oldu. Konudaki diğer yazdıklarım şu an çok saçma geliyor. İlerde şu an yazdıklarıma bakarsam belki bu yazılarım için de aynısını düşünürüm.

quote:

Dostum şuan ben üniversitedeyim seninse son senen.Bende sınıf çekimlerine falan gitmemiştim hiçbirşey hatırlamak istemiyorum demiştim.

Ben ama arkadaşlarımla olan samimiyetimizin nekadar ileri olduğunu şimdi anladım.İnan insan yaşarken sevmese bile lise ortamını inan mezun olunca özlüyor.Sende özleyeceksin kesinlikle.
    Belki hatta benim gibi konu açacaksın http://forum.donanimhaber.com/m_55546038/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55546038 lise arkadaşlarımı özledim diye.

Hiç sanmıyorum ama olabilir tabi ki. Son birkaç ay kaldı şu an lise bitecek diye seviniyorum.

quote:

Şunuda söyleyeyim üniversite ortamıda gayet güzel.Çok iyi arkadaşlıklar edindim gayette delikanlı insanlarda tanıdım.Geçmişte ki üniversite hayatına olan ön yargım biraz abartıymış bunu anladım :)

Umarım benim gideceğim üniversite de öyle olur. Ama şu anlık şu liseden kurtulayım başka bir şey istemiyorum.

• güzel zamanlardı. anadolu lisesinde tam sizin kafadan insanlar bulabiliyorsunuz. ters hocalar dışında sorunsuz umduğum gibi geçti lise.
  • üniversitedeyim, lisede çok sıkı arkadaşlarım oldu her fırsatta görüşüyoruz tekrar hala, onun dışında full t..şak muhabbetler. en çok güldüğüm zamanlardı heralde öğretmenler sınıftakiler olsun eğleniyorduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Aynısı bende de oldu. Konudaki diğer yazdıklarım şu an çok saçma geliyor. İlerde şu an yazdıklarıma bakarsam belki bu yazılarım için de aynısını düşünürüm.

quote:

Hiç sanmıyorum ama olabilir tabi ki. Son birkaç ay kaldı şu an lise bitecek diye seviniyorum.

quote:

Umarım benim gideceğim üniversite de öyle olur. Ama şu anlık şu liseden kurtulayım başka bir şey istemiyorum.

Hele hele evinden çevrenden uzakta olursan anıların gelir sürekli aklına :)) Bence ozaman anlarsın geçmişide aslında sevdiğini.
    Bunlar şuan sana basit gibi geliyor ama insan dönüp baktığında en sevmediği anıyı bile özlüyor.Belki de 1 yıl sonra bu konuyu tekrar hortlatırsan ikimiz içinde çok daha anlamlı olucak

• hatırlamak istemicek kadar değersiz
  • Okula girmeden 5-10 Dk içinde son bir dal yakmak.
    Alkışlar içinde yoklama kağıdını yakmak.
    Defteri kaybedip okuldan kaçmak.
    Sınavlarda kopya çekmek ve en hakiki arkadaşlıklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fightclub8106

quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

iğrenç.10. sınıftayım şimdiden soğudum...ortaokulda böyle geçdi..bi sürü arkadaşım var ama sadece okulda dışarda görüştüğüm yok onlar bi yerlere giderken benim evde oturmam koyuyo..

taktıgım şeylerin arasında aynen bu var. 10. sınıfım okulda çok arkadaşım var ama dışarı çıktımı evde yalnızım bu koyuyor

nerde oturuyosn bu arada ?

Dostum üniversitedeyim şuan izmirdeyim ve durum artık hiç öyle değil 12.sınıfta kız arkadaşım olduktan sonra herşey değişti artık süper herşey inş böyle devam eder

• Sıkıntılı yıllardır,benim için askerlik yılları çok daha güzel havacydk,santralciydik filn hikayeler daha iyi ;)
  • Özlüyorum açıkcası.İçindeyken pek değerli değildi ama şimdi aranıyor be.
  • Rahat geçen yılları ifade eder. Üniversiteye gitmiyorsanız şayet gidince lisenin aslında tatil mekanı olduğunu anlarsınız.
  • 96 ve 99 arası yaşadığım en baba yıllardı zaten 2000 den sonra bi çok Lisenin ilk okuldan farkı kalmadı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.