Lise 1 deki polinom ,fonksiyon, bagıntı,eşitsizlik Mat 2 nin esas konuları...
Ayrıca fizikdeki sıvı-özkütle konularını da iyi idare etmelisin.
Günde yarım saat oynarım kalkarım diye sakın düşünme
İnsan; "yarım saat oynarım " diye oturuyor başına , bakmış ki 3-4 saat olmuş..
Böle yaparsan ancak kendini kandırırsın...
lise 1 de polinom yok yeni müfredata göre lise 2 nin konusu polinom
fizikde de optik falan var ama zevkli konular onlar.
bu arada polinomları bu gün gördüm güzelmiş yaf
@w0lky bu arada sen birine priest bi char vermişsin sanırım manesde elgranedecaptain diye
noolcak o char ben arada x e giremediimde bakıyodum nooolcak o char
Ehehe, MEB 3 günde 1 müfredat değiştirdigi için bizim post yalan oldu.
Optik de önemli konud her yıl % 100 1 tane kırılma, % 95 1 tane yansıma sorusu gelir.
Polinomlar güzel konudur. Basit hoş konular.
O charı forumdan RODİN diye bi arkadaşa verdim , kasıyor sanırsam
Bu arada char manes de değil, edanada.
ya bende akılmı kaldı son günümde x e girmemiyorum isterse funServer da olsun
xıgenon 3 e girememek çok kötüü hemde son gün
dostum lise 1 zordur bence günde 2 saatten fazla ko oynama lise 2 yan gel yat zaten
heheyt beeee lise gençliği bende lise1 e baslıorm(bunu 10 kere fln soledım bu gun) kızlar fln super olucak hocam.19 yasndakıler fln dayak yemeyız umarım gercı bu kafayla sonum ıyı gozukmuo ama olsun
bencce rahat gider 2 saat bişi deil ama lise 2 için bişi diemem
quote:
Orjinalden alıntı: J a C K a L
quote:
Orjinalden alıntı: cocona
quote:
Orjinalden alıntı: w0lky
quote:
Orjinalden alıntı: cocona
quote:
Lise 1 deki polinom ,fonksiyon, bagıntı,eşitsizlik Mat 2 nin esas konuları...
Ayrıca fizikdeki sıvı-özkütle konularını da iyi idare etmelisin.
Günde yarım saat oynarım kalkarım diye sakın düşünme
İnsan; "yarım saat oynarım " diye oturuyor başına , bakmış ki 3-4 saat olmuş..
Böle yaparsan ancak kendini kandırırsın...
lise 1 de polinom yok yeni müfredata göre lise 2 nin konusu polinom
fizikde de optik falan var ama zevkli konular onlar.
bu arada polinomları bu gün gördüm güzelmiş yaf
@w0lky bu arada sen birine priest bi char vermişsin sanırım manesde elgranedecaptain diye
noolcak o char ben arada x e giremediimde bakıyodum nooolcak o char
Ehehe, MEB 3 günde 1 müfredat değiştirdigi için bizim post yalan oldu.
Optik de önemli konud her yıl % 100 1 tane kırılma, % 95 1 tane yansıma sorusu gelir.
Polinomlar güzel konudur. Basit hoş konular.
O charı forumdan RODİN diye bi arkadaşa verdim , kasıyor sanırsam
Bu arada char manes de değil, edanada.
ya bende akılmı kaldı son günümde x e girmemiyorum isterse funServer da olsun
xıgenon 3 e girememek çok kötüü hemde son gün
dostum lise 1 zordur bence günde 2 saatten fazla ko oynama lise 2 yan gel yat zaten
nası lise 2 de yat yaa. sanırım sen kıytırık bir lisede sonav kaygısı olmayan tm veya sözel seçen birisin ( aşşağılama olarak algılama saıkn)
aaa hepınız ko yu dusunuosunuz unutun su oyunu hocammm artık okul baslıo derslerın hakkından gelıp kzlarla cıkmak,ust snıf kzlaırna caktırmadan bakmak,basketbol oynamak.. bunların her bırı ko dan 3- 4 kat daha keyıf lı hocam yaa ne konustum beee ,biri beni durdursun yahuu
quote:
Orjinalden alıntı: doan92
heheyt beeee lise gençliği bende lise1 e baslıorm(bunu 10 kere fln soledım bu gun) kızlar fln super olucak hocam.19 yasndakıler fln dayak yemeyız umarım gercı bu kafayla sonum ıyı gozukmuo ama olsun
ne diyosun hocam tam bi şölen gibi geliyo ilk başta ama alışıyosun sonra g*t göbek görmeye... cidden çok sıra dışı dişiler oluyor
bu arada lise 1 deyen pek kız kalmıyo anında 2. sınıflar 1 lerin güzellerini kapıypr
artık çöm lükten çıktık sıra bizde
sen derslerini belki zor düzeltirsin ama car laalbilirsinde
nası yani hocam yaaaaa hayıııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olsun yhaww oltaya gelenı cekerız bızde ufff okul almanca bzm simdi lise 2 dekıler bize almanca almacla laflar edıcekhönkkk die kalıcaz artık kufur mu edeeer kucaama otur mu der orasını bılemıcezzzz
gider tabi knight heryere gider lise 1 ilkokul 1 ortaokul bir hatta deneyen arkadaşlar war içkiyle bile çok güzel gidiomuş knight ama mezesiz olmaz
gulucekmıyız hocam buna şaka be şaka alınma guzel espiri guzel yarıldım burda
quote:
Orjinalden alıntı: peka
ben göturdum tesekur bıle getırdım sorun olmaz ama fızıkle matematıge ılgı gösterdım
aynen bende teşekkür getirdim ama matematik çok ama çok zordu
yaf beyler ben bu sene hazırlık okicam (malım ist. erkek lisesi sayısal dersler almanca almanca ogrenmek lazım) ama lise 1 de galiba alman mufredatı oldugu icin bizde lise 3 konusu olan integral gormeye baslicaz yani ist erkekliler icin lise 3 konusu 1 e ise 3 te ne var bilemiyom :(
Dil bölümü okumak istiyosan Lise 1 genel tatil !
walla geçen sene (lise 1'de) ilk dönem paso knight oynadım teşekkür geldi, 15 karne tatilinden sonra kapattım pc'yi sene sonunda taktir getirdim
gunde 24 saat oynuyorum 2 gune bı uyuyorum ve tatmın olmuyorum
quote:
aaa hepınız ko yu dusunuosunuz unutun su oyunu hocammm artık okul baslıo derslerın hakkından gelıp kzlarla cıkmak,ust snıf kzlaırna caktırmadan bakmak,basketbol oynamak.. bunların her bırı ko dan 3- 4 kat daha keyıf lı hocam yaa ne konustum beee ,biri beni durdursun yahuu
Okumaya mı gidiyorsun ? Abazalık yapmaya mı ?
quote:
heheyt beeee lise gençliği bende lise1 e baslıorm(bunu 10 kere fln soledım bu gun ) kızlar fln super olucak hocam.19 yasndakıler fln dayak yemeyız umarım gercı bu kafayla sonum ıyı gozukmuo ama olsun
hocam ko nun posterını fln bastır onlardan yorgan fln yap uyu ruyanda ko yu gorursun belkı tatmın olursun ozaman 7/24 ko olur sana
erkek lisesi çok kötü beh
karışık daha güzel olmazmı
quote:
quote:
Okumaya mı gidiyorsun ? Abazalık yapmaya mı ?
quote:
heheyt beeee lise gençliği bende lise1 e baslıorm(bunu 10 kere fln soledım bu gun ) kızlar fln super olucak hocam.19 yasndakıler fln dayak yemeyız umarım gercı bu kafayla sonum ıyı gozukmuo ama olsun
ne dersen de. düşüncelerımı dırek soyluorum. ayrıca bunlar işin espırısı tabi asıl amac uniwersteye alt yapı kazanmak ve dıl altyapısını guclendırıp yurt dısındakı okullarda okuyabılmek(şahsi amacım). 1 sene boyunca osym nın gelısmıs ulkelerde uygulanmayan sıstemı yuzunden kopekler gıbı calıstım bırazda lise1 dede ders ten bsaka bıseyler dusunmek lazım dımı?