Bunun oyunla alakasi yok sahsen 5 senede bitirmis adamim
hayatını kurtarmakmı istiyorsun karartmakmı önce bu soruya cvp ver sonra ona göre davran
Bence istemek yeter oyun felan palavra aslinda okuldan eve giderken ki zaman bile bos gecmisdir o yüzden yani hem ben sinifi gecerim hem oyunumuda oynarım dersen yaparsin tabi denge oyunda agirlik basarsa ihmal edersin ama yani oyun oynarken bile beyin jimlastigi diyolardi bi aralar bence dogruda
asla... lise 1 de başlamıştım bu oyuna sömestr tatilinde tatilden önce herşey güllük gülistanlıktı notlarım filan çok yüksekti insanlarla aram iyidi kız arkadaş filan da wardı. ama ilk günden sonra korkunç sardı ilk gün kahvaltı bile yapamadan knightla uğraştım baktım ki akşam olmuş ben daha kahvaltı bile yapmamışım. İkinci üçüncü günler de aynıydı. En sonunda okul başladı tabii. Benim notlarım birden azalmaya, bana hayranlığını belirten hocalar beni aşağılamaya başladı. Daha sonra sadece knight oynayanlarla arkadaşlık ettim, kızx arkadaşı filan unut. Arkadaşlarımla sadece knighttan konuştum ve bu olay kurtulana kadar devam etti. En sonunda zar zor sildim bilgisayarımdan kurtuldum. Şimdilerde düzeldi artık hayatım. Belki bendeki iradesizliktir sen daha sağlamsındır ama okuldan gelince direk knighta koşuyodum üstümü deiştirmeden bilgisayar açıyodum. Ders çalışırken aklım knighttaydı. O zamana kadar hiç ödev aksatmayan ben artık ödevleri okulda arkadaşlardan çeker olmuştum. Seçim sana kalmış ama bence bu oyunun madde bağımlılığından farkı yok...
aslında derslerde başarılı olmak için fazla bir şeye ihtiyaç yok (fazla tembel deilsen tabiki) altınkural
DERSİ DERSTE DİNLE VE EVE GELİNCE MUTLAKA AMA MUTLAKA TEKRAR YAP
bu dediklerimi yaparsan o bilgi 4 5 ay unutmayabilirsin(uzmanların görüşü'bendedeişe yaradı' ) ayrıca ayzılı önceside kısa bir tekrar işe yarar ama bazı arkadaşlarında dedigi gibi ders çalışırken bile lvl ve np düşünüyorsan knight ı silmeyi bırak pc yi camdan dışarı at kırılsın gitsin((()))
quote:
Orjinalden alıntı: Lord_Soth
quote:
Orjinalden alıntı: numand
quote:
quote:
lewreq
Bak guzel kardeşim senden yaşca buyugum. uni. ogrecisiyim. sana bir abi tavsiyesi. kimseye cok bilmişlik yapıp konsmak istemem fakat kolay cart curt gibi. yorumlar yapılmıs. kolay-zor gibi kavramlar kişiden kişiye deişir. + benim için birşey hayatımda ya hep vardır ya hiç yoktur. sigara bagımlısıyım tabi Ko da bagımlılk yaptı. Günde 1 sigara içsem bile sonucta içiyorum dimi bu mereti. bende bu yıl cok sıkı çalıs. iyi bir bolume gir [sayısal- eşit agırlık vs.vs.] sınavda artık bildigim kadarıyla Lise 1 2 3 hepsinden sorumlusunuz. bu işi baştan sıkı tutmassan. ne rahat oyun oynarsın nede iyi bir meslek sahibi olursun. Kazan uni.yi tut bir ev bağlat neti sabaha kadar Ko oynarsın. benim tavisiyem bu sene Ko'yu unut ilk yıldan ipler senin elinde olsun.
bence en iyisi bu Allah izin verirde üniye gidersem yapacam bunu
Tam benim hayatimi anlatmissin. Üniversiteyi kazandim.Eve ciktim. Ev arkadasimla eve adsl aldik.Sabahlara kadar knight oynuyoruz.Hatta bulundugum sehirden arkadaslar bilgisayarlarini bize getirip sabaha kadar 4pc kinght oynadigimiz oluyor.Ben priestim ev arkadasim rogue diger arkadaslarda mage ve warriour var.Millet parti ararken bizim partilerimiz kurulu olarak oyuna basliyoruz İnanın üniversiteyi kazanarak böyle kendi evinizde knight oynamak o liseden kaçıp knight oynamanızdan daha zevkli olacaktır. O yuzden boyle bagımlılık yapan oyunları üniversite sınavından sonraya bırakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.Emin olun en azından üniversite sınavından sonra boynu bükük olarak dolasmayacaksınız
bence en iyisi bu Allah izin verirde üniye gidersem yapacam bunu
Allah seninde ve senin gibi öss ye girenlerinde yardimcisi olsun
amin
quote:
Orjinalden alıntı: numand
kızlardan nefret ediyorum fena ineklik yaparım okul zamanı ko mo dinlemem
ne diem hiç sasırmadım.
quote:
Orjinalden alıntı: sonsuzarap
bu ne ya herkes lise 1 ama size tavisyede bulunayım.. bence de oyundan önemli olan geleceğimiz.. bende geçen sene tam tamına 7 tane 1 aldım sınavlardan oyun yüzünden demeyin doru bu dediim ama düzelttim 2, sınavlarda şu an fen örencisi lise 2 yim bu arada anadolu lisesi kolay olmaz.....
buraya katılmıyorum anadolu fen düz farketmiyor çalışırsan her yerde yaparsın çalışmazsan hiç birinde yapamazsın fen lisesinde olmamıza rağmen knight için az kaçmadık
haha lol
quote:
Orjinalden alıntı: AntiPremiuM
Bende lise 1 e geçtim knightı hafta sonu oynicam ama ödev mödev bide ders olmasa knight oynarım hafta içi ama dersin ne zaman bitiği görülmüşAdam akılı çalışmak lazım geçen sene 5 tane 1 vardı zor kurtardım
ben de anadoludayım yani geçtim etrafımda oynayan yok galiba sölesem çocuk oyunu dicekler siz kaçta oynuyorsunuz
LİSE 1 DE EĞER TED ANKARA KOLEJİNE GİDİYORSAN B_K OYNARSIN.HER BİŞEY İNGİLİZCE.HYATIM KAYDI.TÜRKÇEYİ UNUTACAĞIM!!!
bu oyuna kendını kaptırırsan benım gıbı olursun bende bu knight yuzunden lıse 1 de kaldım arkadas sen sen ol sadece tatıl gunlerınde oyna bu oyunu
quote:
Orjinalden alıntı: xeptoponic
çok gereksiz topic ban yazcam ama biraz yardımcı olayım bak arkadaş bu bi oyun bu adar üstüne düşme senin için ii bi gelecek önemli bazı şeyleri baştan saglam tutamassan sonunda toparlayamassın knight bi gelecek deil git okumana bak gelecegini düşün bu oyun yüzünden össyi kazanamıyon arkadaşlar hepsi bıraktı ama iş işten geçti, neye yarar
nie bence bu cok önemli bi konu arkadasımız bizden fikrimizi almak istemiş lütfen anlayıssız olmayalım
ASLA OKULLA KNIGHT ONLİNE BİR ARADA OLMAZ KNIGHT ONLİNESIZ YAPAMAZSIN...BENCE BIRAK BU İLLETİ..
sana abi nasihatı knightı bırak yoksa sende benim gibi kalırsınama konuyu açmışın ortalarda görünmüosun insan açtığı konuya bakar
quote:
quote:
lewreq
Bak guzel kardeşim senden yaşca buyugum. uni. ogrecisiyim. sana bir abi tavsiyesi. kimseye cok bilmişlik yapıp konsmak istemem fakat kolay cart curt gibi. yorumlar yapılmıs. kolay-zor gibi kavramlar kişiden kişiye deişir. + benim için birşey hayatımda ya hep vardır ya hiç yoktur. sigara bagımlısıyım tabi Ko da bagımlılk yaptı. Günde 1 sigara içsem bile sonucta içiyorum dimi bu mereti. bende bu yıl cok sıkı çalıs. iyi bir bolume gir [sayısal- eşit agırlık vs.vs.] sınavda artık bildigim kadarıyla Lise 1 2 3 hepsinden sorumlusunuz. bu işi baştan sıkı tutmassan. ne rahat oyun oynarsın nede iyi bir meslek sahibi olursun. Kazan uni.yi tut bir ev bağlat neti sabaha kadar Ko oynarsın. benim tavisiyem bu sene Ko'yu unut ilk yıldan ipler senin elinde olsun.
Tam benim hayatimi anlatmissin. Üniversiteyi kazandim.Eve ciktim. Ev arkadasimla eve adsl aldik.Sabahlara kadar knight oynuyoruz.Hatta bulundugum sehirden arkadaslar bilgisayarlarini bize getirip sabaha kadar 4pc kinght oynadigimiz oluyor.Ben priestim ev arkadasim rogue diger arkadaslarda mage ve warriour var.Millet parti ararken bizim partilerimiz kurulu olarak oyuna basliyoruz İnanın üniversiteyi kazanarak böyle kendi evinizde knight oynamak o liseden kaçıp knight oynamanızdan daha zevkli olacaktır. O yuzden boyle bagımlılık yapan oyunları üniversite sınavından sonraya bırakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.Emin olun en azından üniversite sınavından sonra boynu bükük olarak dolasmayacaksınız
Bu elemanlar üniyi qazanana qadar qo fln qalmaz
ben bi uni ye kapaı atiim artk 10 senede bitirersemde olur walla bende oynuyodm 8. sınıfın başında başladm bi yaz boyuca hayatım 0 oldu hiç bişe yapmadım mannak gibi ko lise ye geçecem falan dedm sildm oyunu pc den bıraktm oyunu zaten ilk günden ders işlio hocalar
quote:
Orjinalden alıntı: Me®t
Basit..Lise 1de günde yarım saat oynayarak ilk dönem 64 char kastım..
katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: ikizmert09
Ben Lise1 e gectım.Duyduklarıma göre çoğu kişi Zor dior ama bazılarıda kolay dıor.Lise1 Zormu?benım asıl sorum su Gunde 2saat knight la bu lise gidermi?
götürmesini bilene gider aşırıya kaçma oynarken günde 2 - 3 saati geçmessen gidiyor ben lise 1 de iken iyi notla geçtim sınıfımı valla ama çok çalışmalısın derslerine