Şimdi Ara

Lise1 Le Knight Gidermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Lise1 e gectım.Duyduklarıma göre çoğu kişi Zor dior ama bazılarıda kolay dıor.Lise1 Zormu?benım asıl sorum su Gunde 2saat knight la bu lise gidermi?

• Basit..Lise 1de günde yarım saat oynayarak ilk dönem 64 char kastım..
  • çok gereksiz topic ban yazcam ama biraz yardımcı olayım bak arkadaş bu bi oyun bu adar üstüne düşme senin için ii bi gelecek önemli bazı şeyleri baştan saglam tutamassan sonunda toparlayamassın knight bi gelecek deil git okumana bak gelecegini düşün bu oyun yüzünden össyi kazanamıyon arkadaşlar hepsi bıraktı ama iş işten geçti, neye yarar
  • Gitmez ...

Ben daha bu sene bitirdim (hazırlık da vardı ya neyse ) ben tavsiye etmm..

İlk haftalar yarım saat oynarsın...Soradan 1 saat Sora okuldan geldiğin gibi knıght a otururusun...

Tabi bu irade ye bağlı bişi ama ..benim fikrim bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _İntenSly_ -- 17 Eylül 2006; 20:58:36 >
  • kolay ya takma kafana
  • tabi gider iraden varsa şimdi çıkmam lazım diyip çıkabiliyosan pk bile yaparsın
  • Cooooo0k zor 1-2 saat oynasan bile isini tam yapamıcan oyunda düsünücen dersde teske sunu yapsaydım eve gidince direk sunu alıcam vs...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emo'lara ne oldu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingk@@n

tabi gider iraden varsa şimdi çıkmam lazım diyip çıkabiliyosan pk bile yaparsın

Bak bana günde yarım saat

Hem np hem lvl
  • Sana Bağlı Ders den kaçmak için bahaneler arıyosan sana ne knight gider ne Gunzonline ne bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

quote:

Orjinalden alıntı: kingk@@n

tabi gider iraden varsa şimdi çıkmam lazım diyip çıkabiliyosan pk bile yaparsın

Bak bana günde yarım saat

Hem np hem lvl

büyük başarı

• gitmez çünkü aklın buraya takılır ve derslere konsantre lamazsın
  • Bende lise 1 e geçtim knightı hafta sonu oynicam ama ödev mödev bide ders olmasa knight oynarım hafta içi ama dersin ne zaman bitiği görülmüşAdam akılı çalışmak lazım geçen sene 5 tane 1 vardı zor kurtardım
  • arsenicem çok haklı
    bende bu sene lise 1 e geçtim ve knigh ı bırakıcam
    yeni sisteme göre öss ye karne notuna göre puan arttırılcakmış yani karden ii olması lazım knight online ile bunun olması imkansız aklın burda oluyo do you understant me ? daha öss ye 3 sene var deme öss hemen geliverir şapa oturursun son gün çalışmakla birşey olamz önceden önlemini alacaksın çalışacaksın ki kafanda birşeyelr olsun
    ha yarıyıl tatilinde oynayabilirs,in tabi 1 2 saat yine ders
  • Ben dilciyim lise 1de ingilizce ile aaly ederler gibi oyun oynadık ahh ahh keşke çalışmasaymışım bu sene nasıl olsa çalışacam köpek gibi
  • Mert günde yarım saat az oluo bari bi saat oynasın cocuk
  • İradeye bağlı Zayıf İradeliisen hiç oturma 1 saat diye başlarsın 1 hafta sonra bir bakmışsın Bütün Zamanını Almış... sONRASI Malum...
  • Bak guzel kardeşim senden yaşca buyugum. uni. ogrecisiyim. sana bir abi tavsiyesi. kimseye cok bilmişlik yapıp konsmak istemem fakat kolay cart curt gibi. yorumlar yapılmıs. kolay-zor gibi kavramlar kişiden kişiye deişir. + benim için birşey hayatımda ya hep vardır ya hiç yoktur. sigara bagımlısıyım tabi Ko da bagımlılk yaptı. Günde 1 sigara içsem bile sonucta içiyorum dimi bu mereti. bende bu yıl cok sıkı çalıs. iyi bir bolume gir [sayısal- eşit agırlık vs.vs.] sınavda artık bildigim kadarıyla Lise 1 2 3 hepsinden sorumlusunuz. bu işi baştan sıkı tutmassan. ne rahat oyun oynarsın nede iyi bir meslek sahibi olursun. Kazan uni.yi tut bir ev bağlat neti sabaha kadar Ko oynarsın. benim tavisiyem bu sene Ko'yu unut ilk yıldan ipler senin elinde olsun.
  • Dersten kaçmak istiyosan hiç gitmez.Yarım saat diye oturursun bi bakmışın uykun gelmiş.Gerçi Lise 1 de Sınav stresi çok yok ama Desler çok yeni konular olacak sanırım Alışman zor olabilir.En iyisi sen Okul başladıktan sonra oynama biraz zaman geçsin.Derslere alış çünkü okulda sana 'Assasin Nasıl Combo yapar Mage skillerini neye vermelidir' diye sormuycaklar?O yüzden çalış derim ben.Sonra bunalırsan oyna...
  • Koxp işini Görebilir.

ben Koxp ile kasmak istemiyorum dersen.

Lise 1 Zordur.

Ko yu bırakmanı tavsiye ederim.
  • Bu ARADA BEn unıv dusunmuorum cunku anadolu meslek bılgısayar bolumundeyım ondan unıv e gerek yok dıe dusunuorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.