Şimdi Ara

Lise1 Le Knight Gidermi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: numand

quote:

Orjinalden alıntı: Lord_Soth

quote:

quote:

quote:

lewreq

Bak guzel kardeşim senden yaşca buyugum. uni. ogrecisiyim. sana bir abi tavsiyesi. kimseye cok bilmişlik yapıp konsmak istemem fakat kolay cart curt gibi. yorumlar yapılmıs. kolay-zor gibi kavramlar kişiden kişiye deişir. + benim için birşey hayatımda ya hep vardır ya hiç yoktur. sigara bagımlısıyım tabi Ko da bagımlılk yaptı. Günde 1 sigara içsem bile sonucta içiyorum dimi bu mereti. bende bu yıl cok sıkı çalıs. iyi bir bolume gir [sayısal- eşit agırlık vs.vs.] sınavda artık bildigim kadarıyla Lise 1 2 3 hepsinden sorumlusunuz. bu işi baştan sıkı tutmassan. ne rahat oyun oynarsın nede iyi bir meslek sahibi olursun. Kazan uni.yi tut bir ev bağlat neti sabaha kadar Ko oynarsın. benim tavisiyem bu sene Ko'yu unut ilk yıldan ipler senin elinde olsun.

bence en iyisi bu Allah izin verirde üniye gidersem yapacam bunu

Tam benim hayatimi anlatmissin. Üniversiteyi kazandim.Eve ciktim. Ev arkadasimla eve adsl aldik.Sabahlara kadar knight oynuyoruz.Hatta bulundugum sehirden arkadaslar bilgisayarlarini bize getirip sabaha kadar 4pc kinght oynadigimiz oluyor.Ben priestim ev arkadasim rogue diger arkadaslarda mage ve warriour var.Millet parti ararken bizim partilerimiz kurulu olarak oyuna basliyoruz İnanın üniversiteyi kazanarak böyle kendi evinizde knight oynamak o liseden kaçıp knight oynamanızdan daha zevkli olacaktır. O yuzden boyle bagımlılık yapan oyunları üniversite sınavından sonraya bırakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.Emin olun en azından üniversite sınavından sonra boynu bükük olarak dolasmayacaksınız

Allah seninde ve senin gibi öss ye girenlerinde yardimcisi olsun

amin

AMEN!!!!

• bnde lise 1 e geçtim ama oynıcam löl.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

• ya aslında bizim yorum yapmamız sacma senin iradenle alakalı sen eger hafta sonralrı hatta hafta içi 1 saat fialan oynuor we ders calısırken filan aklına knight gelmiorsa dewam edebilirsin ama sana bişey diim mi okul hayatın için en iisi knightı bırakmak ciddi sölüorum ben orta okulda okul birincisiydim mf de simdi sınıfı geccem die sürünüom sana dicem eer knightı bi most wanted gibi görüosan dwm et eger yok daha fazlası diosan bırak gitsin we sakın charını kimseye werme baskalarının hayatını da karartma sat reel paraya kurtul ben 15 tatilde 60 yapıp satmayı planlıom okul boyunca oynamıcam sadece 15 tatilde ama iraden güclüyse parayı filan boswer salla igtsin ya
  • ben liseyi bitirdim 1 gün ders çalıştığımı okulda derslere katıldığımı hatırlamam önemli olan öğretmenlerinle muhabbetin ders çalışma ama fırlamalıkta yapma öyle böyle biter lisede keşke bitmeseydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Basit..Lise 1de günde yarım saat oynayarak ilk dönem 64 char kastım..

koxpla demi yoksa günde yarım saate nasıl 64 kasıyon bi dönemde

• quote:

Orjinalden alıntı: haisak

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

lewreq

Bak guzel kardeşim senden yaşca buyugum. uni. ogrecisiyim. sana bir abi tavsiyesi. kimseye cok bilmişlik yapıp konsmak istemem fakat kolay cart curt gibi. yorumlar yapılmıs. kolay-zor gibi kavramlar kişiden kişiye deişir. + benim için birşey hayatımda ya hep vardır ya hiç yoktur. sigara bagımlısıyım tabi Ko da bagımlılk yaptı. Günde 1 sigara içsem bile sonucta içiyorum dimi bu mereti. bende bu yıl cok sıkı çalıs. iyi bir bolume gir [sayısal- eşit agırlık vs.vs.] sınavda artık bildigim kadarıyla Lise 1 2 3 hepsinden sorumlusunuz. bu işi baştan sıkı tutmassan. ne rahat oyun oynarsın nede iyi bir meslek sahibi olursun. Kazan uni.yi tut bir ev bağlat neti sabaha kadar Ko oynarsın. benim tavisiyem bu sene Ko'yu unut ilk yıldan ipler senin elinde olsun.

Tam benim hayatimi anlatmissin. Üniversiteyi kazandim.Eve ciktim. Ev arkadasimla eve adsl aldik.Sabahlara kadar knight oynuyoruz.Hatta bulundugum sehirden arkadaslar bilgisayarlarini bize getirip sabaha kadar 4pc kinght oynadigimiz oluyor.Ben priestim ev arkadasim rogue diger arkadaslarda mage ve warriour var.Millet parti ararken bizim partilerimiz kurulu olarak oyuna basliyoruz İnanın üniversiteyi kazanarak böyle kendi evinizde knight oynamak o liseden kaçıp knight oynamanızdan daha zevkli olacaktır. O yuzden boyle bagımlılık yapan oyunları üniversite sınavından sonraya bırakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.Emin olun en azından üniversite sınavından sonra boynu bükük olarak dolasmayacaksınız

Allah seninde ve senin gibi öss ye girenlerinde yardimcisi olsun

amin

AMEN!!!!

aminnnnnnnnn cümlemizee

• quote:

Orjinalden alıntı: safala1903

quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Basit..Lise 1de günde yarım saat oynayarak ilk dönem 64 char kastım..

koxpla demi yoksa günde yarım saate nasıl 64 kasıyon bi dönemde

Oyunu bilen adam gayet rahat kasar..Premium paramı ver bi daha kasayım

• quote:

Orjinalden alıntı: doan92

heheyt beeee lise gençliği bende lise1 e baslıorm(bunu 10 kere fln soledım bu gun)
    kızlar fln super olucak hocam.19 yasndakıler fln dayak yemeyız umarım
    gercı bu kafayla sonum ıyı gozukmuo ama olsun

Ewet hiç iyi gözükmüyo

• bende senle aynı durumdayım bende lise bire geçtim gözümü korkuttular ağlıcam vallah ama ben knıght ı bırakıyom siz düşünün şuan alıştıra alıştıra günde 1 saat fellan oynuyom yani sigara gibi aynı

BIKTIM KNIGHT TAN YETER ARTIK BIRAKIMIYORUM YARDIM EDİN KIRMIZI KOYU KIRMIZI ALARM

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.