sen rastlamadınmı hiç 100 metreden gözünü alıyor yaani tabi bu insanlar okulla alakası olmayan,mesleği belli kişiler
w0lky bu arada avatardaki dizi bayaa güzel herkezlere tavsiyemdir
bende lise 1 e geçtim ama benim başımda çok daha büyük bir illet var worl of warcraft nasıl bırakcam bilmiom bu oyunu
ya kavgaya tasızlıga gerek yok yanlız bazı gercekler var kendıne baktırmak ısteyen kzlar var?yok dıyemessın?ve bunlar 11cm lık eteklerle enteresan hareketlerle ve buyuk yaslarıyla ılgı cekıolar her genc gıbı bende bakıorm?ok mu hocam? tatsızlığa gerek yok
lan zevke geldım oh oh
superman abartma işi hocam ya
quote:
Orjinalden alıntı: cocona
dizinin ismi ne
quote:
Orjinalden alıntı: _İntenSly_
Gitmez ...
Ben daha bu sene bitirdim (hazırlık da vardı ya neyse ) ben tavsiye etmm..
İlk haftalar yarım saat oynarsın...Soradan 1 saat Sora okuldan geldiğin gibi knıght a otururusun...
Tabi bu irade ye bağlı bişi ama ..benim fikrim bu
+1 hatta bn sna şöle bu sene bitirdim yarın lise 2ye geçiom
2.dönem internet geldi ewe
ilk dönem fizik4dü
ikinci dönem1
gerisini sen düşün
Pre varsa ve günde 1 saat oynucaksan gider Zaten pre yoksa oyuna girmen yarım saat sürer
Eskiden bunu yaşamış biri olarak Oynamanı tavsiye etmiyorum.
İlkokula qöre dersler çok ağırlaşıcak , Eğer meslek lisesi seçmiş isen fazla deil ama anadolu veya düzlerde daha ağır .
Fizik konuları Tam bir karmaşa , Mat.Konuları fonksiyonlar falan filan.
2-3 soru çözünce Hoca sana aferin der , Ama yazılılar düşüktür bi baktın '1'..
Bizzat qünde 2-3 saat oynardım , Haftasonu 15 + saat oynardım
Sonucu söylüyorum ..
Bazı arkadaşlar sınıf tekrarı yapıcaktı , Buna ben bile inanamadım...
Ben Sınıf tekrarından çok zor kurtulmuştum çok garip bi duygu idi ( Karne alana kadar bende kaldım sanıyodum)
Tabi okulda Ko oynayanlarda olcak onlarla muhabbetler falan.
Liseninde Özeliiği war , full boş derslerde maç falan yaparsın lise 1 de pek zevk almazsın ama; Lise 2-3
Sana tavsiyem sadece cuma qecesi ile - pazar qecesi arası açık dursun
Bunları Önceden Yaşamış biri ( İsmini vermek istemeyen İzleyici )
ko oynuyan masum oğrenci kocum benım (bu benım son msj ımdı beyler elveda....) (yok lan 2-3 gune gırerım )
quote:
Orjinalden alıntı: £˧TÂ
quote:
Orjinalden alıntı: cocona
dizinin ismi ne
cnbce de bi dizi ismini çıkartamadım ama güzel bir dizi
Hadi Uyuyun Yarın Okul war
kızlardan nefret ediyorum fena ineklik yaparım okul zamanı ko mo dinlemem
yaw kardeş lise 1 öle bişey ki manyak bişey çalışman lazım derim knightı rafa kaldır çünkü aşk+knight+okul 24 saate sığmıyor ya aşından waz geç yada kngihttan okul hep kalsın yeter
walla bence gitmez zeki olman lasım gidebilmesi için orta okulla lise cok farklı ilk dönem oynama 2.dönem yawas yawas basla ilk dönem yine ara sıra oynada hafta sonu 1-2 saat olur yane ben lise-2 ye gectim sayısalcıyım asıl ben hiç oynayamıcam
quote:
Orjinalden alıntı: numand
kızlardan nefret ediyorum fena ineklik yaparım okul zamanı ko mo dinlemem
Neden nefret ediyon kötü bi anınmı oldu
bu ne ya herkes lise 1 ama size tavisyede bulunayım.. bence de oyundan önemli olan geleceğimiz.. bende geçen sene tam tamına 7 tane 1 aldım sınavlardan oyun yüzünden demeyin doru bu dediim ama düzelttim 2, sınavlarda şu an fen örencisi lise 2 yim bu arada anadolu lisesi kolay olmaz.....