Şimdi Ara

Lisede herşeyden önemli olan tiptir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet gençler lisede kızlar sadece tipe+karizmaya bakıyor hiç öyle boşuna k.nızı yırtmayın derim allahın şırpıntıları için

• Tipsiz dışlanır , çok yakışıklı kız/erkeğin etrafında fır dönülür , yapacak birşey yok maalesef.
  • Katılmamak elde değil gerçekten , sıra arkadaşım harbiden baya yakışıklı biri , kızlar yavşamaktan artık bıkkınlık geliyor ( her tenefüs başka bir kız oturduğum yere çöküyor ) , tabi gel sana şunu ayarlayayım dediği de çok olmuştur . ( Hakkını yememek lazım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsvinner

Katılmamak elde değil gerçekten , sıra arkadaşım harbiden baya yakışıklı biri , kızlar yavşamaktan artık bıkkınlık geliyor ( her tenefüs başka bir kız oturduğum yere çöküyor ) , tabi gel sana şunu ayarlayayım dediği de çok olmuştur . ( Hakkını yememek lazım )

Arkadaşını Bize de Yönlendirsene..
  • Benim anlamadıgım bi kişi tipsiz olurken bi kişi niye yakışıklı doguyor.
  • tip önemli bir faktördür fakat çene yoksa tip işe yaramaz .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şırpıntı diyorsunuz kı.ları kalkık diyorsunuz da maşallah kız konusu eksik olmuyor forumdan. Kızları arkasını erkekler kaldırır. Kızlar tarafından fazla ilgi gören erkeğinde arkası kalkıktır bence burda kedi ciğer meselesi var
  • Tipsiz olanı Allah'ta sevmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
    Tipsiz olanı Allah'ta sevmez.

Hurafe.
  • Meslek lisesi veya düz liseden anadolu lisesi olan bir lisede okuyorsun galiba?

Ama şu kesinlikle doğru, kızlar üst dönemlerdeki erkeklere fazlasıyla yavşıyorlar
  • Evet büyük bir etkendir.Ama özgüveniniz tam oturmamış ise ve kızlarla diyalog kuramıyorsanız hiçbir şey olmaz sizden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathly-Hallows -- 16 Mart 2011; 19:33:47 >
  • tamemen bu olaya katılıyorum bizim sınıfta güzel bi kız var tipsiz birisi dedi seni seviyorum kız hic oralı olmadı taa çocuk 1.dönemden beri kızın etrafında pervane yazık hele kolay aşık olanlara
  • Tipten önce ayakkabıya bakanlar var. Var yani. ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitorenkcik -- 16 Mart 2011; 19:34:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Tipsiz olanı Allah"ta sevmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Meslek lisesi veya düz liseden anadolu lisesi olan bir lisede okuyorsun galiba?

Ama şu kesinlikle doğru, kızlar üst dönemlerdeki erkeklere fazlasıyla yavşıyorlar

düz lisede okuyorum,özgüvenim yerinde,birşey söylerken utanmam kızlara falan ama çok abartıyorum galiba .tipsiz olsan da bi kızın ilgisini çeksen bile sonradan bırakıyorlar bişey oluyor sanki içlerinden bi ses onunla daha konuşma diyor kız yanıma bile gelmiyor artık.Çok geldi başıma yeter artık

• bende pek tip yoktur ama cesaretim baya var, sinifin en guzel kizini yemege davet ettim tereddutsuz evet dedi, sebebmi su mekanlari iyi bilirim, para konusuna girmem, her konu hakkinda konusabilirim, surekli guldururum, gerektiginde odunda olur assalarim kizlarim. Her sey onemlisi sinifin populer cocugu olamadiniz ve olmakmi istiyorsun, populerlerin yalakalini yapma, kendi ortamini kur, kendi kiz arkadaslarini topla, sosyal ol, okulda 2aya kalmaz dedikodularin doner bi bakmisin okuldaki kizlardan skilirsin. Okula ilk nakil yaptirdigimda populer degildim ama simdi benim adim gecmeyen yer yok. Zaten kizlarda sorun degil. Kendinize guvenin biraz
  • bende pek tip yoktur ama cesaretim baya var, sinifin en guzel kizini yemege davet ettim tereddutsuz evet dedi, sebebmi su mekanlari iyi bilirim, para konusuna girmem, her konu hakkinda konusabilirim, surekli guldururum, gerektiginde odunda olur assalarim kizlarim. Her sey onemlisi sinifin populer cocugu olamadiniz ve olmakmi istiyorsun, populerlerin yalakalini yapma, kendi ortamini kur, kendi kiz arkadaslarini topla, sosyal ol, okulda 2aya kalmaz dedikodularin doner bi bakmisin okuldaki kizlardan skilirsin. Okula ilk nakil yaptirdigimda populer degildim ama simdi benim adim gecmeyen yer yok. Zaten kizlarda sorun degil. Kendinize guvenin biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Meslek lisesi veya düz liseden anadolu lisesi olan bir lisede okuyorsun galiba?

%100 doğrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

Benim anlamadıgım bi kişi tipsiz olurken bi kişi niye yakışıklı doguyor.

demek tipsizsin dostum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.