Şimdi Ara

Lisedeyken 8/10luk kızı kaçırmıştım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

twitterdan eklemiştim takipleşmiştik, arada twitlerimi favlıyordu 1 kere yazmıştım

sonraki günlerde tenefüste yanına gitmek istiyordum ama çekiniyordum o da baktığımı anlıyordu bakıyordu

bi öğlen cesaretimi toplayıp yanına gittim selam verdim

bayadır gelemedin yanıma senin hakkında çok dedikodu var ama nasıl biri olduğunu zaman gösterecek deyip gitti

2 tenefüs sonra yanında 6 ay önce yürüdüğüm ve beni dehleyen kızla yanıma gelip konuşmuşlardı, ne konuştuk hatırlamıyorum ama "maraz sana yavşadı mı" diye sormuştu

çok utanç verici bi gündü

10 sene önceki olay demin dizi izlerken alakasız bi şekilde aklıma geldi

@Kassady @farate @.Ferrum. @PunisherLord @SUBJECT 101

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 10 Şubat 2024; 13:29:19 >

• Okumadim bb

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Helal olsun yurudugun kizdan degil, yurumedigin kizdan pisman olursun da su incelligi acilen birakman lazim. Helal sut emmis bi kizla evlenme vakti de yaklasiyor Maraz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

Hocam evlilik bana göre değil ya. Anca ailesi zengin bi karı bulursam evlenirim o da bakmaz zaten bana. Evlilik adamı fena yaşlandırır. Ben yaşlanmayı mümkün oldukça geciktirmeye çalışıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seni çok iyi anlıyorum hocam lisede ben de çok fena kızlar kaçırdım, bir tanesi alt dönemdi, 99'lu idi, aram inanılmaz iyiydi ama mal gibi başkasına aşık olduğum için inanılmaz kavgalı şekilde arkadaşlığımız bitti. suan ünlü bir oyuncu. içimi en çok yakan 2.kız ise yakında ünlü olucak gibi duruyor, nişantaşı sanat sepet tayfayla gezen bir influencer şimdilik.

AAAAAAAAAAA

• Maraz yürümek ayıp değil ki

Utanacak bir şey yok

Asıl ayıp birine yürüyecek cesaretinin olmaması reisss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O kız benim son şansımdı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.