Şimdi Ara

Liseli genç pi’nin 8.784 basamağını ezbere okudu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Liseli genç pi’nin 8.784 basamağını ezbere okudu
    ABD’li bir lise öğrencisi matemetiğin en önemli sabitlerinden, pi sayısının virgülden sonraki 8 bin 784 basamağını ezbere okudu.

vay be analar neler doguruyr . ben daha virgulden sonraki 3. sayiyi bilmem .

• Pi kaçtı bu arada Şimdi atlayıp yazanlarda olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1sTLee

Pi kaçtı bu arada Şimdi atlayıp yazanlarda olur
    adamların işi gücü yok tabi ,şimdi boş iş kovalıyorlar.oturmuş ezberlemiş manyak
    şimdi kafadan hesaplıyıp sölemiş deme düşer bayılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jxoch

adamların işi gücü yok tabi ,şimdi boş iş kovalıyorlar.oturmuş ezberlemiş manyak

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: jxoch

japonun biride hipoz aninda bilinenden sonraki 20000. basamaga kadar ezbere okudu

• quote:

Orijinalden alıntı: dh_ebac

quote:

Orjinalden alıntı: jxoch

japonun biride hipoz aninda bilinenden sonraki 20000. basamaga kadar ezbere okudu

Alıntıları Göster
    capona bir alkıs

• quote:

Orijinalden alıntı: baytar

capona bir alkıs

Alıntıları Göster
    eee sonuç

• quote:

Orijinalden alıntı: o.n.u.r

eee sonuç

Alıntıları Göster
    boş işler bunlar boş
    sor bakalım islamın şartlarını biliyomu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 1sTLee

birinin imzasında vardı pi sayısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Roswell

quote:

birinin imzasında vardı pi sayısı

Alıntıları Göster
    vay inek vaaay

• quote:

Orijinalden alıntı: ccaparli

vay inek vaaay

Alıntıları Göster
    zor bi olay mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttoVonBismarck

zor bi olay mı?

Alıntıları Göster
    ne var yani oturup çalışsam bende ezberlerim. adamlar boş adam iş güç yok tabi böyle şeylere yoğunlaşıyolar. adamın okul bitince ekmek derdi yok tabi. oturup pi sayısı ezberliyo. sıkıyosa türkiye'de dene bunu iki gün haberlere çıkarsın sonra bi ömür aç. kimse sana iş vermez bu çocuk pi sayısını ezberledi die.

• quote:

Orijinalden alıntı: yourdery

ne var yani oturup çalışsam bende ezberlerim. adamlar boş adam iş güç yok tabi böyle şeylere yoğunlaşıyolar. adamın okul bitince ekmek derdi yok tabi. oturup pi sayısı ezberliyo. sıkıyosa türkiye'de dene bunu iki gün haberlere çıkarsın sonra bi ömür aç. kimse sana iş vermez bu çocuk pi sayısını ezberledi die.

Alıntıları Göster
    Ne var bende kartal daki yolda bulunan çukarların sayısını ve yerlerini biliyorum.Hemde ezbere.Milimetrik .

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Ne var bende kartal daki yolda bulunan çukarların sayısını ve yerlerini biliyorum.Hemde ezbere.Milimetrik .

Alıntıları Göster
    onu ezberlemek için harcadığı zamanda
    bir programlama dili veya daha işe yarar birşey öğrenebilirdi..
    hani kral ile terzi hikayesi vardırya

kral kendisine elbise diktirmek için en yetenekli tetrzileri davet etmiş..
    sen ne yaparsın demiş terzini birine ben gözleirm kapalı uzaktan ipliği attımmı iğneden geçiririm demiş...
    100 altın verin ve kafasını kesin demiş...

boş iş çünkü..

• quote:

Orijinalden alıntı: drony

onu ezberlemek için harcadığı zamanda
    bir programlama dili veya daha işe yarar birşey öğrenebilirdi..
    hani kral ile terzi hikayesi vardırya

kral kendisine elbise diktirmek için en yetenekli tetrzileri davet etmiş..
    sen ne yaparsın demiş terzini birine ben gözleirm kapalı uzaktan ipliği attımmı iğneden geçiririm demiş...
    100 altın verin ve kafasını kesin demiş...

boş iş çünkü..

Alıntıları Göster
    ee bilince hayatımı kurtuldu ne oldu yani amacı ne çocuğun amacıça-ocuk 3 yaşından beri ezberlemeye çalışsa anca ezberler

• quote:

Orijinalden alıntı: emure

ee bilince hayatımı kurtuldu ne oldu yani amacı ne çocuğun amacıça-ocuk 3 yaşından beri ezberlemeye çalışsa anca ezberler

Alıntıları Göster
    Harbi bunlarda akıl yok.Hindistanlılar'a da matematik öğretiyoruz diye logaritmanın bütün değerlerini ezberletmişlerdi.Fakat adamların işlerine yaradı.Program kodlarken çok işlerine yarıyor bu sayılar.Fakat pi sayısının bilmeme kaçıncı basamağına kadar ezberlemiş.EEE ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Harbi bunlarda akıl yok.Hindistanlılar'a da matematik öğretiyoruz diye logaritmanın bütün değerlerini ezberletmişlerdi.Fakat adamların işlerine yaradı.Program kodlarken çok işlerine yarıyor bu sayılar.Fakat pi sayısının bilmeme kaçıncı basamağına kadar ezberlemiş.EEE ?

Alıntıları Göster
    inan onu bende okurum ama menfaatim olmayan bir iş yapmam üretim hani.Şimdi hadi lan okuyaman diyen çıkacak ama bir okuduğumu birdaha unutmama özelliğim var.Lisede öğretmenler şaşırırdı evdemi çalıştın diye

• quote:

Orijinalden alıntı: delikatil

inan onu bende okurum ama menfaatim olmayan bir iş yapmam üretim hani.Şimdi hadi lan okuyaman diyen çıkacak ama bir okuduğumu birdaha unutmama özelliğim var.Lisede öğretmenler şaşırırdı evdemi çalıştın diye

Alıntıları Göster
    ben virgülden soraki ilk sayıyı bile bilmiom.direk üc alırım sahsen.

ya kıza bırawo da okadar syıyı ezberlemis.bi işlemde kullanmaya kalksa napacak acep

• quote:

quote:

abi yanlış hatırlıyo olabilirim yanıltmıyım seni bikaç numarası eksik olabilr idare et

3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592307816406286208998628034825342117067982148086513282306647093844609550582231725359408128481117450284102701938521105559644622948954930381964428810975665933446128475648233786783165271201909145648566923460348610454326648213393607260249141273724587006606315588174881520920962829254091715364367892590360011330530548820466521384146951941511609......

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Abi sEn Beni Guldurdun Allah da SEni Guldursn.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

asıl alkış sana..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.