Liseli genç pi’nin 8.784 basamağını ezbere okudu ABD’li bir lise öğrencisi matemetiğin en önemli sabitlerinden, pi sayısının virgülden sonraki 8 bin 784 basamağını ezbere okudu.
vay be analar neler doguruyr . ben daha virgulden sonraki 3. sayiyi bilmem .
Pi kaçtı bu arada Şimdi atlayıp yazanlarda olur
quote:
Orijinalden alıntı: 1sTLee
adamların işi gücü yok tabi ,şimdi boş iş kovalıyorlar.oturmuş ezberlemiş manyak şimdi kafadan hesaplıyıp sölemiş deme düşer bayılırım
quote:
Orijinalden alıntı: jxoch
adamların işi gücü yok tabi ,şimdi boş iş kovalıyorlar.oturmuş ezberlemiş manyak şimdi kafadan hesaplıyıp sölemiş deme düşer bayılırım
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: jxoch
japonun biride hipoz aninda bilinenden sonraki 20000. basamaga kadar ezbere okudu
quote:
Orijinalden alıntı: dh_ebac
quote:
Orjinalden alıntı: jxoch
japonun biride hipoz aninda bilinenden sonraki 20000. basamaga kadar ezbere okudu
Alıntıları Göster
capona bir alkıs
quote:
Orijinalden alıntı: baytar
capona bir alkıs
Alıntıları Göster
eee sonuç
quote:
Orijinalden alıntı: o.n.u.r
eee sonuç
Alıntıları Göster
boş işler bunlar boş sor bakalım islamın şartlarını biliyomu
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: 1sTLee
birinin imzasında vardı pi sayısı
quote:
Orijinalden alıntı: Roswell
quote:
birinin imzasında vardı pi sayısı
Alıntıları Göster
vay inek vaaay
quote:
Orijinalden alıntı: ccaparli
vay inek vaaay
Alıntıları Göster
zor bi olay mı?
quote:
Orijinalden alıntı: OttoVonBismarck
zor bi olay mı?
Alıntıları Göster
ne var yani oturup çalışsam bende ezberlerim. adamlar boş adam iş güç yok tabi böyle şeylere yoğunlaşıyolar. adamın okul bitince ekmek derdi yok tabi. oturup pi sayısı ezberliyo. sıkıyosa türkiye'de dene bunu iki gün haberlere çıkarsın sonra bi ömür aç. kimse sana iş vermez bu çocuk pi sayısını ezberledi die.
quote:
Orijinalden alıntı: yourdery
ne var yani oturup çalışsam bende ezberlerim. adamlar boş adam iş güç yok tabi böyle şeylere yoğunlaşıyolar. adamın okul bitince ekmek derdi yok tabi. oturup pi sayısı ezberliyo. sıkıyosa türkiye'de dene bunu iki gün haberlere çıkarsın sonra bi ömür aç. kimse sana iş vermez bu çocuk pi sayısını ezberledi die.
Alıntıları Göster
Ne var bende kartal daki yolda bulunan çukarların sayısını ve yerlerini biliyorum.Hemde ezbere.Milimetrik .
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Ne var bende kartal daki yolda bulunan çukarların sayısını ve yerlerini biliyorum.Hemde ezbere.Milimetrik .
Alıntıları Göster
onu ezberlemek için harcadığı zamanda bir programlama dili veya daha işe yarar birşey öğrenebilirdi.. hani kral ile terzi hikayesi vardırya
kral kendisine elbise diktirmek için en yetenekli tetrzileri davet etmiş.. sen ne yaparsın demiş terzini birine ben gözleirm kapalı uzaktan ipliği attımmı iğneden geçiririm demiş... 100 altın verin ve kafasını kesin demiş...
boş iş çünkü..
quote:
Orijinalden alıntı: drony
onu ezberlemek için harcadığı zamanda bir programlama dili veya daha işe yarar birşey öğrenebilirdi.. hani kral ile terzi hikayesi vardırya
kral kendisine elbise diktirmek için en yetenekli tetrzileri davet etmiş.. sen ne yaparsın demiş terzini birine ben gözleirm kapalı uzaktan ipliği attımmı iğneden geçiririm demiş... 100 altın verin ve kafasını kesin demiş...
boş iş çünkü..
Alıntıları Göster
ee bilince hayatımı kurtuldu ne oldu yani amacı ne çocuğun amacıça-ocuk 3 yaşından beri ezberlemeye çalışsa anca ezberler
quote:
Orijinalden alıntı: emure
ee bilince hayatımı kurtuldu ne oldu yani amacı ne çocuğun amacıça-ocuk 3 yaşından beri ezberlemeye çalışsa anca ezberler
Alıntıları Göster
Harbi bunlarda akıl yok.Hindistanlılar'a da matematik öğretiyoruz diye logaritmanın bütün değerlerini ezberletmişlerdi.Fakat adamların işlerine yaradı.Program kodlarken çok işlerine yarıyor bu sayılar.Fakat pi sayısının bilmeme kaçıncı basamağına kadar ezberlemiş.EEE ?
quote:
Orijinalden alıntı: Razer
Harbi bunlarda akıl yok.Hindistanlılar'a da matematik öğretiyoruz diye logaritmanın bütün değerlerini ezberletmişlerdi.Fakat adamların işlerine yaradı.Program kodlarken çok işlerine yarıyor bu sayılar.Fakat pi sayısının bilmeme kaçıncı basamağına kadar ezberlemiş.EEE ?
Alıntıları Göster
inan onu bende okurum ama menfaatim olmayan bir iş yapmam üretim hani.Şimdi hadi lan okuyaman diyen çıkacak ama bir okuduğumu birdaha unutmama özelliğim var.Lisede öğretmenler şaşırırdı evdemi çalıştın diye
quote:
Orijinalden alıntı: delikatil
inan onu bende okurum ama menfaatim olmayan bir iş yapmam üretim hani.Şimdi hadi lan okuyaman diyen çıkacak ama bir okuduğumu birdaha unutmama özelliğim var.Lisede öğretmenler şaşırırdı evdemi çalıştın diye
Alıntıları Göster
ben virgülden soraki ilk sayıyı bile bilmiom.direk üc alırım sahsen.
ya kıza bırawo da okadar syıyı ezberlemis.bi işlemde kullanmaya kalksa napacak acep
quote:
quote:
abi yanlış hatırlıyo olabilirim yanıltmıyım seni bikaç numarası eksik olabilr idare et