Şimdi Ara

Liseli Olmaktan Utanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise denen yerde anadolu lisesinde okumama ragmen (450 puanlik bi yer) hala gerizekalilar var 10.sinifim ama sinifta boyle birbirlerine kurtce isimler takip mugo gel buraya falan yapiolar tonla gerizekali var su lisede sinifta 5-6 adam gibi cocuk var onlarla takiliyorum ama liseli olmaktan utaniyorum abi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatta iki şeyden nefret ederim bir ırkçılık iki zenciler

• quote:

Orijinalden alıntı: erenarslan

Lise denen yerde anadolu lisesinde okumama ragmen (450 puanlik bi yer) hala gerizekalilar var 10.sinifim ama sinifta boyle birbirlerine kurtce isimler takip mugo gel buraya falan yapiolar tonla gerizekali var su lisede sinifta 5-6 adam gibi cocuk var onlarla takiliyorum ama liseli olmaktan utaniyorum abi ya

mugo konu aç da dediler mi
  • Mügo neyin kısaltması sincap

• olum ünide her sınıfta 1kisi ya çıkıyor yada oda olmuyor

• erenarslan kullanıcısına yanıt
    Lise 3 üm emin ol mallar heryerde bende sağlam bi anadolu lisesindeyim bıktım artık bi kaç maldan liseden iğreniyorum bi bitsede kurtulsam ama kurtulmak istiyorsan sağlam güzel bir yer kazanmaya çalış benden sana tavsiye kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: erenarslan

Lise denen yerde anadolu lisesinde okumama ragmen (450 puanlik bi yer) hala gerizekalilar var 10.sinifim ama sinifta boyle birbirlerine kurtce isimler takip mugo gel buraya falan yapiolar tonla gerizekali var su lisede sinifta 5-6 adam gibi cocuk var onlarla takiliyorum ama liseli olmaktan utaniyorum abi ya

Aynen bide seni ezmeye çalışan tipleri olur 9.sınıfta ama ezik birisi olmadığımı bilgisayar kursunda anlamıştım
    üniversitelileri bırak 50 yaşındaki kişiler felan geliyordu bende bilgisayardan bayağı anlıyordum herşeyi bana soruyorlardı eğer onlardan uzaklaşmak istiyorsan sende böyle bir kursa git
  • Lise neymiş ya,şu kaç senelik hayatımda okulun gram katkısı olmadı her zaman kendi çabamla bir yerlere geldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

Mügo neyin kısaltması sincap

Müge herhalde

• Lise zaman kaybı resmen. Burdan liseli kardeşlerime söylüyorum 4 senede bitirip kurtulmaya bakın. Sakın ha sınıfta tekrarına düşmeyin.
  • Ilkokuluyum ben abicigim

• Baban yaşındaki adam kürt diye ayrımcılık yapıyorsa onun evladındanda farklı birşey bekleme, insan 7'sinde neyse 70'indede odur öyle insanlarla muhattap olma...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.