Şimdi Ara

***LİSENİZİ ANLATIN***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzuuuun uzun anlatabilirim isterseniz, ama bizim lisenin özeti kısaca şu resimdeki sınıf arkadaşım olan kız:
     ***LİSENİZİ ANLATIN***

• Liseli gibi değil daha çok üniversite öğrencisi gibi. :/
  • quote:

Orjinalden alıntı: You and Me

Liseli gibi değil daha çok üniversite öğrencisi gibi. :/

Sekiz sene oldu bitireli birşey hatırlamıyorum.
  • Anlat dost.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GunayMan

quote:

her tür mahlukun bulunduğu bir okul

• bence resmi kaldır
  • Sanırım ben ilerde özlerim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gelin gülceksiniz :)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi lise?
  • Benim bitireli iki sene oldu.Okul toplamda 290 kişiydi.Herkes herkesi tanıyordu.80'e yakın Öğretmen vardı.Hocalarla aramız iyiydi.Öğrencilerin çoğu şehir dışındandı.O yüzden herkes yabancıydı o şehre.Yinede samimi olabilmiştik.Ben de onlar gibi ailemi bırakmıştım deniz diğer yakasında.Ailemizden uzak iken yeni ailemizin,arkadaşlarımızın olduğu anlamak kısa sürdü.Güzeldi ya.Plajda sabahlardık.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gayipten Gelen Ses -- 13 Temmuz 2008; 18:47:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GunayMan

quote:

Sen yine iyisin. Benim 23 sene oldu
  • Benim lisem Afyon'un kenar kısımlarında yer alır. Sözde anadolu lisesi ama düz liseden beter bir durumda. Hocalarımız seçmecedir. Hele kimyacılarımız orjinaldır. Nerde ipini koparan eleman var bizim lisededir. Öss sonucunda derin bir uçurumun olduğu bir lisedir. " 370 ile 233" arası mesela. Sonuçta hepimi döküldük o ayrı mesele. Sonuçta gırık bir liseydi. Anılarımı anlatsam koparsınız.
  • Okulum Güzelbahçe'nin tepesinde..İMKB boş bulmuş alanı yerleşmiş..En yakın yerleşim alanına,otobüs durağına,hastane vb. ye 1 km. uzaklıkta..Okulda yaklaşık 200-300 kişiyiz..15 kadar öğretmen var..1 coğrafya,3 edebiyat-dil,1 matematik,1 beden eğitimi,1 biyoloji,1 kimya,1 fizik,2 ingilizce ve 7-8 meslek öğretmeni vs. vs...Otobüs durağına gitmek için 1 km. yürüyoruz..Etraf çayır çimen,ders yaparken karşı dağda koyunların otladığını rahatça gözlemliyebiliyoruz..Okul yolu 1,30 saat sürüyor..Okuldan kaçamıyoruz..Kaçsakta yapacağımız tek şey eve daha erken ulaşmak için 82 numaralı otobüse binmek...Teşekkürler..
  • sadece okulda değil çevrede de her türlü yaratığın olduğu okul okulda çok az 4-5 tane insana benzeyen adam var... neyseki son senem...
  • okula ınegol lısesınde baslamıstım ama kucukcalıkta bıtırdım
    ınegol lısesı ınegolde tarıh demektı
    kaldırdılar anadolumu ogretmenmı oyle bırsey yaptılar
    uzuldum okulum kapandıgı ıcın
    hele bı vehbı hoca vardı evlere senlık
    ozledım be
  • Hababam sınıfı filmlerinde şener şen yangın tatbikatı yaparken camdan atlamıştı ya. O olayı birebir yapan kimyacımız var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.