Şimdi Ara

Liseye geçenlere tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
2
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum sınavlar bitti, yeni eğitim sezonuna 2.5 , 3 ay kadar bir zaman zarfı kaldı.
    Ben ve benim gibi bu sene liseye gidecek olan arkadaşlara tavsiyelerde
    bulunarak bizlere yardımcı olun arkadaşlar. Tecrübelerinizden yararlanmak bizler için bir fırsattır. Tek ricam sadece liseye giden veyahutta gitmiş olan
    arkadaşlar yorum yapsın. Şimdiden yorum yapan elleriniz dert görmesin.

• Sınıfa Moonwalk yaparak gir
  • Büyük kızlara bulaşma döverler.
  • Büyüdüğünüzü sanıp triplere girmeyin.
  • Tamam başka ?
  • Size verecegim en iyi tavsiye liseye gecmemeniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: holmes09

Tamam başka ?
    konu dışına gelip konu açmayın
  • Çok konuşma ilk gün ileride çok seveceğim bir hocam bile beni ilk gün çok fena gömmüştü :/
  • İlk günden bulmayın son güne kalmayın
    Kimin ne olduğunu anlamadan yardırmayın
    Asla bi kıza kanka demeyin, asla.
  • Artistlerden uzak dur duzgun arkadas grubun olsun yoksa bocalarsin, kizlarla samimi ol ama yavsak olmadan, gozune kestirdigin kizla friendzone olmamaya calis yeter sana
  • Esssco kullanıcısına yanıt
    Bu söylediğin maalesef teknik olarak imkansız çünkü 12. sınıf bitimine kadar zorunlu abi başka tavsiye ver lütfen :D
  • DH'ye girmeyin.
  • quote:

Malum sınavlar bitti, yeni eğitim sezonuna 2.5 , 3 ay kadar bir zaman zarfı kaldı.
    bulunarak bizlere yardımcı olun arkadaşlar. Tecrübelerinizden yararlanmak bizler için bir fırsattır. Tek ricam sadece liseye giden veyahutta gitmiş olan

Su anda lise 3e geçtim seni yasin küçük diye yargilamayacagim çünkü bende o yaşta iken forumda dolaniyordum hatta aynı konunun bir benzerini de ben açmıştık . Tavsiyelere gelirsek öncelikle ordakiler de insan bunu kafana sok , okulun ilk günlerinde herkes ile konuşmaya çalış arkadaş ortamlarından uzak kalma eğer tanıdığın bir kişi varsa aynı liseye gidecek sürekli birlikte takilmayin insanları tanımaya çalışın. Zaten erkekler arasında gruplaşma olmaz kızlar sürü şeklinde tuvalete giderler sizde futbol basketbol oynarken kaynasirsiniz. Derslerin nasıl bilmiyorum ama dersleri boslama ilk sene zor olur.hocalara sivrilik yapma. Şimdilik aklıma bunlar geliyor lise döneminin tadını çıkar ben lise bitecek diye üzülüyorum şimdiden. Sorucak birşeyin olursa pm atabilirsin

• Hmm bir düşüneyim. BURAYI TERKET.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toynakjr -- 25 Haziran 2014; 20:46:53 >
  • Lisede kızlar teklif ediyor boşuna sevgili yapabilir miyim ki kaygısına düşmeyin .
  • Tall Man kullanıcısına yanıt
    Yapma be abi o kadar salak değilim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

İlk günden bulmayın son güne kalmayın
    Kimin ne olduğunu anlamadan yardırmayın
    Asla bi kıza kanka demeyin, asla.
    Ben 12.sınıf oldum.İlk gün salak gibi günaydın gençler diye girdim sınıfa millet bakıp güldü.Tabi daha sonrasında elektro gitar getirince kızlar hönk etmişti
    Birde sakın hoşlandığın biri varsa sınıftan arkasına oturma falan gibi bişey yapma.Direk git yanına otur.Sonra pişman oluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tall Man

Lisede kızlar teklif ediyor boşuna sevgili yapabilir miyim ki kaygısına düşmeyin .
    ilk günlerde gözlemle çevreyi düzgün arkadaşlar edin.
    ve son tavsiyem bir daha dh girme
  • quote:

Malum sınavlar bitti, yeni eğitim sezonuna 2.5 , 3 ay kadar bir zaman zarfı kaldı.

hocalarınıza atar yapmayın. hocalar candır. gerisi heycandır. sonra degerini anlarsınız.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.