Şimdi Ara

Little Big Planet 3 [PS4 ANA KONU] Türkçe Olarak Geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
3
Favori
9.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türkiyede bulabileceğim bir yer yok mu?
  • LittleBigPlanet 3, Türkçe Olarak Çıkacak!

Sony'nin geçtiğimiz günlerde E3'te duyurusunu gerçekleştirdiği LittleBigPlanet 3'ü önümüzdeki Kasım ayında PS4 ve PS3 için göreceğiz. Oyunu yeni nesle duyurarak zaten PlayStation oyuncularını sevindiren Sony cephesinden başka bir heyecan verici haber daha geldi.

PlayStation Türkiye'nin ürün müdürü Mustafa Yiğit, PS Türkiye Facebook sayfasına yaptığı bir değerlendirmede LittleBigPlanet 3'ün Türkçe dil desteğiyle çıkacağını açıkladı. Yiğit her ne kadar diğer projelerle ilgili bilgi vermese de, "Bütün oyunları Türkçe çıkarmaya devam ediyoruz." sözleriyle birlikte PS4'ün ilerleyen dönemlerinde göreceklerimiz konusunda bizleri heyecanlandırdı.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-LittleBigPlanet_3_Turkce_Olarak_Cikacak-60676.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Steven Isbell: LittleBigPlanet 3 beta sürecine giriyor en yakın zamanda bilgiler paylaşılacakmış.

• Bu harika oyunun konusu neden bu kadar geride kalmis acaba.

Oyunun cikmasina 1 ay kaldi. Ilk gunden alacaklar ve co-op oynayacaklar olarak 4 kisi toplasalim arkadaslar. 4 kisi oynamasi cok keyifli olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel bir oyun, eşimin tek oynadığı beğendiği oyun bu, bunun sayesinde arada ps oynuyoruz
  • İnşallah ertelenmez. Lbp2 oynarken bölüm ilerleme olayını tam anlamamıştım. Hangi bölümden devam etmem gerektiği yani menülerin kullanımı kafamı karıştırıyordu. Türkçe olacağı için merakla bekliyorum. Sevimli bir oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

çok güzel bir oyun, eşimin tek oynadığı beğendiği oyun bu, bunun sayesinde arada ps oynuyoruz

Bu yazını gördükten sonra kesin almaya karar verdim. Hanımla güzel bir oyun oynalayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: draw1907

quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

çok güzel bir oyun, eşimin tek oynadığı beğendiği oyun bu, bunun sayesinde arada ps oynuyoruz

Bu yazını gördükten sonra kesin almaya karar verdim. Hanımla güzel bir oyun oynalayım.

vallahi bu oyun olursa bir saat takılıyoruz ailece, bir süre sonra ben birazda şunu oynayım diyorum :D anladın işte :))
  • Ömürlük oyun geliyor. Yenisi cikana kadar zevkle oynayacagiz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Ben de konunun açılmadığını sandım, Google'da aradım öyle buldum. Oyunun çıkmasına 12 gün kaldı, konu bir sayfa bile olmamış
  • Beyler vallahi içim sızlıyor. LBP3 gibi PS4'ün en özgün oyunun ön indirmesi açıldı ve yazan yok. Herkes GTA'da.

Cidden çok üzüldüm.

(Çaktırmayın ben de GTA'dayım LBP'yi 10 gün sonra alıcam :))
  • Yalnız gerçekten bu işte bir tuhaflık var

Bu oyunun forumda seveni de az değil, önceki iki serinin konusu gayet canlıydı, ama bu konu nedense doğmadan ölmüş vaziyette.
  • Üstelik Türkçe

• Kara cumayi bekliyorum nolur nolmaz diye yoksa ilk firsatta aliyorun

• Bir sürü oyun birikti cihazda ve önümüzde kara cuma varken bekleyeyim dedim biraz, yoksa bırakılır mı böyle oyun

• kara cuma dediğiniz şu büyük indirimler bu cuma mı olacak ? Ayrıca us psn de oluyor mu bu kara cuma indirimleri ?
  • Us psn'de oyun çıktı ama ben tr psn'den aldım ve daha 7 gün var yayınlanmasına.

• Eve gectigim gibi on yuklemeyi baslatacagim. Horizon serisinden sonra en cok satmasini istedigim oyun LBP. Su oyunlar hakettigi degeri alamiyor ne yazik ki, oyuncu profili cidden cok degisti..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun da senaryo modu kısaymış. Little big planet 1 gibi özgün ve kendine has bir senaryo modu gelemedi gitti. Kullanıcı içeriklerinde her ne kadar hoşuma giden bölümler olsa da her e3'te Sony'den birisinin çıkıp "Şu kadar şu kadar bölüm oluşturuldu" denmesini saçma buluyorum. Yapılan bölümlerin çoğu birbirinin kopya edilmiş hali. Çok az düzgün bölüm oluşturuluyor ve eğer ben bir oyuna 160₺ para vereceksem eğer 5 saatlik bir story modundan fazlasını beklerim açıkçası. LBP gibi bir oyunun sürekli olarak yeni story bölümleri ve içerikleriyle "ÜCRETSİZ" olarak desteklenmesi gerekiyor. Aksi halde bir süreden sonra kabak tadı veriyor.
  • bu oyunda da clanlar olabiliyor mu acaba? öyle olursa süper olur ailelerden oluşan bir clan:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.