Şimdi Ara

live da adres seçimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
46.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yeni xbox360 aldım live a üye olacağım ama adres bölümüne geçerli bir adres ve posta kodu yazmam lazım. ingiltereyi seçmeyi düşünüyorum örnek bir adres verebilir misiniz , posta kodu kaç haneli olmalı?
    yoksa daha avantajlı farklı bir ülke varmı?

Bu konu önceden açıldıysada aynı şeyi açtıysam özür dilerim göremedim başka çünkü.

• İngilterede posta kodlarında harfler vardır.Arayınca bulursun.Ben new york yazmıştım onunki 000004 tü .
  • United States (Amerika B.D.)
    posta kodu: 10280
    New York

United Kingdom (Birleşik Krallık) (İngiltere)
    England (ingiltere)
    Posta kodu: CW8 2AB
  • quote:

Orjinalden alıntı: solid_snake_gsl
    Selam arkadaşlar yeni xbox360 aldım live a üye olacağım ama adres bölümüne geçerli bir adres ve posta kodu yazmam lazım. ingiltereyi seçmeyi düşünüyorum örnek bir adres verebilir misiniz , posta kodu kaç haneli olmalı?
    yoksa daha avantajlı farklı bir ülke varmı?

Bu konu önceden açıldıysada aynı şeyi açtıysam özür dilerim göremedim başka çünkü.

Bence Amerika'yı seçin.
    En basitinden Xbox LIVE GOLD üyelik alırken, Amerikan hesapları için yıllık 49 Usd, Avrupa hesapları için yıllık 39 Sterlin ödeniyor.
    Genel bir hesapla 2 Usd=1 Sterlin dersek, aradaki fiyat farkı anlaşılır.

Google'da "Newyork address" olarak arama yapınca ulaştığım aşağıdaki linke tıklayın,
    istemediğiniz kadar adresiniz olsun :
    http://www.p2.org/yellow_pages96/newyork.htm

Bu arada, yanlış telefon & adres bilgisi vermenin hiçbir sakıncası yok.
    Ben birkaç kez Xbox İngiltere Destek Hattı'nı arayıp, kredi kartı ile işlem yaptırdım; yanlış da olsa, kayıt esnasında girdiğiniz bilgileri söylemeniz onlar için yeterli; adres yanlış sen üye olamazsın gibi bir yaklaşımları yok; zaten bir Amerikan firmasında böyle bir uygulama olamaz da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 2 Ocak 2007; 19:49:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

United States (Amerika B.D.)
    posta kodu: 10280
    New York

United Kingdom (Birleşik Krallık) (İngiltere)
    England (ingiltere)
    Posta kodu: CW8 2AB

Çok sağol gerçekten :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.