Şimdi Ara

Live üyelik iptali!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar live üyeliğini kredi kartı ile almıştım xbox üzerinden fakat şimdi farkettimki bana sormadan her ay tekrar live ücretini otomatik kesiyor ve iptal etmek için bir seçenek yok. Live ı kullanmıyorum ve boşuna para vermek istemiyorum. Bunu nasıl iptal edebilirim? Gamertagimi silsem olurmu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlpmmbl -- 1 Ağustos 2009; 13:09:04 >

• Microsoft'un müşteri destek hattını arayıp iptal ettirmen gerekiyor başka yolu yok çünkü. GamerTag'ı silsen bile otomatik olarak çekerler yine parayı.

İyi ingilizce bilen biri konuşsun destek hattı ile sorun çözülür. :)
  • kredi kartini iptal et
  • ödeme şekli diye bir seçenek var ordan redeem code girsem acaba kartımdan vazgeçirebilirmiyim microsoft çakalını?
  • git bankaya ver bi dilekçe olsun bitsin. İSteğim dışında kesiliyor die bir dilekçe yaz. Para çekilmesini önlenir bu kadar basit
  • Live'ın internet sitesinde böyle bir seçenek yok muydu? Ben öyle hatırlıyorum. Sadece telefonla olmuyordu yani. Bence yukarıda söylenen seçenekleri yapmadan önce, Live'ın internet sitesini bir gözden geçirin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps plus geç abonelik iptali
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zeusun dediği gibi internet sitesinden kapanması lazım ya wow gibi.

sadece telefonla olurmu yüzlerce ülkeden yüzlerce dilden insanlar oynuo herkes ingilizce bilip telefon açmak zorundamı..
  • xbox.com a gamertagin le giris yap.login oldugundan emin olduktan sora asagidaki linke git.

https://live.xbox.com/en-GB/accounts/MyAccount.aspx

orda turn off automatic renewal gibi bise olmasi lazim.bende kendi surekli yenilemedigi icin turn on automatic renewal var en azindan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

kredi kartini iptal et

ben de öyle yapmıştım zamanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.
    sadece telefonla olurmu yüzlerce ülkeden yüzlerce dilden insanlar oynuo herkes ingilizce bilip telefon açmak zorundamı..

Tabii ki değil, onun için zaten Live'ı kullandığın ülkede kendi destekleri var adamların, herkes bizim gibi Live'ın olmadığı ülkelerde Live kullanıyor mu sanılıyor? :)

Kredi kartını iptal ettirmen çok sakıncalı bence, nitekim bakiyende hala borçlu gözüküyorsun adamlara çekemedikleri süre boyunca, oldu da birgün bir sıkıntı oldu, tekrar girdin kart bilgini, hoopp topluca çekiyorlar bildiğim kadarıyla...

En temizi arayarak iptal ettirmek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: saykokilla

quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Tabii ki değil, onun için zaten Live'ı kullandığın ülkede kendi destekleri var adamların, herkes bizim gibi Live'ın olmadığı ülkelerde Live kullanıyor mu sanılıyor? :)

Kredi kartını iptal ettirmen çok sakıncalı bence, nitekim bakiyende hala borçlu gözüküyorsun adamlara çekemedikleri süre boyunca, oldu da birgün bir sıkıntı oldu, tekrar girdin kart bilgini, hoopp topluca çekiyorlar bildiğim kadarıyla...

En temizi arayarak iptal ettirmek...

Ne yapacaklar ileride icra takibi mi yapacaklar arkadaşa?

Ödeme emri gelir artık abd den. Adamlar alamadıkları live üyelikler için belki bi ilam alırlar . Üstüne Ankara istanbul veya izmir mah. birinden tenfiz kararı çıkartırırlar. Üstüne de ohh mis gibi al sana ilamlı icra takibi tak kapından bi ödeme emri.

Şaka bi yana account undan bulamıyorsan inglizcen de iyi değilse İşin içinden çıkamıyorsan en mantıklısı kartını iptal etmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANOZ -- 3 Ağustos 2009; 19:17:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.