Herkese selamlar. arkadaşlar geçen ay LG lm615s model 3d tv aldım. fakat bu konulardan hiç anlamadığım için henüz bir 3d deneyimi yaşayamadım. şimdi benim doğru düzgün ses ve görüntü problemi yaşamadan 3d film izlemem için ne yapmam gerekiyor. 3d destekli Blue Ray oynatıcı almak daha mantıklı gibi geldi. Teknosa'da indirime girmiş olan Philips BDP7500 modelini almayı düşünüyorum da, kafama takılan orjinal bluray 3d filmlerin çok pahalı olması. 10 liraya falan satılan kopya filmlerde güzel görüntü alabilirmiyiz. yani ben bu Blue Ray oynatıcıyı alsam hdmi kabloyla tv'ye bağlasam 3d film izlemem için yeterli olurmu? yoksa harici hard disk alıp içine film'mi yükleteyim? ( ki beylikdüzün'de film yükleyen bir yer bulamadım henüz) ama anladığım kadarıyla bu şekilde kullanımda ses problemi yaşıyoruz, bu yüzden Blue Ray oynatıcı daha mı mantıklı? Maddi sıkıntılardan dolayı 200 tl civarında bir harcamayla nasıl 3d film izlerim lütfen bir yardımcı olun. kafam çorba gibi oldu valla.. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. ( bu arada media player'la birlikte ses sistemi alma şansım yok, yani sesi yine tv den kulanıcam )