Bildirim
lockınfo ve safe mode sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende de aynı hata olmuştu.
lockinfo 5 var. bence onu dene. daha geliştirilmiş. -
Sinfulrepo da olani indir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: avbaris
lockinfo 5 var. bence onu dene. daha geliştirilmiş.
benim amacım kilit ekrana mesajlar telefon gibi kısayol koymak birde home screen oluşturuluyodu lockınfo5 ile bunlar yapılmıyor sanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: Tolqa_1907
Sinfulrepo da olani indir
lockınfo 5 değil lockınfo dan bahsediyoruz değil mi denemiştim sorun aynı -
uğraştıracak olsa bile en baştan yüklemenizi tavsiye ederim. benzer sorunla karşılaşmıştım, baştan başladım şu an problemim kalmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: yangx
quote:
Orijinalden alıntı: avbaris
lockinfo 5 var. bence onu dene. daha geliştirilmiş.
benim amacım kilit ekrana mesajlar telefon gibi kısayol koymak birde home screen oluşturuluyodu lockınfo5 ile bunlar yapılmıyor sanırım
Evet eski lockinfo tam istediğim bir programdı. Yenisinde işi berbat etmişler.
Lockinfo alternatifleride pek kullanışlı değil maalesef. -
belki lockinfonun yanında ek bir tweak de kurmuştur baktın mi ona yani sbsettings eklentisi indirince otomatik sbsettings i de kurması gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Le Blanc
belki lockinfonun yanında ek bir tweak de kurmuştur baktın mi ona yani sbsettings eklentisi indirince otomatik sbsettings i de kurması gibi.
denk gelmedim istediğimizi yapamıcaz sanırım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X