Şimdi Ara

Log out sorunum çözüLdü!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yaklaşık 20 saattir kurulu... we daha forumda Logout olmadım..

ya sorun kökten çözüLdü ya da i.explrer'da sorun war....

• kullanan arkadaşlar da gözlemleyip yazarlarsa daha sağlam bilgi oLur! ben pat diye atLadım ama deneyip görmekte fayda war...
  • Sorun explorer ile ilgili değil. Sorun forumdan kaynaklanıyor. Zaten yöneticiler buna kalıcı bir çözüm arıyorlar. Diğer forumlarda log-out sorunum hiç olmadı. Sadece bu forumda oluyor. Belki de yoğunluktan dolayıdır. Konu dışı başta olmak üzere diğer off topiclerde acayip mesaj yoğunluğu oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turetskiy_Muj

Sorun explorer ile ilgili değil. Sorun forumdan kaynaklanıyor. Zaten yöneticiler buna kalıcı bir çözüm arıyorlar. Diğer forumlarda log-out sorunum hiç olmadı. Sadece bu forumda oluyor. Belki de yoğunluktan dolayıdır. Konu dışı başta olmak üzere diğer off topiclerde acayip mesaj yoğunluğu oluyor.
    firefox kullanıyorum arkadaşım.. normalde yarım saatte bi logout olmam gerekirdi. yaklaşık 2 buçuk saatir forumdayım ama haLa oLmadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: memosss

firefox kullanıyorum arkadaşım.. normalde yarım saatte bi logout olmam gerekirdi. yaklaşık 2 buçuk saatir forumdayım ama haLa oLmadım..

Alıntıları Göster
    bende de ayni problem var.

ie kullaniyom kafasina göre log out oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weberclas

bende de ayni problem var.

ie kullaniyom kafasina göre log out oluyor.

Alıntıları Göster
    Sırf log-out olmamak için o web browserını kullanmam. Aynı problemi başka forumlarda da yaşıyor musunuz? Bende diğer forumlarda hiç olmadı.
  • quote:

Sırf log-out olmamak için o web browserını kullanmam. Aynı problemi başka forumlarda da yaşıyor musunuz? Bende diğer forumlarda hiç olmadı.

Alıntıları Göster
    firefox iyi diyorlar ama ben ie ile sorunsuz gezinmeyi terch ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ne yani logout olmamak için browser imizimi değiştirelim..!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: webche

Ne yani logout olmamak için browser imizimi değiştirelim..!!!

Alıntıları Göster
    nooluyor ya! ne cıkışıyorsunuz?? kimseye zorla bişeyi deiştirin demiyoruz! sadece 3 saattir forumdayım hala logut olmadım firefox kullanıyorum dedim!!!!

töbee töbeeee
  • quote:

nooluyor ya! ne cıkışıyorsunuz?? kimseye zorla bişeyi deiştirin demiyoruz! sadece 3 saattir forumdayım hala logut olmadım firefox kullanıyorum dedim!!!!

töbee töbeeee

Alıntıları Göster
    doğrudur operada da logout sorunu yok ama hiçbiri şu internet explorer gibi kullanışlı değil ya. bunu bırakıp onlara alışmak zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezilvezir

doğrudur operada da logout sorunu yok ama hiçbiri şu internet explorer gibi kullanışlı değil ya. bunu bırakıp onlara alışmak zor.

Alıntıları Göster
    + log out sorununun yoğunlukla ilgisi olduğunu sanmıyorum çünkü sabah saatlerinde 3-5 kişi varken de logout oluyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaş

+ log out sorununun yoğunlukla ilgisi olduğunu sanmıyorum çünkü sabah saatlerinde 3-5 kişi varken de logout oluyorum..

Alıntıları Göster
    Evet firefox ile logout olman çok zor. Ama sonuçta sorun forumda yoksa ie'de de olmaması gerekirdi.
    Ben zaten logout yüzünden opera ve firefox kullanıyorum. Diğer forumları ie ile DH'yi opera veya firefox ile geziyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mewluth

Evet firefox ile logout olman çok zor. Ama sonuçta sorun forumda yoksa ie'de de olmaması gerekirdi.
    Ben zaten logout yüzünden opera ve firefox kullanıyorum. Diğer forumları ie ile DH'yi opera veya firefox ile geziyorum.

Alıntıları Göster
    ya sanki mlletin gırtlağına yaıpıştım firefox kullanın dedim!!! sabah sabah tepem attı! hoca!
  • quote:

ya sanki mlletin gırtlağına yaıpıştım firefox kullanın dedim!!! sabah sabah tepem attı! hoca!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: memosss

• quote:

Orijinalden alıntı: webche

quote:

Orjinalden alıntı: memosss

Alıntıları Göster
    Firefoxta ve operada kurlu ikiside canavar gibi. Opera biraz daha hızlı ve hemen hemen hiç logout olmuyor. Olsa da ctrl+enter 2 saniyede şıp diye giriyor tekrar. İexplore.exe hatası bile için bırakılır

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Firefoxta ve operada kurlu ikiside canavar gibi. Opera biraz daha hızlı ve hemen hemen hiç logout olmuyor. Olsa da ctrl+enter 2 saniyede şıp diye giriyor tekrar. İexplore.exe hatası bile için bırakılır

Alıntıları Göster
    ben diğer forumlardada yaşıyorum aynı sorunu.
    ama bunun içöinde ie den vazgeçemem. bata çıka gidiyoz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

ben diğer forumlardada yaşıyorum aynı sorunu.
    ama bunun içöinde ie den vazgeçemem. bata çıka gidiyoz.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar imzamdaki linkten firefoxu çekebilirsiniz şu ana kadar daha hiç log out olmadım ve müthiş bir program bir çok özelliği var ve ie den daha güüvenli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..::__link__::..

arkadaşlar imzamdaki linkten firefoxu çekebilirsiniz şu ana kadar daha hiç log out olmadım ve müthiş bir program bir çok özelliği var ve ie den daha güüvenli

Alıntıları Göster
    ie neymiş yaw firefox kesinlikle daha kullanışlı internet forumuna girin ordaki herkez firefoxu tavsiye edio bi okuyun ie ye bin basafr hem sade hemde çok çok fazla özelliği varimzamdan çekiniz

• quote:

ie neymiş yaw firefox kesinlikle daha kullanışlı internet forumuna girin ordaki herkez firefoxu tavsiye edio bi okuyun ie ye bin basafr hem sade hemde çok çok fazla özelliği varimzamdan çekiniz

Alıntıları Göster
    benden sölemesi paralı olmadan çekin bakın bu linkte internet bölümündekilerin yorumlarını okuyun hpsi tavsiye edio bende tavsiyee ederim imzamdan çekiniz http://forum.donanimhaber.com/m_1404133/tm.htm

• quote:

Alıntıları Göster
    Evet bende firefox kullanarak bu sorunu ortadan kaldırdım..
    Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve logout sorunum yok ..

Okulda yada işte, İnternet Explorer ile giriyorum, her 4~6 mesajda bir logout oluyor .
    Sorun bence forum cookie dili - ie arasındaki bir uyumsuzluk zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negative -- 28 Kasım 2004, 11:30:39 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.