Bildirim
Log out sorunum çözüLdü!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kullanan arkadaşlar da gözlemleyip yazarlarsa daha sağlam bilgi oLur! ben pat diye atLadım ama deneyip görmekte fayda war... -
Sorun explorer ile ilgili değil. Sorun forumdan kaynaklanıyor. Zaten yöneticiler buna kalıcı bir çözüm arıyorlar. Diğer forumlarda log-out sorunum hiç olmadı. Sadece bu forumda oluyor. Belki de yoğunluktan dolayıdır. Konu dışı başta olmak üzere diğer off topiclerde acayip mesaj yoğunluğu oluyor. -
firefox kullanıyorum arkadaşım.. normalde yarım saatte bi logout olmam gerekirdi. yaklaşık 2 buçuk saatir forumdayım ama haLa oLmadım..quote:
Orijinalden alıntı: Turetskiy_Muj
Sorun explorer ile ilgili değil. Sorun forumdan kaynaklanıyor. Zaten yöneticiler buna kalıcı bir çözüm arıyorlar. Diğer forumlarda log-out sorunum hiç olmadı. Sadece bu forumda oluyor. Belki de yoğunluktan dolayıdır. Konu dışı başta olmak üzere diğer off topiclerde acayip mesaj yoğunluğu oluyor. -
bende de ayni problem var.quote:
Orijinalden alıntı: memosss
firefox kullanıyorum arkadaşım.. normalde yarım saatte bi logout olmam gerekirdi. yaklaşık 2 buçuk saatir forumdayım ama haLa oLmadım..
Alıntıları Göster
ie kullaniyom kafasina göre log out oluyor. -
Sırf log-out olmamak için o web browserını kullanmam. Aynı problemi başka forumlarda da yaşıyor musunuz? Bende diğer forumlarda hiç olmadı.quote:
Orijinalden alıntı: weberclas
bende de ayni problem var.
ie kullaniyom kafasina göre log out oluyor.
Alıntıları Göster -
firefox iyi diyorlar ama ben ie ile sorunsuz gezinmeyi terch ederimquote:
Sırf log-out olmamak için o web browserını kullanmam. Aynı problemi başka forumlarda da yaşıyor musunuz? Bende diğer forumlarda hiç olmadı.
Alıntıları Göster -
Ne yani logout olmamak için browser imizimi değiştirelim..!!!quote:
Sırf log-out olmamak için o web browserını kullanmam. Aynı problemi başka forumlarda da yaşıyor musunuz? Bende diğer forumlarda hiç olmadı.
Alıntıları Göster -
nooluyor ya! ne cıkışıyorsunuz?? kimseye zorla bişeyi deiştirin demiyoruz! sadece 3 saattir forumdayım hala logut olmadım firefox kullanıyorum dedim!!!!quote:
Orijinalden alıntı: webche
Ne yani logout olmamak için browser imizimi değiştirelim..!!!
Alıntıları Göster
töbee töbeeee -
doğrudur operada da logout sorunu yok ama hiçbiri şu internet explorer gibi kullanışlı değil ya. bunu bırakıp onlara alışmak zor.quote:
nooluyor ya! ne cıkışıyorsunuz?? kimseye zorla bişeyi deiştirin demiyoruz! sadece 3 saattir forumdayım hala logut olmadım firefox kullanıyorum dedim!!!!
töbee töbeeee
Alıntıları Göster -
+ log out sorununun yoğunlukla ilgisi olduğunu sanmıyorum çünkü sabah saatlerinde 3-5 kişi varken de logout oluyorum..quote:
Orijinalden alıntı: rezilvezir
doğrudur operada da logout sorunu yok ama hiçbiri şu internet explorer gibi kullanışlı değil ya. bunu bırakıp onlara alışmak zor.
Alıntıları Göster -
Evet firefox ile logout olman çok zor. Ama sonuçta sorun forumda yoksa ie'de de olmaması gerekirdi.quote:
Orijinalden alıntı: Arkadaş
+ log out sorununun yoğunlukla ilgisi olduğunu sanmıyorum çünkü sabah saatlerinde 3-5 kişi varken de logout oluyorum..
Alıntıları Göster
Ben zaten logout yüzünden opera ve firefox kullanıyorum. Diğer forumları ie ile DH'yi opera veya firefox ile geziyorum. -
ya sanki mlletin gırtlağına yaıpıştım firefox kullanın dedim!!! sabah sabah tepem attı! hoca!quote:
Orijinalden alıntı: mewluth
Evet firefox ile logout olman çok zor. Ama sonuçta sorun forumda yoksa ie'de de olmaması gerekirdi.
Ben zaten logout yüzünden opera ve firefox kullanıyorum. Diğer forumları ie ile DH'yi opera veya firefox ile geziyorum.
Alıntıları Göster -
quote:
ya sanki mlletin gırtlağına yaıpıştım firefox kullanın dedim!!! sabah sabah tepem attı! hoca!
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: memosss
ya sanki mlletin gırtlağına yaıpıştım firefox kullanın dedim!!! sabah sabah tepem attı! hoca!
-
Firefoxta ve operada kurlu ikiside canavar gibi. Opera biraz daha hızlı ve hemen hemen hiç logout olmuyor. Olsa da ctrl+enter 2 saniyede şıp diye giriyor tekrar. İexplore.exe hatası bile için bırakılırquote:
Orijinalden alıntı: webchequote:
Orjinalden alıntı: memosss
Alıntıları Göster
-
ben diğer forumlardada yaşıyorum aynı sorunu.quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch
Firefoxta ve operada kurlu ikiside canavar gibi. Opera biraz daha hızlı ve hemen hemen hiç logout olmuyor. Olsa da ctrl+enter 2 saniyede şıp diye giriyor tekrar. İexplore.exe hatası bile için bırakılır
Alıntıları Göster
ama bunun içöinde ie den vazgeçemem. bata çıka gidiyoz. -
arkadaşlar imzamdaki linkten firefoxu çekebilirsiniz şu ana kadar daha hiç log out olmadım ve müthiş bir program bir çok özelliği var ve ie den daha güüvenliquote:
Orijinalden alıntı: JackDaniels
ben diğer forumlardada yaşıyorum aynı sorunu.
ama bunun içöinde ie den vazgeçemem. bata çıka gidiyoz.
Alıntıları Göster -
ie neymiş yaw firefox kesinlikle daha kullanışlı internet forumuna girin ordaki herkez firefoxu tavsiye edio bi okuyun ie ye bin basafr hem sade hemde çok çok fazla özelliği varimzamdan çekinizquote:
Orijinalden alıntı: ..::__link__::..
arkadaşlar imzamdaki linkten firefoxu çekebilirsiniz şu ana kadar daha hiç log out olmadım ve müthiş bir program bir çok özelliği var ve ie den daha güüvenli
Alıntıları Göster
-
benden sölemesi paralı olmadan çekin bakın bu linkte internet bölümündekilerin yorumlarını okuyun hpsi tavsiye edio bende tavsiyee ederim imzamdan çekiniz http://forum.donanimhaber.com/m_1404133/tm.htmquote:
ie neymiş yaw firefox kesinlikle daha kullanışlı internet forumuna girin ordaki herkez firefoxu tavsiye edio bi okuyun ie ye bin basafr hem sade hemde çok çok fazla özelliği varimzamdan çekiniz
Alıntıları Göster
-
Evet bende firefox kullanarak bu sorunu ortadan kaldırdım..quote:
ie neymiş yaw firefox kesinlikle daha kullanışlı internet forumuna girin ordaki herkez firefoxu tavsiye edio bi okuyun ie ye bin basafr hem sade hemde çok çok fazla özelliği varimzamdan çekiniz
Alıntıları Göster
Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve logout sorunum yok ..
Okulda yada işte, İnternet Explorer ile giriyorum, her 4~6 mesajda bir logout oluyor .
Sorun bence forum cookie dili - ie arasındaki bir uyumsuzluk zaten..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negative -- 28 Kasım 2004, 11:30:39 >
Benzer içerikler
- işgüzarlık ne demek
- az kalorili market abur cuburlar
- fazla ağrı kesici öldürür mü
- 4440333 dolandırıcılığı
- tuvalet kağıdı sağa mı sola mı takılır
- exxen filmleri
- para sayma makinesi bim
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X