Şimdi Ara

LOGITECH CORDLESS RUMBLEPAD 2 YARDIM LÜTFEN!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.Forumda logitech cordless rumblepad 2 hakkında neredeyse tüm yorumları okudum ama bir konu hakkında gene de aklımdakı soru işaretini silemedim.bu gamepad dan 2 tane almayı dusunuyorum ama bır kac arkadas ıkı gamepad ı aynı pc de kullandıklarında sorun yasadıklarından bahsetmıs.daha sonra da bu sorunu cozup cozemedıklerıyle ılgılı bılgı wermemısler yahut benım gozumden kactı.ben de bu gamepad dan 2 tane alıp aynı bılgısayarda kullanmak ıstedıgım hem de vatandan almayı dusundugum ıcın almadan once yardımlarınızı rıca edıyorum.boyle bır sorun war mı? varsa cozumu war mı?

yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: seraptan

merhaba arkadaşlar.Forumda logitech cordless rumblepad 2 hakkında neredeyse tüm yorumları okudum ama bir konu hakkında gene de aklımdakı soru işaretini silemedim.bu gamepad dan 2 tane almayı dusunuyorum ama bır kac arkadas ıkı gamepad ı aynı pc de kullandıklarında sorun yasadıklarından bahsetmıs.daha sonra da bu sorunu cozup cozemedıklerıyle ılgılı bılgı wermemısler yahut benım gozumden kactı.ben de bu gamepad dan 2 tane alıp aynı bılgısayarda kullanmak ıstedıgım hem de vatandan almayı dusundugum ıcın almadan once yardımlarınızı rıca edıyorum.boyle bır sorun war mı? varsa cozumu war mı?

yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler.

Merhaba,
    2 adet Logitech Rumblepad 2 Cordless kullanıyorum.Karşılıklı olarak PES oynuyoruz.Verilen komutlar gayet hızlı ve doğru bir şekilde iletiliyor.Herhangi bir algılama ya da karışıklık olmuyor.Her birinin kendine özel bir frekansı var.Yani siz istesenizde farklı alıcı ve kolu birlikte kullanamazsınız.Sorun yaşayanların ne tür bir sorun yaşadığını bilmediğimden temkinli olmakta isterim, olası yaşayacağınız sorundan sorumlu tutulmak istemem.Ben sorunsuz kullanıyorum size bu kadarını söyleyebilirim.

• Bende de iki adet cordless rumplepad2 bağlı, hiç bir sorun yok.
  • ilginiz için cok tesekkur ederım.sorun yasayan arkadaslardan da sorunu hakkında detaylı bilgi veren olursa cok memnun olurum.
  • tesekkurler arkadaslar.aldım 2 tane rumblepad 2 cordless.su an ıcın sorunsuz kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.