Bildirim
LOGITECH DESTEK KONUSU (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hollanda'dan 2 günde kargo elime ulaştı.
Helal olsun adamlara ayrıca Ups baya hızlı -
Ya dostum naptınız siz boyle abartmayın yeni yeni buluşlar ile uğraşmayın..alın elinize 2 meyve bıçağı tuşu arasıına alıp alttan yukarı kaldırın bu kadar basit.. Çok zor cıkmıyor tuşlar gayet iyi yapılmış
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bıçakla klavyeye zarar verebilirsiniz. Uyarması benden. Keycap puller ile daha pratik oluyor ayrıca.
Az önce tuşlarım ulaştı. Her şey çok güzel de keşke tuşlar, altına koydukları kartona yapışık olmasaydı. Sökerken karton parçası kalıyor alt tarafında.
Bu arada ben bütün tuşları değiştirdim. Klavyenin üstüne gelen orijinal keycaplerin büyük çoğunluğunda, switch'e mone edilen kısımlarda çatlak var. Biraz kuvvetli bir ışık altında bakıldığında kolayca tespit ediliyor. Şunu söyleyebilirim: kendi tuşlarıyla yedek parça arasında hissiyat farkı oldu. Çatlaklardan dolayı switch hissiyatı değişiyormuş demek ki. Şuan daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugzy -- 16 Aralık 2015; 15:35:39 > -
Benim tuşlarda geldi sanırım herkese yolladılar :)
alibaba'da bu modelle uyumlu klavye tuşları görmüştüm ama sonradan kaybettim link'i -
ewt bende tuşları alıp takmış bulunmaktayım. Beklediğimize değdi ama küçüktür büyüktür işareti ve noktalı virgül işareti yapamıyorum ayrıca diğer arkadaşlardan farklı olarak A ve S tuşunuda değiştirdim çünkü alt indislerinde A tuşunun æ var S tuşunun ß var... Herkese iyi kullanımlar dilerim :) -
Benim afyon aktarmada takili kaldi bu seferde
edit : sayfa güncel değilmiş gelmiş bile eve
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 16 Aralık 2015; 20:08:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benim tuşlarda elime ulaştı, şu logitech gerçekten bir numara kim ne derse desin bir talebimize daha hollanda'dan hemde hızlı kargoyla tuş takımını ödemesiz yolladılar çevre birimlerini logitech marka ürünleri almakla gerçekten iyi bir tercih yapmışım
yani şu olayı her firma yapmaz, yapan'da alıcı ödemeli gönderir en azından gönderi maliyetinden kurtulayım der logitech'in değerini bilmek lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 16 Aralık 2015; 19:58:19 >
-
-
Rica ederim hocam. Faydamız dokunduysa ne mutlu. Allah herkese iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah :)
tuşları değiştirdim ancak 4 tuşu sanki biraz dışarı çıkık gibi oldu, ayrıca değiştirilen tuşlarda orjinallerine göre daha zor çıkıyor yerinden. -
-
-
Ben ayin 8inde logitechin sitesindeki destek kismindan mesaj attim. Hala bi cevap gelmedi. Acaba badka yazisma adresleri var mi? Ne yazdiniz yardimci olabilirmisiniz
Resime bakacak olursam Steam-Portal Edition olmuş bu
-
boyadın mı tuşları -
Hayır cok basit bir işlem yaptım..yarın inceleme atarım
beyaz backlight mavi olmuş resmen, tümüne yaparım kolay birşeyse bekliyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X