Şimdi Ara

LOGITECH DESTEK KONUSU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
60
Favori
45.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de g710 aldım ama enter tuşunun ve virgül kısımının değişmediğini duyunca çok üzüldüm.. Neyse bakalım. Alışırız zamanla sanırım. Klavye gelince yazarım buraya.
  • yapar hocam bu koca Amazon..
    Yalnız şunu soylemek isterim , bende g710 u ilk taktıgımda diğer klavyeyi henüz çıkartamamıştım..bir yarım saat oyle tyakılı kaldı sorun olmadı.
    o yuzden sorun 2 klavyenin açık kalması değil , g710 un kablosunun hasar almış olması..için rahat olsun.
  • Logitech'e mail attım ama 4 gündür cevap yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuşları nasıl çıkardığımı göstermek için bir video çekeyim dedim,ama maalesef videoyu 90 derece ters yüklemiş,neyse merak edenlerin işini görecektir yinede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vicv3ga -- 14 Aralık 2015; 16:05:10 >
  • Benim tuşlar kargoya verilmiş az önce UPS'den mail geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

Benim tuşlar kargoya verilmiş az önce UPS'den mail geldi.

aynen banada mail gelmiş tahmini teslimat çarşamba günü gözüküyor
  • Bugün UPS'den kargo bilgileri geldi fakat adresde Türkçe karakterler yazılmamış.Bir sıkıntı olur mu?
  • adres okunmayacak gibiyse UPS ile iletişime geçersen yardımcı olurlar diye tahmin ediyorum. Benim adreste de ilçe/bölge bilgisini yazmamışlar ve (:) iki nokta çıkmamış.
  • hem tuş hem de logitech g700s için istediğim skatezler ayrı ayrı kargolara verilmiş.
  • şu logitech'e helal olsun diyorum başka da bir şey demiyorum pc'min çevre bileşenler logitech'e emanet g430,g402,g710 bir tane'de sağlam 2+1 alıcam ama onuda mı logitech'den alsam acaba
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Aynen çok kral bi kıyak yapıyorlar bize Ayrıca oyun ve film için Z623'ü tavsiye ederim ama fiyatı son yıllarda çok arttı.
  • quote:

Aynen çok kral bi kıyak yapıyorlar bize Ayrıca oyun ve film için Z623'ü tavsiye ederim ama fiyatı son yıllarda çok arttı.

çok pahalı dostum yaa maks. 200-250 tl'lik bir şey lazım malum apartmanda oturuyorum millet kapıyı yüklenmesin iki gün sonra
  • quote:

adres okunmayacak gibiyse UPS ile iletişime geçersen yardımcı olurlar diye tahmin ediyorum. Benim adreste de ilçe/bölge bilgisini yazmamışlar ve (:) iki nokta çıkmamış.

Yıldız caddesini Yldz diye yazmışlar. Konuşup düzelttireyim bari
  • Benimde tuşlar kargoya verilmiş ama gelen mailde adresi çok kötü yazmışlar ... Düzelttirmek gerekir mi yoksa mail' e mi yanlış yazmışlardır ? Düzeltirmek için yine destekten mi yazayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpertercan -- 14 Aralık 2015; 22:31:07 >
  • konuşmanıza gerek yok tr destekten mesaj gelecek orda türkçe harfler ekli olacak rahat olun biraz yaw ne pimpirikli çıktınız arkadaş...........................
  • Benim mail adresinde mahalle , cadde , sokak no da yazmıyor ama sıkıntı olur mu ? Birde inş türkçe tuş yollamışlardır belirttim ama
  • Benim mail adresinde mahalle , cadde , sokak no da yazmıyor ama sıkıntı olur mu ? Birde inş türkçe tuş yollamışlardır belirttim ama
  • Logitech'den tekrar mail geldi ve bu maildeki adres düzgün çıkmış. Bunun gibi bir mail sana da yakında gelir, oradaki adresi kontrol edersin. Ayrıca UPS paketi logitech'den teslim aldığında takip kısmında adres detayları belirir bence bu kısmı baz almak gerek.
  • A fine day to die kullanıcısına yanıt
    evet bahsettiğim bu arkadaşlar ben fotoğrafları attım bekledim hiçbişey yapmadan türkçesi de geldi biraz akşna bırakın olayları
  • yalnız adamların yolladığı kargo türü ile boş kargo yollasan 120 dolar alıyor sanırım hollanda-tr arası helal valla trde alamadığımız desteği nerelerden alıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.