Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LOGITECH EXTREME 3D PRO JOYSTICK Satın Al 13 Eylül 2018 21:52 1 1 LOGITECH EXTREME 3D PRO JOYSTICK LOGITECH EXTREME 3D PRO JOYSTICK ürünümü satıyorum 5 ay önce vatan bilgisayar söğütözü şubesinden almıştım. BF oynamak için , ürünün kitapçıkları kutusu herşeyi sağlam yırtıksız deformasyonsuz bir şekilde elimde bulunuyor.Ankara içi elden teslim edebilirim şehir dışına da kargo yaparım. öncelik elden Ankara içidir. Kargo farketmez öylesine işaretledim. Garantisi devam ediyor.Teşekkürler.Sistem Notu : Bu ilan ama şurda daha ucuzculara açık DEĞİLDİR. Fiyat : 280 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara,Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SPOTİFY 6 AYLIK PREMİUM PUBG E-SPORTS CHICKEN DINNER SHIRT MSI RX470 GAMING X [ÇOK ACİL] [FİYAT DÜŞTÜ] LOGITECH EXTREME 3D PRO JOYSTICK