Şimdi Ara

Logitech F310 Kablolu PC Gamepad 119.90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.itopya.com/logitech-f310-kablolu-pc-gamepad/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 23 Kasım 2019; 0:0:36 >

• 710 Olsa alınırda bu fiyata bilmiyorum. 200 e ikinci el one s gamepad alıp kabloyla bağlamak daha mantıklı.
    Zamanında 50 liraya satılıyordu 3 tane eskitmişliğim var.Good old fifa days
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Lifetime

710 Olsa alınırda bu fiyata bilmiyorum. 200 e ikinci el one s gamepad alıp kabloyla bağlamak daha mantıklı.
    Zamanında 50 liraya satılıyordu 3 tane eskitmişliğim var.Good old fifa days
    zamanında 50-60 liraydı evet bunun sıfırı insanın veresi gelmiyor belki şimdi bu paraları ama bana f710 dan ince olduğu için ve kablolu olduğu için daha güzel geliyor f310, bide diğer sitelere göre indirimde gerçekten paylaşayım dedim, fifa ucuz olsa ikisini de alırdım ama fifa 250 lira diyor her sene çıkan bir oyuna o kadar para veremem
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Piyasaya göre sıcak fırsat evet,ama 120tl bile çok geliyor bu gamepade
    Fifa konusuna hiç girmiyorum
  • bunu almaktansa f710 alın ikinci el :D
  • Bu gamepad konusunda logitechten başka böyle f/p olarak iyi bir marka daha yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fantilatör F kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech F710 GamePad 305,09 TL
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arseyus kullanıcısına yanıt
    hocam bundan 2 tane var şu an 4-5 senelik, bir tanesinin usb alıcısı kayıp. ben kullanmadım abim kullanmış. ikisinin de analog butonları hareket ettikçe fena gıcırdıyor ve akıcı değil. çok rahatsız edici keyif vermiyor oynarken.
  • fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Logitech f710 kullanan birisi olarak genel anlamda tx freeshot daha iyi geldi bana. Ele oturuşu kopma yaşanmaması stabil olması çok iyi.

Ancak malzeme kalitesi ve tepki süresi anlamında logitech f710 tartışmasız çok iyi.

Msi veya xbox felan da bakabilirsin..
  • Teknosada dükkanda bile 30 liraya satıldığı günleri hatırlıyorum hey gidi günler ne günlerdi be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arseyus kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam belki siz yeni almışsınızdır ama bizdekinin analogları gerçekten oynanacak gibi değil. yarın bir yağlamayı düşünüyorum bakalım geçerse kullanırım geçmezse yeni alacağım. bir de teknobiyotiğe mail attım usb alıcısı için onlar da dönüş yaparsa güzel olur aslında
  • 2. el kol almak nedir mikrop yuvasına dönmüştür o.
  • linkteki ürün içinde f/p diyorlardı ama daha kullanmak nasip olmadı.
    https://www.monsternotebook.com.tr/pusatgamepad/monster-pusat-pro-gaming-gamepad/

@arseyus sizin önerdiğiniz tx freeshot izlemeye aldım teşekkürler.
  • Paraya kıyın F710 alın derim. Elimde ikisi de var, kalite olarak aralarındaki fark 100 liradan çook daha fazla.
  • Piyasadaki kaliteli gamepadlerin neredeyse hepsi elimde var, DS3, DS4, Xbox 360, One, F310, F710 vs...

Ben F310 derim. F710 kablosuz evet ama çekim gücü rezil... Uzatma kablo ile alıcıyı yakınınıza koymanız gerekiyor. Ayrıca alt tarafındaki plastik aksamın kaplaması 5 yıl civarı sonra erimeye başlıyor. Kazıyıp çıkartmanız gerekiyor. F310'da böyle sıkıntılar yok...
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    hocam 'zamanı" tabirindeki zaman ne zamandı?

beni hatırladığım 2014 15 gibi 310 70lira 710 110liraydı. 4 5 sene geçmiş. her sene 10 lira koysa zaten bu fiyat. fiyat güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşe bak be. Nerelere gelmişiz. 84.5 liraya f710 aldım hala onu kullanıyorum 3 4 sene oldu sanırım. Usb sini de kaybettim logitech yollamıştı bir tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AED07

hocam 'zamanı" tabirindeki zaman ne zamandı?

beni hatırladığım 2014 15 gibi 310 70lira 710 110liraydı. 4 5 sene geçmiş. her sene 10 lira koysa zaten bu fiyat. fiyat güzel.
    hocam 2015ti zamanında dediğim tarih o dönem f710 um bozulduğunda idareten bundan almıştım 45 liraya, sonra ds4 aldım hiç birine bakasım gelmedi ds4 alınca en güzeli o
  • Elimde sıfır F710 Var 180 TL isteyen olursa / Ankara-Eryaman

Buraya yeşillendiriyorum
  • Ulen 99 liraya teknosadan f710 almıştım, son alan bendim heralde o fiyata. Ondan sonra 300lere vurdu fiyat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.