LOGITECH G F710 Kablosuz Gamepad Sepette 645 TL
-
-
Firsat mi bilmem ama kolu uzun sure kullandım tavsiye etmiyorum hem ağır hem büyük hem de ergonomik değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu hala üretiyorlar mı acaba yoksa zamanında milyarlarca ürettiler de hala onları mı satıyorlar. Kaç sene oldu ilk piyasaya çıkalı. 45 liralık ürün yıllar içinde zamlana zamlana şimdi 645 liraya fırsat olmuş.
F310 modelini de görüyorum hala piyasada ama asıl merak ettiğim F510 modeli neden sırra kadem bastı.
Bu arada ben de F310 kullanıyorum fakat analog çubuğun ve okların yerinin XBOX kontrolcüsü gibi olmasını isterdim. Zamanında yıllarca Play Station kullandım ama şimdi enteresan bir şekilde yadırgıyorum ve kullanışsız geliyor bu düzen.
-
10 sene önce 100 TL'ye almıştım. Çok kullanmadığım halde tutma kısmında ki kauçukları yapış yapış hale geldi Adana sıcağında. Tek sıkıntısı o benim için.
-
Forza da hala bu kolu kullanıyorum memnunum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok kötü bir kol
-
almayın geçen sene 300 liraya aldım bugün 1 saat dirt rally oynadım sağ elim uyuştu gaza basmak için elinizi pergele gibi açmanız lazım puahahha
xbox kolu alamam param yok max bunu alabilirim diyenler alabilir sadece ama çok oyun oynayan birisiyseniz uzak durun xbox alın.
-
Logitech f710 da kronik bağlantı kopma problemi var. Bende 2 tane var ikiside aynı, kesinlikle alipta paranızı çöpe atmayın benim gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla bu kol 10 seneden fazladır var. Fazla üretim değil bence çok rağbet görmesi. Logitech kalitesi diye zırvalıyolar, logitech değilde X markası üretse edeceği para en fazla 200 TL. Geçen gün konusu açıldı xbox son nesil gamepad 1300 tlye düştü onu aldım sonunda bundan kurtuluyorum. Çağ atlamış gibi olacağım muhtemelen.
Firsat mi bilmem ama kolu uzun sure kullandım tavsiye etmiyorum hem ağır hem büyük hem de ergonomik değil.
|
Bunu hala üretiyorlar mı acaba yoksa zamanında milyarlarca ürettiler de hala onları mı satıyorlar. Kaç sene oldu ilk piyasaya çıkalı. 45 liralık ürün yıllar içinde zamlana zamlana şimdi 645 liraya fırsat olmuş. F310 modelini de görüyorum hala piyasada ama asıl merak ettiğim F510 modeli neden sırra kadem bastı. Bu arada ben de F310 kullanıyorum fakat analog çubuğun ve okların yerinin XBOX kontrolcüsü gibi olmasını isterdim. Zamanında yıllarca Play Station kullandım ama şimdi enteresan bir şekilde yadırgıyorum ve kullanışsız geliyor bu düzen. |
Çok kötü bir kol |
Logitech f710 da kronik bağlantı kopma problemi var. Bende 2 tane var ikiside aynı, kesinlikle alipta paranızı çöpe atmayın benim gibi.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X