Şimdi Ara

Logitech G35 mi Steelseries 5h v2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dediğim gibi 2 kulaklık arasında kaldım.Gönlüm logitechten yana ama arkadaşım kafamı karıstırdı steelseries al dedi. Yorumlarınızı bekliyorum

• Sennheiser pc350
  • steelseriese bulaşma. bilgisayarındaki fanların dönmesinden bile etkilenir. en ufak bir elektriksel dalgalanmaları hissedersiniz. birisi ışıkları yakar çatır çutur sesler gelir.
  • steelseries in bence en iyi modeli siberia v2 full-headset modeli.
    onun yanında sennheiser pc350, sharkoon x-taticve logitech g35 var.

bunlar oyun kulaklığı. muzik kulaklığı dersen o zaman işler değişir.
  • Oyun kulaklığı alcam ama ses kartlı bi model bakıyorum ondan pc350yi eledim.Bunların arasında Razer Barracuda'da olabilir arada kaldım bu hafta içi alcam.
  • Ebay'e baktım siberia v2 full-headset 95 dolar diyor ama türkiyeye gönderimi + 40 dolar daha kullanıcıya mesaj attım eğer ücretsiz gönderimi kabul ederse tercihimi siberia v2den yana kullancam. Kafam biraz razere gitsede..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadşnda dediği gibi Sennheiser pc350
  • Aynı cevabı buraya da yazıyorum. Ben 4 hafta kıvrandım, siz bulmak için kıvranmayın

lütfen kimse gidip 385 liraya pc 350 almasın.

Daha dün 188 liraya aldım sahibindan.com'da. Metan metanltd adı ile stok fazlası, paket hasarlı,teşhir ürünü gibi hi-fi,headset, spor tip kulaklıkları 2 yıl garantili satıyor. Firma metan'ın kendisi.

http://www.sahibinden.com/metanltdWQQdXQQ2767273WQQpXQQdisplayuser

Buradan bakın tüm detaylara. Hemen PC 350 ve PC 160 aldım. PC 160 normalde 160 lira, 51 liraya satıyorlar. Hiç açılmamış bir de bu.

• ovv iyimiş ben biraz yağmalayım ^^
  • Bende kararımı pc350den yana kullandım aldım gelmesini bekliyorum
  • Bu pc 350 de ses kartından falan bahsedilmiş laptop ta kullanabilirmiyim bir problem çıkarmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.