Arkadaşlar yeni G35 aldım 2 hafta kadar oldu Surround açıkken normalde hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Ama bazı oyunlarda (LoL, Magicka vs.) oyunlarda dolby açıkken arkada skype, spotify gibi programlar açıkken mesela oyundan sesler geldiğinde otomatik ses arttırma azaltma gibi bir olaydan dolayı sanki bunu yaparken cızırtı yapıyor kulaklıktan olduğunu düşünmüyorum. Çünkü WoW oynarken mesela bu sorunu yaşamıyorum ya da BF3. Bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum. Sistemim Win8 64 Bit Logitech'in kendi oyun yazılımını da yükledim ama sanırım bilgisayarın bir uyuşmazlığı var bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba ? Varsa çok mutlu olurum Teşekkürler :)
Bence ses sistemini başka bir sistemde deneyin.. Size yaşattığı sorunlarla yine karşılaşırsanız bu ses sistemi kaynaklı bir durumdur. Bunun içinde servisle görüşürsünüz.
cro@oan
kullanıcısına yanıt
Ama kulaklığın zaten kendi ses kartı var sonuçta bazı oyunlarda bu sorunu yaşıyorum bazılarında yaşamıyorum yani genel olarak dolby sesde sıkıntı olmuyor. Ama bilgisayarımın ses kartıyla ilgili bir ayar yapmam gerekiyorsa ne yapmalıyım bilemiyorum yani o konu hakkında da bir bilgim yok. Başka cihazda da deneyip hemen döneceğim.
Aynı sorunun bir arkadaşımda da olduğunu öğrendim o da bazı oyunlarda o da cızırtı sorunu yaşıyormuş bu sanırım kulaklıktan değil bilgisayarlar ya da işletim sistemi (win8) le alakalı bir şey bileniniz varsa yardımcı olabilir misiniz ?