Şimdi Ara

LOGITECH G613 Wireless Mechanical Oyuncu Klavye 599TL - MEDİAMARKT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• +1

Hatırlar mısınız bilmem ama bundan 14 - 15 sene önce bilgisayarı olan varsa bilir. Klavyenin tuşuna basınca pat pat ses çıkarırdı şu andaki mekanik klavyeler gibi. O zaman klavyelere aşırı deli olurdum o ses yüzünden yazı vs. yazamazdım. Daha sonra sessiz klavyeler geldi de rahatladık. Şimdi de insanlar klavye ses çıkarsın diye uğraşıyorlar. Garip yani ama söyleyecek bir şey yok.
  • Mekanik bide gaming bu kelimeleri herhangi bir klavye mouse ' un yanına koydunmu fiyatı uçuyor ha bide RGB var iyi silkeliyorlar kerizleri oyuncu diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaming ama aydınlatma yok öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky_warrior

Mekanik bide gaming bu kelimeleri herhangi bir klavye mouse ' un yanına koydunmu fiyatı uçuyor ha bide RGB var iyi silkeliyorlar kerizleri oyuncu diye
    +1

Hatırlar mısınız bilmem ama bundan 14 - 15 sene önce bilgisayarı olan varsa bilir. Klavyenin tuşuna basınca pat pat ses çıkarırdı şu andaki mekanik klavyeler gibi. O zaman klavyelere aşırı deli olurdum o ses yüzünden yazı vs. yazamazdım. Daha sonra sessiz klavyeler geldi de rahatladık. Şimdi de insanlar klavye ses çıkarsın diye uğraşıyorlar. Garip yani ama söyleyecek bir şey yok.

• Romer-G switch kullanıyor, Cherry MX gibi köklü ve sektörde lider switchli klavyeler çok daha ucuza bulunabiliyorken bu fiyatlarda bu klavye alınmaz

350 TL Kingston Keyboard, Alloy FPS-MX Blue UK HX-KB1BL1-UK/A2

399 TL Corsair K68 Cherry MX RED Suya & Toza Dayanıklı Mekanik Türkçe Klavye - CH-9102020-TR
    www.adeksstore.com
    Corsair K68 Cherry MX RED Suya & Toza Dayanıklı Mekanik Türkçe Klavye - CH-9102020-TR | Adeks Store
    https://www.adeksstore.com/Corsair-K68-Cherry-MX-RED-Suya-Toza-Dayanikli-Mekanik-Turkce-Klavye-CH-9102020-TR,PR-21.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 27 Ocak 2019; 17:40:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Gaming ama aydınlatma yok öyle mi?
    Kablosuz olduğu için (ve kalem pille çalıştığı için) ona pil dayanmaz diye düşünmüşler.
  • Hocam millet mekanik klavyeyi ses çıkartıyor diye alıyor sanıyorsanız çok yanlış anlamışsınız olayı. Bu mekaniklerin de sessizleri var o size kalmış. Cheryy modellerden youtube dan bakabilirsiniz.

Kısaca özetlemek gerekirse şuan standart kullanılan klavyelerde hiç içini açıp baktınız mı bilmiyorum ama plastik bir zar var tuşu sonuna kadar bastığınız zaman klavye tuşu algılar. Tersine mekaniklerde genel olarak yay bulunmaktadır. Sonuna kadar basmanıza gerek yoktur belirli bir noktada işlem tamamlanır ve bu sırada size hissedilir bir geri bildirim verir tuş. İnsanların hoşuna giden de bu kısmı özellikle. Ek olarak algılama süresi sonuna kadar basmadan algıladığı için özellikle e-sportcular da performans farkı da yaratmakta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: memothegreat

Hocam millet mekanik klavyeyi ses çıkartıyor diye alıyor sanıyorsanız çok yanlış anlamışsınız olayı. Bu mekaniklerin de sessizleri var o size kalmış. Cheryy modellerden youtube dan bakabilirsiniz.

Kısaca özetlemek gerekirse şuan standart kullanılan klavyelerde hiç içini açıp baktınız mı bilmiyorum ama plastik bir zar var tuşu sonuna kadar bastığınız zaman klavye tuşu algılar. Tersine mekaniklerde genel olarak yay bulunmaktadır. Sonuna kadar basmanıza gerek yoktur belirli bir noktada işlem tamamlanır ve bu sırada size hissedilir bir geri bildirim verir tuş. İnsanların hoşuna giden de bu kısmı özellikle. Ek olarak algılama süresi sonuna kadar basmadan algıladığı için özellikle e-sportcular da performans farkı da yaratmakta.
    Ben genel olarak yazmıştım açıkçası hocam. Sessizi vardır yoktur orasını pek bilmiyorum çünkü gamer vs. değilim. Apple’ın magic keyboard’unu kullanmaktayım o yüzden pek anlamam bu işlerden. Videolarda gördüğüm kadarıyla çok ses çıkarttığını biliyorum sadece o yüzden yazdım.

• Bayılıyorum forumun bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlarına :)
  • Adamı +1 diyerek desteklemişsiniz ama adam pahalılıgındanda bahsetmiş hocam. Bu olay tamamen bi önyargı. Mesela insanlar sizin Apple’ın magic keyboard ına karşı önyargıyla böyle bi yorum yazsa hoşmu ? Ön yargılarımızı yıkmanın zamanı geldi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosedur-

Adamı +1 diyerek desteklemişsiniz ama adam pahalılıgındanda bahsetmiş hocam. Bu olay tamamen bi önyargı. Mesela insanlar sizin Apple’ın magic keyboard ına karşı önyargıyla böyle bi yorum yazsa hoşmu ? Ön yargılarımızı yıkmanın zamanı geldi bence
    İnsanlar benim niye magic keyboard kullanmamı eleştirsinler ki? Ben normal bir klavye kullanıyorum. Kullanmak isteyen varsa buyursun alsın. Ben gamer adı altında insanlara geçiriyorlar bundan bahsediyor. Her sene yeni bir teknoloji çıkarıyorlar “gamerlar bunu alır” diye de normal fiyatının 5 katına satıyorlar. Yani kusura bakmasın hiç kimse ama gamer adı altında insanları soyuyorlar bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shrikeen

İnsanlar benim niye magic keyboard kullanmamı eleştirsinler ki? Ben normal bir klavye kullanıyorum. Kullanmak isteyen varsa buyursun alsın. Ben gamer adı altında insanlara geçiriyorlar bundan bahsediyor. Her sene yeni bir teknoloji çıkarıyorlar “gamerlar bunu alır” diye de normal fiyatının 5 katına satıyorlar. Yani kusura bakmasın hiç kimse ama gamer adı altında insanları soyuyorlar bu kadar basit.

Alıntıları Göster
    Gamer olmadan alıp kullanmadan bu yorumları nasıl yapıyorsunuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.