Şimdi Ara

Logitech G633 617 TL (Teknosa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.343
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Epttavm'de 599 TL ama kargolama 7-8 gün diyor. 17 lira verip burdan almak daha mantıklı.

• Diğer teknolojik marketlere göre iyi fiyat.
  • baş kulak ağrısına birebir
  • Zamaninda bf de amazondan 170e g930 almistim iyiki almisim simdiki fiyatlari gorunce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400'e almıştım yaklaşık 4 sene önce. İlk yıl mikrofon temassızlığı oldu, sıfırını gönderdi garanti. Zamanla mikrofonu indir kaldır yapa yapa tekrar bozuldu, çalışmıyor artık. Onun dışında orjinal mikro usb kablosu sıkıntılı, kablo almanız gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechno -- 6 Ağustos 2019; 20:52:37 >
  • Vay be 2 sene önce forumdan 375'e sıfır kapalı kutu almıştım. Ürün senede bir LGS yazılımı kaynaklı düşük ses sorunu çıkarıyor ama LGS'yi tekrar kurunca düzeliyor. Şahane bir ürün, çok rahat ve kaliteli. Bir önce ki kulaklığım G930'du ve derisi zamanla soyulmuştu. O sebeple bu ürünü tercih ettim. Sorunsuz hala kullanıyorum.
    Kargo şu bu uğraşmak istemeyen varsa Vatan'da 621 TL şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 6 Ağustos 2019; 20:58:6 >
  • yav abi kaç senelik ürünler hala nasıl bu fiyatlara olabilir anlamış değilim dolar yüksek olabilir bunların bu kadar yüksek olmasını saçma buluyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech MX518 - 500 TL
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu sıcak havalarda artık kulaklar cayır cayır yanar heralde bunun içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayTuruncu

yav abi kaç senelik ürünler hala nasıl bu fiyatlara olabilir anlamış değilim dolar yüksek olabilir bunların bu kadar yüksek olmasını saçma buluyorum.
    bu ürün g933'ün kablolu versiyonu. bundan sonraki nesil g635 ve 935. yani eski gibi bir durum yok. bu fiyat aralığında arctis 5 2019 alınabilir pek tabii. ama karşılaştırma yapmak lazım.
  • cloud flighta göre kötü bir kulaklık değil mi?
  • arkadaşlar kulaklık alacak arkadaşlara tavsiye vereyim hyperx cloud alpha S cıkacak eylül ayında o yüzden hyperx ürünleri bu ay indirime girecek , ayni şekilde logitech G PRO X kulaklığını piyasaya sürdü o yüzden g serileride indirime girecek , boşuna bu kulaklıklara para vermeyin. Hyperx Alpha S yada G pro X edinin. Ses teknolojileri ve kullanılan sürücüler oldukça güçlü ve oyun anlamında etkili ürünler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowtger

Vay be 2 sene önce forumdan 375'e sıfır kapalı kutu almıştım. Ürün senede bir LGS yazılımı kaynaklı düşük ses sorunu çıkarıyor ama LGS'yi tekrar kurunca düzeliyor. Şahane bir ürün, çok rahat ve kaliteli. Bir önce ki kulaklığım G930'du ve derisi zamanla soyulmuştu. O sebeple bu ürünü tercih ettim. Sorunsuz hala kullanıyorum.
    Kargo şu bu uğraşmak istemeyen varsa Vatan'da 621 TL şu an.
    Aliexpressde o deri var ben aldim yepisyeni oldu tam uyumlu :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.