Şimdi Ara

Logitech G910 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming USB Klavye, Siyah ₺617,00

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Logitech G910 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming USB Klavye, Siyah: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01G7AWZEA

• sanırım ingilizce?
  • Cj C kullanıcısına yanıt
    Türkçe tuş takımlısı yok bu klavyenin. Bir de bence kesinlikle değmez bu paraya. Cherry MX ler kadar kaliteli değil switchleri. Ben şahsen beğenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 23 Aralık 2019; 19:46:8 >
  • Şöyle 400-450'ye düşse de kapsam bir tane.
  • şubat 2017'de 80 euro'ya almışım o zamandan beri kullanıyorum güzel klavye.
  • beyler alınır mi alinmaz mi 6 ay taksitle cok iyi gözüktü gecegece gözüme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla garantisi bile yeter su urunun daha yeni benim hatama bahli arizalanan g910 u sifiri ile degistirttim logitech hollanda merkezinden. Tavsiye ederim guzel klavye alisinca digerlerine alismak zor pluyor tr karaktere gelince ben elimde ikinci el 100tl ye aldigim g410 nun tr karakterlerini kullanıyorum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yillaaaar once 80 dolara almistik 600 lira etmeyecek klavye bence hatta ben sattim o kadar sene kullanmama ragmen neredeyse aynı fiyata onun yerine k95 aldim memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay anasını be, zamanında 150-200 Lira'ya mekanik klavye alıyorduk amazon.com'dan. Fiyatlara bak.
  • Buna bu parayı verene kadar corsair k95 alınır şu an en iyi 2 3 klavyeden biri
    https://www.itopya.com/corsair-gaming-k95-rgb-platinum-cherry-mx-speed-turkce-mekanik-gaming-klavye/
  • Mekanik klavye alınacaksa Asus Rog Strix Flare klavyeyide kesinlikle tavsiye ederim, kendim kullanıyorum efsane.. Logitech ingilizce klavyeye bu parayı hayatta vermem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.