Şimdi Ara

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
15
Favori
44.034
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

quote:

Kocaeli gümrükte şu anda ürünüm. Bence yarın bizim ürünler Yurtiçi Kargo'ya teslim edilecek

Bu arada satmayı düşünüyorum. 350 TL verecek varsa hiç kutuyu açmadan satarım

Nerden öğrendin hocam gümrükte olduğunu

Gümrük İşlemleri Devam Ediyor yazıyor hocam PTS'de. Bugün kendilerini de aradım. Bir sıkıntı olmadan onaylanırsa yarın kargoya verilecek ürünlerimiz.

He hocam ben de korktum kocael falan deyince

İnşallah hadi hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kocaeli gümrükte şu anda ürünüm. Bence yarın bizim ürünler Yurtiçi Kargo'ya teslim edilecek

Gümrük İşlemleri Devam Ediyor yazıyor hocam PTS'de. Bugün kendilerini de aradım. Bir sıkıntı olmadan onaylanırsa yarın kargoya verilecek ürünlerimiz.

İnşallah hadi hayırlısı

Hepimizinki gümrükte takılıyormuş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İnşallah hadi hayırlısı

Hepimizinki gümrükte takılıyormuş

O zaman her yer gümrük her yer direniş

• daha yüksek bedelle gelen hızlı teslimat ürünleri takılmadıysa bizimkiler hiç takılmaz. savaş çıkartırım :D
  • todays deal ürünümüydü bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman

todays deal ürünümüydü bu?

Gold deal diye geciyordu

• Latest Event: ISTANBUL
    Initiated customs clearance process - March 17, 2014 11:28:00 AM

amazon un takip kısmında bu yazıyor. Yani ne demek?

Son hareket. İstanbul diyor. Gümrükleme süreci diyor. Anlamadım şimdi. İstanbul a mı geldi? İstanbul a gitmesi için gümrükte mi bekliyor. ?

Ekleme : Evet istanbul a gelmiş. i-parcel kendine gelmiş. Sabah açamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 18 Mart 2014; 11:00:48 >
  • ee beyler durumlar ne
  • Bugün Gümrükten çıkar sanırım yarında dağıtım başlar. Yani öyle umuyorum :)ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcpdrnc -- 18 Mart 2014; 9:42:50 >
  • Aynı :D

• bende de durumlar halen aynı
  • Bir arkadaş konya gümrük demiş ama her şehirde gümrük varmı ? Yoksa ist dan mı dagitilicak şehirlere ?
  • Benim de kocaelide gözüküyor, yurt içi kargoya verildiğine dair de parcelde bilgi gözükcek mi acaba ona göre evde duracağım bugün :D
  • Yurtiçi Kargo'ya verilmiş ürünüm. Şimdi PTS'yi arayıp takip kodu edineceğim.
  • Arkadaşlar Yurtiçi Kargo'ya verilmiş ürünler. Bugün içinde Yurtiçi Kargo yeni referans numarası atayacakmış ürünümüze. PTS'de Ref 2 olarak görüntülenecek. O kodla da YK'nın kendi sitesinden takibini yapacağız. Herkesinki kazasız , belasız gelir umarım.
  • quote:

Arkadaşlar Yurtiçi Kargo'ya verilmiş ürünler. Bugün içinde Yurtiçi Kargo yeni referans numarası atayacakmış ürünümüze. PTS'de Ref 2 olarak görüntülenecek. O kodla da YK'nın kendi sitesinden takibini yapacağız. Herkesinki kazasız , belasız gelir umarım.

ağlamak istiyorum ya adamlar alıcak ürünü ben bakıcam bu hafta gelmezse zaten haftaya şehir dışındayım
  • quote:

Arkadaşlar Yurtiçi Kargo'ya verilmiş ürünler. Bugün içinde Yurtiçi Kargo yeni referans numarası atayacakmış ürünümüze. PTS'de Ref 2 olarak görüntülenecek. O kodla da YK'nın kendi sitesinden takibini yapacağız. Herkesinki kazasız , belasız gelir umarım.

Hocam kargolar ist den mi çıkıcak yoksa her şehirde gümrük müdürlügü varmı ?

Bu arada bilgilendirdiginiz için teşekkürler :) Bu iyi haberleri hep sizden alıyoruz :). Allah razı olsun.
  • Ben demedimmi carsamba elimde diye

• bu arada 89 dolara düştü fiyat, 69 kadar sıcak değil ama hala çok iyi
  •  Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.