Şimdi Ara

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
15
Favori
44.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR
  • Ay simdi 500 liralik kulaklik mi takacagiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Ay simdi 500 liralik kulaklik mi takacagiz.

• Ev arkadasımla beraber siparis verdik benimki ykda onun ki daha cıkmamıs bile saçma geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

Ev arkadasımla beraber siparis verdik benimki ykda onun ki daha cıkmamıs bile saçma geldi.

benimde daha çıkmadı.bu tamamen i-parcel adlı kargonun saçmalığı.yoksa amazon ürünlerimizi aynı anda i-parcel e verdi ama i-parcel ; bunları gönderelim diğerlerinide önümüzdeki teslimatta göndeririz gibi saçma bir mantıklı çalışıyor galiba.
  • ben 206.5 tl vermem bi kulaklığa ama dedim 870 tl ise 400 den koysam hemen satılır. Aldım 400 e satacam diye bakıyorum 250 kdr düşmüş. Napacam şimdi ben??
  • Arkadaşlar bir bakarmısınız şuna, bir yanlışlık mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miko_miko

ben 206.5 tl vermem bi kulaklığa ama dedim 870 tl ise 400 den koysam hemen satılır. Aldım 400 e satacam diye bakıyorum 250 kdr düşmüş. Napacam şimdi ben??

Arz-Talepden kaynaklı tamamen, kampanya olmasaydı amerikadan almıs olsaydın satardın cok rahat fakat arz patlaması yaşandı yüzlerce kişi forumdan aldı sadece, bu kadar çok g930 olunca o fiyatlarda normal (: aç kullan seneye gene 250ye satarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyalSalute -- 18 Mart 2014; 21:44:37 >
  • Benim kargoda gümrükten geçmiş, yurtiçikargo ile geliyor şuan
  • Yola erken çıktı kargolar 48 saat ibaresi olanlar transfer merkezlerinden yarın alabilir diye düşünüyorum. Ben bizzat sivastayim böyle yapıcam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Section8 -- 18 Mart 2014; 22:37:41 >
  • siz kargoları alıcaksınız bizim durumlar daha yeni güncellendi. Exported i-Parcel and in transit to country of destination diye.
  • Yurtiçinin sistesinden hangi kodu giriyorsunuz? PTS'deki ref1'i de waybill numarasını da kabul etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gıda.mühendisi

Yurtiçinin sistesinden hangi kodu giriyorsunuz? PTS'deki ref1'i de waybill numarasını da kabul etmiyor.

Yurtiçine verildiyse Ref 2 kodu oluyor pts'de.
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Ref2'ye ait bir şey yazmıyor PTS'de. Perşembeye kaldı bizim paket o zaman.

Waybill noyu siteye girdim, İstanbul'da olduğum halde başka birine ait İzmir adresine giden kargo takibi çıktı. Başta bir dumura uğradım tam sövmeye hazırlanıyordum yurt içine ama tamamen tesadüf, numara benzerliğinden kaynaklıymış
  • quote:

Waybill noyu siteye girdim, İstanbul'da olduğum halde başka birine ait İzmir adresine giden kargo takibi çıktı. Başta bir dumura uğradım tam sövmeye hazırlanıyordum yurt içine ama tamamen tesadüf, numara benzerliğinden kaynaklıymış

Sizin kargo daha gümrükten çıkıp dağıtımcı acenteye yani YK'ya teslim edilmemiş. YK'ya teslim edilip YK tarafından yeni numara atacanacak.

• quote:

http://youtu.be/KBaS5prADdo?t=41s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Section8 -- 18 Mart 2014; 23:45:05 >

• @Yggdrasil Asgard
    Sağolasın hocam dediğin gibi muhtemelen.

@Section8
    Böyle bir filmin vizyona girdiğini bile sayende farkettim. Evet itiraf ediyorum mağaradan yazıyorum, burası gayet sıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre901

Benim kargoda gümrükten geçmiş, yurtiçikargo ile geliyor şuan

Bunu nerden bakıyorsunuz hocam ?
    @GoldPunch

O nasıl bir tepkidir :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamünaleyküm

Pts kargoda ref2 numarası var. O numarayı yurtiçi kargo takip kısmına girin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***radyo*** -- 19 Mart 2014; 1:08:26 >
  • ahanda i-parcel yola koymuş kulaklığı
    quote:

Exported i-Parcel and in transit to country of destination
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.