Şimdi Ara

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
15
Favori
44.034
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kampanya halen devam ediyor mu arkadaşlar bir bilginiz var mı. Kulaklık 90$ gözüküyor. Şimdi sipariş versem 200 liraya gelecek m
  • Bizim daha zamanımız var bekliyicez hocam :D 3gune tr de olur heralde kulaklıklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.pts.net/ptstrack.php
    Bu adresten i parcel e girdigin kodu gidiyorsun kargo türkiyeye ulaşıp dağıtıma başlandığında ref2 kodu veriyorlar onu yurtiçikargoya giriyorsun

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR

http://www.pts.net/ptstrack.php

• quote:

Orijinalden alıntı: miko_miko

ben 206.5 tl vermem bi kulaklığa ama dedim 870 tl ise 400 den koysam hemen satılır. Aldım 400 e satacam diye bakıyorum 250 kdr düşmüş. Napacam şimdi ben??

Benimki önce satılsın diye 230tl ye satan bile görürsün. Sorsan 30tl ile zengin oldu adam ashda
  • @***radyo***
    As hocam teşekkürler.

@emre901

Saolun hocam

Ben mobilden bakıyordum da ekranı farklı gorunce başka bir şey mi vardı acaba dedim. Hayırlı geceler

• . Additional information is required from you to complete the process. Please contact the carrier for next steps (Updated 0 minute(s) ago)

Beyler ne diyor la burda,benden bilgi istiyorlar işlemi tamamlamak için,taşıyıcı ile kontağa geçin diyorlar nereyle kontağa geçicem be ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boys of hell

. Additional information is required from you to complete the process. Please contact the carrier for next steps (Updated 0 minute(s) ago)

Beyler ne diyor la burda,benden bilgi istiyorlar işlemi tamamlamak için,taşıyıcı ile kontağa geçin diyorlar nereyle kontağa geçicem be ya ?

Mail adresine i-parcel bi mail atmıştır. Ona tc girip geri gondereceksin. Sonra maille de

My tracking number: (takip kodu)
    My Turkish citizenship number: (tc numaranı)

Yazıp gonder garanti olsun. ondan sonra kargoyu yola koyacaklar 1 hafta icinde gelicek. Gumrukte sıkıntı olmaması icin bunu istiyorlarmıs.

• Arkadaşlar şu an 90 Dolar görünüyor kargo dahil. Alalım mı ?

Ödeme kısmında 109 $'a çıkıyor. 240 Tl gibi bir fiyat. Yine iyi bence o fiyata alınıyorsa alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 19 Mart 2014; 8:43:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Arkadaşlar şu an 90 Dolar görünüyor kargo dahil. Alalım mı ?

Ödeme kısmında 109 $'a çıkıyor. 240 Tl gibi bir fiyat. Yine iyi bence o fiyata alınıyorsa alayım

Alinir.Tr fiyatinin yarisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Arkadaşlar şu an 90 Dolar görünüyor kargo dahil. Alalım mı ?

trde 250ye felan satan bulunuyor galiba. onlara bi bak sen yinede
  • Gelen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

Gelen var mı

Benim kargo daha sivasa girmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: miko_miko

ben 206.5 tl vermem bi kulaklığa ama dedim 870 tl ise 400 den koysam hemen satılır. Aldım 400 e satacam diye bakıyorum 250 kdr düşmüş. Napacam şimdi ben??

Arkadaşın dediği gibi aç kullan seneye 250ye satarsın şua ara satışı çok olur memnun kalmayan arkadaşlar gelişine bile verebilir asıl pazarı 3 4aya belli olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gelen var mı

Ben kulaklığımı almaya gidiyorum şimdi
  • Biraz önce PTS'den kontrol ettim, şu şekildeydi (ki hala aynı durumda)

Sizinkileri gördükten sonra dedim herhalde benimkisi haftaya kaldı. Ama aradan geçen 5 dakika sonunda ofisin zili çalındı ve kargom geldi.

Darısı başınıza.

Not: Bu arada bana herhangi bir Ref2 numarası vs. de verilmedi. Zaten getiren de Yurtiçi Kargo elemanı gibi gözükmüyordu, özel kurye gibiydi. Sizden tek farklı olarak yaptığım sanırım şirket adına almam oldu. TC kimlik numarası vermek yerine şirketin vergi numarasını girmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 19 Mart 2014; 10:46:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Section8

quote:

Gelen var mı

Benim kargo daha sivasa girmedi

Benimki de trabzona girmedi ya

• Bende dağıtıma çıktı diyor gelmez bugün :(

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Biraz önce PTS'den kontrol ettim, şu şekildeydi (ki hala aynı durumda)

Sizinkileri gördükten sonra dedim herhalde benimkisi haftaya kaldı. Ama aradan geçen 5 dakika sonunda ofisin zili çalındı ve kargom geldi.

Darısı başınıza.

Not: Bu arada bana herhangi bir Ref2 numarası vs. de verilmedi. Zaten getiren de Yurtiçi Kargo elemanı gibi gözükmüyordu, özel kurye gibiydi. Sizden tek farklı olarak yaptığım sanırım şirket adına almam oldu. TC kimlik numarası vermek yerine şirketin vergi numarasını girmiştim.

demekki neymiş şirketlere pozitif ayrımcılık yapılıyormuş

• Getiren özel kurye değil PTS'in ta kendisi. Bana da az önce geldi kargo, telefonda arayan adam PTS'den olduğunu adresi bulamadığını söylemişti. Kendi sitesinde REF2 numarası vermeden dağıtıma çıktı yazısından anlamalıydım zaten.
    Hepimizin kulaklığı hayırlı olsun.
  • Vay şirketlere ayrımcılık. Ben daha çıkamadım evden. Bir kahvaltı edip gidip alıp geleceğim. Fotoğraf falan eklerim. Ürünü hemen kullanıma açacağım.

Assassin's Creed Revelations
    FIFA 14 ( Voice chat açıp FIFA içindeki chat'i de deneyebilirim )
    Bir kaç dizi , film.
    Team Speak

Bunlarda deneyeceğim. Thor'un 2. filminin epey iyi bir sürümü mevcut bende(7.1Dolby şeklinde ). Onda bir deneyeyim. True Detective ve House of Cards'ın da keza öyle. İzlenimlerimi yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.