Şimdi Ara

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
15
Favori
44.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Section8

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Arkadaşlar Yurtiçi Kargo'ya verilmiş ürünler. Bugün içinde Yurtiçi Kargo yeni referans numarası atayacakmış ürünümüze. PTS'de Ref 2 olarak görüntülenecek. O kodla da YK'nın kendi sitesinden takibini yapacağız. Herkesinki kazasız , belasız gelir umarım.

Hocam kargolar ist den mi çıkıcak yoksa her şehirde gümrük müdürlügü varmı ?

Bu arada bilgilendirdiginiz için teşekkürler :) Bu iyi haberleri hep sizden alıyoruz :). Allah razı olsun.

Rica ederim. Hangi şehirdeyseniz oradaki gümrük müdürlüğüne geliyor olması lazım. Çünkü direkt olarak ilin ismi yazıyor iParcel ve Amazon'da. O yüzden sıkıntınız olmasın. Yarın büyük ihtimalle alabiliriz ürünümüzü. Eve servis beklemezseniz direk YK'dan alırsınız. En kötü perşembe elimizde.

@Ronon Dex ;

Hocam siparişten 2 gün sonra elinde olanlar vardı

@Ata-ozkan

http://www.pts.net/ptstrack.php

Amazon'daki Tracking ID ile burada arama yapacaksınız. İrtibat kurmak isterseniz de irtibat numarası sitede iletişim bilgilerinde mevcut.

@miko_miko

Ilık bir fırsat olmuş. Bizimkisi yanıyordu. Fiyat yine 70 dolara düşerse satın alacağım bir tane daha.

Bu arada almak isteyen olursa 350 TL'den kutuyu açmadan satarım.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Yurtiçi Kargo'ya verilmiş ürünler. Bugün içinde Yurtiçi Kargo yeni referans numarası atayacakmış ürünümüze. PTS'de Ref 2 olarak görüntülenecek. O kodla da YK'nın kendi sitesinden takibini yapacağız. Herkesinki kazasız , belasız gelir umarım.

Hocam kargolar ist den mi çıkıcak yoksa her şehirde gümrük müdürlügü varmı ?

Bu arada bilgilendirdiginiz için teşekkürler :) Bu iyi haberleri hep sizden alıyoruz :). Allah razı olsun.

Rica ederim. Hangi şehirdeyseniz oradaki gümrük müdürlüğüne geliyor olması lazım. Çünkü direkt olarak ilin ismi yazıyor iParcel ve Amazon'da. O yüzden sıkıntınız olmasın. Yarın büyük ihtimalle alabiliriz ürünümüzü. Eve servis beklemezseniz direk YK'dan alırsınız. En kötü perşembe elimizde.

@Ronon Dex ;

Hocam siparişten 2 gün sonra elinde olanlar vardı

@Ata-ozkan

http://www.pts.net/ptstrack.php

Amazon'daki Tracking ID ile burada arama yapacaksınız. İrtibat kurmak isterseniz de irtibat numarası sitede iletişim bilgilerinde mevcut.

@miko_miko

Ilık bir fırsat olmuş. Bizimkisi yanıyordu. Fiyat yine 70 dolara düşerse satın alacağım bir tane daha.

Bu arada almak isteyen olursa 350 TL'den kutuyu açmadan satarım.
    Kargolar İstanbul'dan gönderilicekmiş. İstanbula benim gibi 2 gün fark olan arkadaşlara malesef perşembe gelicek nasip beklicez artık :D

• Istanbul un gozunu seveyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhequel -- 18 Mart 2014; 13:52:56 >
  • Bende ki son durum.
     Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bende ki son durum.
    Yurtiçi ve MNG en rezil kargo şirketleri. Mng'den 1 tane gönderi aldım. Okuma özürlü çalışanları bambaşka bir yere yollamış kargomu. TT Arena Kombine'm MNG ile gelmiş 2 sene önce. Bir çok arkadaşımız da ilk maçını kaçırmıştı sezonun bu dunkoflar yüzünden.

Yurtiçi ile yıllardır alışverişim oluyor. Acayip safsaklıyorlar yaptıkları işi. Sabah 9'da dağıtıma çıkan kargo akşam 5'e kadar bir türlü eve ulaşmıyor. Alıcı evde değildi diye yalan not düşüp ertesi güne sarıkıtıyorlar işi. 2 firmadan da nefret ediyorum. Belki de her kargo şirketi böyledir ülkemizdeki.

• quote:

Yurtiçi ve MNG en rezil kargo şirketleri. Mng'den 1 tane gönderi aldım. Okuma özürlü çalışanları bambaşka bir yere yollamış kargomu. TT Arena Kombine'm MNG ile gelmiş 2 sene önce. Bir çok arkadaşımız da ilk maçını kaçırmıştı sezonun bu dunkoflar yüzünden.

Yurtiçi ile yıllardır alışverişim oluyor. Acayip safsaklıyorlar yaptıkları işi. Sabah 9'da dağıtıma çıkan kargo akşam 5'e kadar bir türlü eve ulaşmıyor. Alıcı evde değildi diye yalan not düşüp ertesi güne sarıkıtıyorlar işi. 2 firmadan da nefret ediyorum. Belki de her kargo şirketi böyledir ülkemizdeki.

Alıntıları Göster
    hayırda aynı gün aldık hepimiz orada niye sıkıntı oldu onu anlayamadım ben ya.

• Hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creaker

Hadi hayırlısı.
    Perşembe günü gelir mi demek istiyor acaba :D

• Oo 48 saat vs diyor. Burdaki sığır görevliler bana en erken haftaya ulaştırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creaker

Oo 48 saat vs diyor. Burdaki sığır görevliler bana en erken haftaya ulaştırır
    Yurtiçi kodu girilmiş bakalım yarın transfer merkezine gelirse alırım :D
  • quote:

Yurtiçi kodu girilmiş bakalım yarın transfer merkezine gelirse alırım :D

Alıntıları Göster
    YK kodları girilmiş. Fidanlık'tan yola çıkacak. Yarın gelir artık.
  • quote:

YK kodları girilmiş. Fidanlık'tan yola çıkacak. Yarın gelir artık.

Alıntıları Göster
    Daǧıtım Programına Alındı bilgisi girilmiş şu anda.
  • quote:

Daǧıtım Programına Alındı bilgisi girilmiş şu anda.

Alıntıları Göster
    Dağıtım programına alınmamış hala benimki. Sabahki Import Merkez Girişi şeklinde duruyor halen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Dağıtım programına alınmamış hala benimki. Sabahki Import Merkez Girişi şeklinde duruyor halen.

Alıntıları Göster
    bendekide import yakarım bu gezegeni :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcpdrnc

Alıntıları Göster
    Benimki de yurtiçi kargo da görünüyor. Yarın elimde inşallah.
  • Ben istanbuldayim ama pts de variş yeri kayseri olarak gozukuyor bir sorunmu var acaba

Edit: Edit:musteri hizmetleri ile konuştum yanlış yazılmış duzelttirdim sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhequel -- 18 Mart 2014; 17:19:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcpdrnc

Alıntıları Göster
    yarın türkiyede g930 patlaması olacak şimdiden sahibinden de ilanlar boy göstermeye başlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

yarın türkiyede g930 patlaması olacak şimdiden sahibinden de ilanlar boy göstermeye başlamış

Kaçtan koymuşlar hocam
  • quote:

quote:

Kaçtan koymuşlar hocam

ps4 için alan arkadaş 250den koymuş ona laf yok da 385 falan var

• quote:

quote:

quote:

Kaçtan koymuşlar hocam

ps4 için alan arkadaş 250den koymuş ona laf yok da 385 falan var

350'den veririm ben

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.