Şimdi Ara

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
15
Favori
44.034
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

ben thor a baktım surround farkettiriyor baya başarılı beğendim cs go oynadım burada da hissettiriyor kendini ayak sesleri adamın nereden yaklaştığı açık olarak belli oluyor şarj konusuda başarılı gibi pil zayıf 2 saat kalan süre yazıyor iyice bitirip tam şarj edeceğim

Açtıktan sonra 1 saat gibi bir sürede fullendi. Yaklaşık 7 saat kaldı yazıyor. Bitince ben de adam akıllı şarj edeceğim. Ama eskisi gibi 2-3 kere fulleyip boşaltma mantığı kalmadı bataryalarda ilk kullanımlarda. Merak etmeyin yani.

Müzik dinlerken rahatça moonwalk yapabiliyorum artık

Müzik performansı nasıl.zayıfmı kalıyor yoksa insanı istenen moda sokuyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Müzikte pek iyi performans alamadım diyebilirim 320 kbps müzikler dinledim ancak alpha kulaklıgım ile fark yok film ve oyunlarda henüz denemedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: grey_fox

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

ben thor a baktım surround farkettiriyor baya başarılı beğendim cs go oynadım burada da hissettiriyor kendini ayak sesleri adamın nereden yaklaştığı açık olarak belli oluyor şarj konusuda başarılı gibi pil zayıf 2 saat kalan süre yazıyor iyice bitirip tam şarj edeceğim

Açtıktan sonra 1 saat gibi bir sürede fullendi. Yaklaşık 7 saat kaldı yazıyor. Bitince ben de adam akıllı şarj edeceğim. Ama eskisi gibi 2-3 kere fulleyip boşaltma mantığı kalmadı bataryalarda ilk kullanımlarda. Merak etmeyin yani.

Müzik dinlerken rahatça moonwalk yapabiliyorum artık

Müzik performansı nasıl.zayıfmı kalıyor yoksa insanı istenen moda sokuyormu

Benim öyle üst düzey kulaklık deneyimim zaten yok. Benim için çok çok iyi müzik deneyimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Section8

Müzikte pek iyi performans alamadım diyebilirim 320 kbps müzikler dinledim ancak alpha kulaklıgım ile fark yok film ve oyunlarda henüz denemedim :)

Sana da geldi mi
  • Ses konusunda iyi seyler bekleyen, beklentilerini mutlaka dusurmeli. Onun disinda dts film ve oyunda denedim gayet tatminkar. Yalniz benim icin ederi max 250 liradir, fazlasi zarar.

Ulkemizdeki sacma vergi sisteminden dolayi sisen fiyat beklentileri de yukseltiyor haliyle ama unutmamak lazim kulaklik gaming serisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Section8

Müzikte pek iyi performans alamadım diyebilirim 320 kbps müzikler dinledim ancak alpha kulaklıgım ile fark yok film ve oyunlarda henüz denemedim :)

Sana da geldi mi

Gittim taaa sanayi bölgesinden transfer merkezinden aldım :D. Yoksa bekliyordu orda yarın gelicekti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gıda.mühendisi

Ses konusunda iyi seyler bekleyen, beklentilerini mutlaka dusurmeli. Onun disinda dts film ve oyunda denedim gayet tatminkar. Yalniz benim icin ederi max 250 liradir, fazlasi zarar.

Ulkemizdeki sacma vergi sisteminden dolayi sisen fiyat beklentileri de yukseltiyor haliyle ama unutmamak lazim kulaklik gaming serisi.

Aynen katılıyorum. 500 Liralık kulaklık bu deyip uçuyordur bu iması yapıyoruz :). Ancak 2 dk denememde bende direk baş ağrısı yaptı. Dışarıyı tamamen kapatıyor ondan galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Section8 -- 19 Mart 2014; 15:43:54 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Bebeyim geldi
     Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR

Gule gule kullan.Aksam ibrahimde inceleme yapicak ona gore bende alabilirim.

Teşekkür ederim Ibo'nun kutu açma videosu'nu merak ediyorum. Ben şimdi yazılımı kuruyorum. Youtube'dan bir kaç şarkı dinledim gayet hoştu ses.

Kulakligim geldi. Aksama kutu acma videosu yayinda olur.

• Arkadaslar hevesimizi kırmayın daha bize gelmedi biraz olumlu yorumlar lütfen

• Tamamdır İbo

@Section8 ;

Hocam bende kronik sünizit var ve şu anda 2 kulağımda da problem var. Bende direk rahatsızlık yarattı. Ben zaten şu anda normal dış alan sesinden bile rahatsız oluyorum. O basınca zamanla alışırsınız. Kulaklık unutulmamalı ki gaming head set. Müzik performansı ortalama bir kulaklıktan fazla olamaz zaten. Film ve oyunlarda gerekli keyfi verir. Ülkemizdeki saçma sapan vergilendirme sistemi yüzünden fiyatlar bu durumda. Biz ederine aldık. 198 TL çekildi kartımdan. Gayet iyi bence fiyat.
  • filmlerde surrround gerçekten iyi fakat müziklerde flac dts şarkılarım olmasına rağmen pek beğenmedim kulaklıktan stereo moda alın daha başarılı stereo takılıorm filmlerde surrounda geçiorm sadece.
  • Kulaklığı TitanFall da denedim çok memnun kaldım. Basslar, tizler tam yerinde olması gerektiği gibi. Fakat ses seviyesi biraz alçak geldi. Oyunlarda filan hep son sesde takılacağınızı düşünüyorum.
  • normalde beats solo hd kullanıyorum. birazdan müzik, bluray film deneyip aradaki farkı gözlemlerim

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortuuus -- 19 Mart 2014; 17:39:14 >

• 1,2 saat içinde kutu açılımı videosu yayında.
  • Hobbit düşmüş, kulaklık geldiğinde ilk onla deneyeceğim.
  • beklentimin altında kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Kulaklığı TitanFall da denedim çok memnun kaldım. Basslar, tizler tam yerinde olması gerektiği gibi. Fakat ses seviyesi biraz alçak geldi. Oyunlarda filan hep son sesde takılacağınızı düşünüyorum.

Selamünaleyküm

Kulaklığın son sesi az diyen arkadaşlar kayıttan yürütme aygıtları > g930 ters tık > özellikler > geliştirmeler > ses yüksekliğini eşitleme seçeğini işaretleyip uygula deyin. Seste bariz bir artış oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

quote:

Kulaklığı TitanFall da denedim çok memnun kaldım. Basslar, tizler tam yerinde olması gerektiği gibi. Fakat ses seviyesi biraz alçak geldi. Oyunlarda filan hep son sesde takılacağınızı düşünüyorum.

Selamünaleyküm

Kulaklığın son sesi az diyen arkadaşlar kayıttan yürütme aygıtları > g930 ters tık > özellikler > geliştirmeler > ses yüksekliğini eşitleme seçeğini işaretleyip uygula deyin. Seste bariz bir artış oluyor.

kutucuğu işaretleyince ses azalıyor

• şurayı nasıl eski haline, normal sese getirecem?

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortuuus -- 19 Mart 2014; 18:35:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

quote:

Selamünaleyküm

kutucuğu işaretleyince ses azalıyor

Bende basları arttır ve sanal saran ses işaretliyken ses yüksekliğini eşitleme seçeneğini işaretleyip uygula dedim. Bir de öyle dener misiniz?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.