Bildirim
Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (38. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
bende DAǦITIM MANİFESTOSU BASILDI dedi bugün aradım hatta pts dağıtıma çıktı dedi ama gelmedi halla halla -
bluray olarak skyfall izliyorum. ses etkileyici -
quote:
Orijinalden alıntı: Mortuuus
bluray olarak skyfall izliyorum. ses etkileyici
Hocam zamunda'dan çekiyorum ben filmleri. 5.1 geneli filmlerin onlarda da verim alır mıyım ? 7.1 olanlar 40 gb indiremem onları. -
quote:
bluray olarak skyfall izliyorum. ses etkileyici
1 soru daha soracağım. Bir de DTS olanlar da dolby gibiymiş. Bunları bilgisayarda açmak için daha farklı bir media player ihtiyacı var mı , seslerde verim alabilmek için ? K-lite codec pack ile izliyorum filmleri gayet memnunum. Bir de yukarıda yazdığım gibi 5.1 olanlar ve DTS olanlarda da verim alabilir miyim ? -
Müzik te stereo dinliyorum ama stereo moduna aldığımda ses tek bir yandan geliyor yani sağ hoparlor çalısıyor soldan çok az ses geliyor surround a alınca duzeliyor
Edit:İndirdiğim mp3lerin hepsi 320kbps olduğu için surround oluyor galiba 240kbps mp3 dinledim onda sorun olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre901 -- 19 Mart 2014; 19:06:21 > -
Bilgisayarımda hiç şarkı yoktur benim. Hep internetten dinlerim. Ben de artık ufak bir arşiv yapsam iyi olacak da. Albüm indirmeyi sevmiyorum sadece 1 tane mp3 olacak şekilde nerden indirebilirim. Yani 1 şarkı sadece. -
Kulaklığın yazılımını yükleyip bass - tiz ayarlarını yapınca yukarıda bahsettiğim hoparlör özelliklerindeki ses yüksekliği eşitleme, basları arttır gibi ayarlar sıfırlandı. Tekrar aktif etmeye çalıştığımda seste kesilmeler ve bozulmalar oldu. -
bende ki dosya 30gb bluray. 5.1i bilmiyorum ama DTS den verim alırsın. Ben normalde gom player kullanıyordum. bilgisayara format attım, videoda donmalar oluyor. bu yüzden media playerden açtım. aşağıda dolby digital simgesi çıkıyor zaten. gom playerda ek olarak 3 boyut ses var, deneyebilirsin. -
Anladım hocam. K-lite pack ile kullanıyorum media player'ı ben. Herhalde işe yarar. Deneyeceğim , sağolun. -
Katılım Zamanı:
2 Temmuz 2012 -
2006 üyesiyim aslında da banlandım. İkinci hesabım. Fena tesadüf olmuş bu da -
-
-
Bu olay halen devam ediyor mu beyler? -
quote:
Orijinalden alıntı: Honey Badger
Bu olay halen devam ediyor mu beyler?
Hayır hocam 70 dolardan aldık biz. Şu anda 90 dolar. 20 dolar da kargo ücreti var. Toplamda 90 ödedik biz. Siz 110 dolar ödersiniz. Ama 90 dolara alırsanız gümrükten geçer. Bir sıkıntı yaşamazsınız. -
Film için müzik için kullacak arkadaşlar bana satsın kulaklığı yazık olmasın 7.1 kulaklığa
Not:Ciddiyim -
şarja taktım turuncu ışık yanıp sönüyor. yazılımda da sadece pil işareti var. dolduğunu nerden anlıcam? -
Arkadaşlar ürün PTS ye girmiş. İsteyen olursa kutusunu açmadan 350 liraya teslim ederim ürünü. -
quote:
şarja taktım turuncu ışık yanıp sönüyor. yazılımda da sadece pil işareti var. dolduğunu nerden anlıcam?
düz turuncu olunca
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X