Şimdi Ara

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
15
Favori
44.020
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Buyrun hazırladığım kutu açma videosu.

hocam, kutu açışın yürek burkan cinsten, azcık nazik olaydın iyiydi :D benim içim gitti burda yırtıldı diye

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Orijinalden alıntı: Honey Badger

Bu olay halen devam ediyor mu beyler?

Hayır hocam 70 dolardan aldık biz. Şu anda 90 dolar. 20 dolar da kargo ücreti var. Toplamda 90 ödedik biz. Siz 110 dolar ödersiniz. Ama 90 dolara alırsanız gümrükten geçer. Bir sıkıntı yaşamazsınız.

şuanda kargo ücrerti yok olarak gözüküyor, 250 tl ye geliyor aşağı yukarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 19 Mart 2014; 22:18:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Buyrun hazırladığım kutu açma videosu.

hocam, kutu açışın yürek burkan cinsten, azcık nazik olaydın iyiydi :D benim içim gitti burda yırtıldı diye

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Hayır hocam 70 dolardan aldık biz. Şu anda 90 dolar. 20 dolar da kargo ücreti var. Toplamda 90 ödedik biz. Siz 110 dolar ödersiniz. Ama 90 dolara alırsanız gümrükten geçer. Bir sıkıntı yaşamazsınız.

şuanda kargo ücrerti yok olarak gözüküyor, 250 tl ye geliyor aşağı yukarı.

Ya benim kutu acilimlarim boyle. 10 TL lik urun de alsam kutusunu heyecanla aciyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

İndirim gününde alanlar $70 + $20(kargo) = $90 a aldılar. Ben indirimi kaçırdıydım amazonla konuştum bana $20 lık indirim kuponu verdiler. O gün $95 e çıkmıştı tekrar satın aldım kargo bedavaya gelmiş oldu. Şimdi baktım ürünün fiyatı $90 a geri düşmüş amazonla tekrar konuştum benim karta $5 iade ettiler ilginç bi firma gerçekten ingilizcen varsa konuşup böyle halletmeyi deniyebilirisin. Sonuç olarak 1 hafta sonra $70 indirimli fiyatından almış gibi oldum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

quote:

İndirim gününde alanlar $70 + $20(kargo) = $90 a aldılar. Ben indirimi kaçırdıydım amazonla konuştum bana $20 lık indirim kuponu verdiler. O gün $95 e çıkmıştı tekrar satın aldım kargo bedavaya gelmiş oldu. Şimdi baktım ürünün fiyatı $90 a geri düşmüş amazonla tekrar konuştum benim karta $5 iade ettiler ilginç bi firma gerçekten ingilizcen varsa konuşup böyle halletmeyi deniyebilirisin. Sonuç olarak 1 hafta sonra $70 indirimli fiyatından almış gibi oldum yani.

ilgi konusunda adamlar gerçekten aşmışlar.bende 1-2 kere konuştumda gerçekten o konuda çok iyi amazon.

• Amazon müşteriye inanılmaz özen gösteriyor. Türkler gibi ne çakarsam kâr mantığı yok.

Bu arada dikkat ettiniz mi bilmiyorum sesi 0'a indirince de ses geliyor
  • quote:

quote:

Az daha zorlasaymışın bedava alabilirdin :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

quote:

Az daha zorlasaymışın bedava alabilirdin :D

üstüne para versin amazon kapatsın hesabı kurtulsun :D

• ptsye girmiş benimkide ptsye girdikten sonra kaç güne gelmişti arkadaşlar size?
    cumartesi alabilirim umarım
  • Kulaklığı kapadıktan sonra ses sisteminden ses alabilen var mı? Bilgisayarı yeniden başlatmadan ses alamadım bir türlü ses sistemimden.
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    hocam bir dahaki indirim inşallah odaklanan kamera için olurda alırsın
    odaklan odaklan diyon odaklanmıyor meret
    bu arada forumda g930 ilan patlaması var durduramıyoruz efenim sürekli ilan açılıyor,millet ticaret için almış
  • arkadaşlar bende varış yeri Kayseri olarak görünüyor bunu nasıl değiştirecez.sipariş verirken Türkiye'nin uluslararası posta kodu dıye google'dan aratınca 38000 cıktı onu verdım sanırım Kayseri'nin posta kodunu vermışım. PTS'nin sitesinde 444 lü bir telefon numarası var onu ararsam nereye bağlanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gıda.mühendisi

Kulaklığı kapadıktan sonra ses sisteminden ses alabilen var mı? Bilgisayarı yeniden başlatmadan ses alamadım bir türlü ses sistemimden.

kayıttan yürütme aygıtlarından hoparlörü etkinleştirin.

mikrofonun üstünde ki kırmızı ışık yanında kapalı mı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

ptsye girmiş benimkide ptsye girdikten sonra kaç güne gelmişti arkadaşlar size?
    cumartesi alabilirim umarım

14 Mar 2014, Cuma 12:11 Gönderi Bilgisi Veri Girişi Yapıldı

normalde bugün dağıtıma çıkacaktı ama sabredemedim dün gidip aldım
  • gom player kullandığım zaman kulaklıkta cızırtı oluyor
  • benim canavarda geldi. nesini eleştirdiniz anlamadım gayet güzel kulaklık. dandik mp3 dinlerseniz sıkıntı yapıyor. yüksek kaliteli formatlarda dinleyin gayet yeterli
  • kulaklığı satın aldıktan 3 gün sonra benden citizenship id istedi 4-5 gün önce yolladım amazonda hala waiting for customer yazıyor iki siğarişimde de.İşin komiği mail de attım trackmyparcel yazan yere.Bu sorunu yaşayan oldu mu hiç?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bordo_BERE

kulaklığı satın aldıktan 3 gün sonra benden citizenship id istedi 4-5 gün önce yolladım amazonda hala waiting for customer yazıyor iki siğarişimde de.İşin komiği mail de attım trackmyparcel yazan yere.Bu sorunu yaşayan oldu mu hiç?

Bende de aynı durum söz konusu, tahmini varış tarihine 27 mart yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrim3

quote:

Orijinalden alıntı: Bordo_BERE

kulaklığı satın aldıktan 3 gün sonra benden citizenship id istedi 4-5 gün önce yolladım amazonda hala waiting for customer yazıyor iki siğarişimde de.İşin komiği mail de attım trackmyparcel yazan yere.Bu sorunu yaşayan oldu mu hiç?

Bende de aynı durum söz konusu, tahmini varış tarihine 27 mart yazıyor.

Bende de aynı, siz söyleyince bende mail attım,
  • Dün aksam breaking bad izledim, arada kulaklıktan ses kesiliyordu. Bu neden olabilir ki? Kablosuz fare kullanıyorum acaba frekanslar mı karıştı, birde cep telefonu vardı yanımda telefonun sinyali bu kesintiye sebep olabilirmi sizce?

• Mortuuus kullanıcısına yanıt
    Aynen kırmızı yanarken mic kapalı oluyor.

Bu arada dün farketmemişim ancak mikrofonun dirsek kısmında, ek yerinin orada kocaman bir çatlak var, plastik çatlamış sanırım kargoda oldu, geri göndersem haftalarımı alacak, çok moralim bozuldu
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.