Şimdi Ara

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
15
Favori
44.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ses kartı falan önemli mi normal laptop da iş yapar mı bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Vay şirketlere ayrımcılık. Ben daha çıkamadım evden. Bir kahvaltı edip gidip alıp geleceğim. Fotoğraf falan eklerim. Ürünü hemen kullanıma açacağım.

Assassin's Creed Revelations
    FIFA 14 ( Voice chat açıp FIFA içindeki chat'i de deneyebilirim )
    Bir kaç dizi , film.
    Team Speak

Bunlarda deneyeceğim. Thor'un 2. filminin epey iyi bir sürümü mevcut bende(7.1Dolby şeklinde ). Onda bir deneyeyim. True Detective ve House of Cards'ın da keza öyle. İzlenimlerimi yazarım.

canım çekti şerefsizim

• quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

Ses kartı falan önemli mi normal laptop da iş yapar mı bu

Selamünaleyküm
    Ses kartı önemli değil , hatta bu kulaklıkta ses kartı USB alıcısında olduğundan normal ses kartını
    kullanamıyorsunuz. Laptop için iyi seçim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***radyo*** -- 19 Mart 2014; 11:56:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses kartlı kulaklıklara karşı çıktığım halde fiyatın güzelliğine kapılıp aldım. Akşama elimde olacak. İlgili bölüme bir inceleme eklerim bir kaç gün içinde. Alanlara hayırlı olsun.
  • Benimde sabah 7 de geldi direkt yurtiçikargodan teslim aldım akşama film izler denerim bakalım
  • Sabah aldım ürünü bir türlü çalıştıramadım aygıt yoneticisinden etkinleştirmek gerekiyormuş :D flac parçalarım vardı aimp3 sesi bozuyor cızırtılı bir hal alıyordu, kmde denediğimde cızırtı yapmıordu fakat ne diyim pek beğenmedim desem yeridir (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

Vay şirketlere ayrımcılık. Ben daha çıkamadım evden. Bir kahvaltı edip gidip alıp geleceğim. Fotoğraf falan eklerim. Ürünü hemen kullanıma açacağım.

Assassin's Creed Revelations
    FIFA 14 ( Voice chat açıp FIFA içindeki chat'i de deneyebilirim )
    Bir kaç dizi , film.
    Team Speak

Bunlarda deneyeceğim. Thor'un 2. filminin epey iyi bir sürümü mevcut bende(7.1Dolby şeklinde ). Onda bir deneyeyim. True Detective ve House of Cards'ın da keza öyle. İzlenimlerimi yazarım.

canım çekti şerefsizim

• quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

Benimde kargom gelmiş, bu hafta cumaya kadar gelir inşallah.
     Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR

Benim kargo an itibariyle ulaştı, test imkanım yok, aksam eve gidince fotoları eklerim.

• DTS klipler indirip denemek lazım :)
  • Bebeyim geldi
  • quote:

Bebeyim geldi

Gule gule kullan.Aksam ibrahimde inceleme yapicak ona gore bende alabilirim.

• benimde geldi açtım kullandım direk malzemesi çok kaliteli konforlu ama sesi öyle aman aman değil 200tl için iyi ama 500 600 verilmez onun dışında ben memnunum
  • quote:

benimde geldi açtım kullandım direk malzemesi çok kaliteli konforlu ama sesi öyle aman aman değil 200tl için iyi ama 500 600 verilmez onun dışında ben memnunum

Herhangi bir yazılım kurmak gerekiyor mu acaba ? Belki bu yüzden performansı düşük olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

quote:

benimde geldi açtım kullandım direk malzemesi çok kaliteli konforlu ama sesi öyle aman aman değil 200tl için iyi ama 500 600 verilmez onun dışında ben memnunum

Herhangi bir yazılım kurmak gerekiyor mu acaba ? Belki bu yüzden performansı düşük olabilir.

evet g930 driver netten indiriyorsunuz ama bu sadece tuşlara görev atamak için falan kurmasanızda çalışıyor kulaklık performansta fark etmez manuel eq ayarı yapabilirsiniz ama dediğim gibi ben kulaklık işi yapıyorum replika beats kulaklık satıyorum bu yüzden headsetlerle cok ilgiliyim 200tl ye sattığım kulaklıktan farkı yok

edit: bunları müzik için söylüyorum oyun deneyimi tabi ki çok daha iyi olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shineon25 -- 19 Mart 2014; 13:56:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Bebeyim geldi

Gule gule kullan.Aksam ibrahimde inceleme yapicak ona gore bende alabilirim.

Teşekkür ederim Ibo'nun kutu açma videosu'nu merak ediyorum. Ben şimdi yazılımı kuruyorum. Youtube'dan bir kaç şarkı dinledim gayet hoştu ses.

• Almamdaki amaç film izlerken kullanmaktı. Müzikteki performansından daha iyi olur diye düşünüyorum. Dts , dolby filmler varsa deneyebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***radyo*** -- 19 Mart 2014; 14:06:24 >
  • Beyler surround ses deneyimini keşfettim. Ses sanki 6-7 metre uzaktan geliyor. İnanılmaz bir deneyim
  • Kulaklığın yazılımı içindeki demoyu dinledim hocam. Filmlerde de bu başarıyı sağlar muhakkak. Bayıldım

Not: Dolby 7.1 surround film önerisi lütfen
  • ben thor a baktım surround farkettiriyor baya başarılı beğendim cs go oynadım burada da hissettiriyor kendini ayak sesleri adamın nereden yaklaştığı açık olarak belli oluyor şarj konusuda başarılı gibi pil zayıf 2 saat kalan süre yazıyor iyice bitirip tam şarj edeceğim
  • quote:

ben thor a baktım surround farkettiriyor baya başarılı beğendim cs go oynadım burada da hissettiriyor kendini ayak sesleri adamın nereden yaklaştığı açık olarak belli oluyor şarj konusuda başarılı gibi pil zayıf 2 saat kalan süre yazıyor iyice bitirip tam şarj edeceğim

Açtıktan sonra 1 saat gibi bir sürede fullendi. Yaklaşık 7 saat kaldı yazıyor. Bitince ben de adam akıllı şarj edeceğim. Ama eskisi gibi 2-3 kere fulleyip boşaltma mantığı kalmadı bataryalarda ilk kullanımlarda. Merak etmeyin yani.

Müzik dinlerken rahatça moonwalk yapabiliyorum artık

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.