Şimdi Ara

LOGITECH Z-5500 İNCELEMESİ-SONUÇLAR (FARKLI BİR REVİEW İÇİN BUYRUN) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
1
Favori
47.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

İlker kardes bu güzel bir programa benziyor crackli versiyonunu bulabilir miyiz ve hangi playerlarla çalışıyo sadece media player için mi winamp ilede uyumlu mudur? Sağol...

evet winamptada var.
    www.izotope.com dan indirebilirsin ama crack işine karışamam.onu kendin halletmen lazım
  • Logitech Z5500 nerden bulucaz yaw... O kadar yere baktım hiç bi yerde yok... Fikri olan var mı ne şekilde temin edilebilir ..İthalatçı falan ?
  • o zaman mega kullanırken bass ları %70'e getirirsek 9940'ın bass'ını vermezmi?yada 9940'a tiz dopingi yapıp mega'nın tizlerine getirecegimize,mega kullanırken tizleri %70'e getirsek daha iyi sonuc almazmıyız?
    quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Şöyle özetliyim, benim şu an kullandığım z5500ün tizleri bırakın gigaworks'u, megaworks kalitesinde bile değil. Ama ben ses kartım iyi olduğundan tiz sesini %70e alıp tiz sesinde megaworks kalitesini yakalamayı başardım. O zaman aynı olayı jazz 9940a yapıp aynı sesi elde edebiliriz. Jazz 9940 için tiz sesini %80-85e aldığımızda megaworks tizini yakalamış oluruz. Aynı zamanda megaworks'tan daha güçlü bass sesine de sahip bir sub'ımız olur. Ama dvd player'da kullanılacaksa tizleri artırmak soru olacaktır jazz'da da z5500de de...

• quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

Logitech Z5500 nerden bulucaz yaw... O kadar yere baktım hiç bi yerde yok... Fikri olan var mı ne şekilde temin edilebilir ..İthalatçı falan ?

Valla google.com.tr ye Logitech Z-5500 yazip turkce sayfalarda ara dersen bir cok magaza cikiyor onlara bakarken ben dün deppo diye bir turk alisveris sitesi buldum orda var diyordu olmazsa Hızlı Sistem Magazalariyla bir konus belki getirtebilirler.
    Deppo sitesindeki link: http://www.deppo.com/shop/product.phtml?id=436302&pid=15477&PHPSESSID=cd300d0e6948dc47eb685ac215ed867f

• 10-15 gün içinde z5500 hızlısistem stoklarına girecek. Şu an gümrük sorunu yaşanıyor tüm Türkiye'de...
    quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

Logitech Z5500 nerden bulucaz yaw... O kadar yere baktım hiç bi yerde yok... Fikri olan var mı ne şekilde temin edilebilir ..İthalatçı falan ?
  • Dostum o dediğini yaparsan megaworks'un sub'ını çok zorlamış olursun, maazallah anfisini yakma ihtimalin bile olur. İstediğin kadar mega'ya bass gücü ver, o setin çıkaracağı bass sesi bir yerden sonra mümkün değil. Aslında sette daha fazlasını çıkaracak kapasite vars ama sub'ın boyu küçük olduğu ve hava deliği küçük ve uzun olduğu için yetersiz kalıyor. jazz 9940 serisinin sub'ı çok daha büyük olduğundan sub'ın içinde hava gerekli olduğu gibi bass sesi verecek şekilde dışarı atılıyor. Bu yüzden zaten giga'nın sub'ı daha büyük mega'ya göre. Bundan dolayı da giga'nın sub'ı daha güçlü bass sesi verebiliyor.
    Mega kullanırken tizleri %70 daha açarsan çok fazla bir tiz sesi alırsın ki bu da rahatsız eder. Set zaten iyi tiz veriyor, kalın ses tonu varsa max. %60 tizleri açmayı öneririm. Ama dediğim gibi mega için tizlerin %50 de tutulması normal...
    quote:

Orjinalden alıntı: tylor

o zaman mega kullanırken bass ları %70'e getirirsek 9940'ın bass'ını vermezmi?yada 9940'a tiz dopingi yapıp mega'nın tizlerine getirecegimize,mega kullanırken tizleri %70'e getirsek daha iyi sonuc almazmıyız?

• WOLVERINE ve diğer ARKADASLARA çok teşşekür ederim insanları bilgilendiriyorsunuz.Ben uzun zamandır yani 1 kaç aydır bu formu takip ediyorum ve ingilizce siteleride elimden geldiğince incelemeye çalışıyorum.Bu benim biraz huyumdur bir şey satın almadan once iyice incelerim özellikle çok pahalı ise.
    Ben bir türlü karar veremedim mega works mü satın alayım gigaworks mü yoksa Logitech z5500 para fazla önemli değil yeterki alacağım ürün kaliteli iyi istediğim gibi olsun.Ben alacağım ürünü hem walkmande hem Büyük ekran tv de,dv player,…bu tip yerlerde kullanmayı düşünüyorum ve bir kere alacağım ve o ürünü uzun süre kullanmayı düşünüyorum.Ben Logitech almaya karar verdim sonra fikrim değişti bir kaç gün once istanbula gittim mecidiye köye orada büyük modern alışveriş merkezi vardı adını tam hatırlayamadım,bilgisayar mağazaları nı gezerken standın üzerine megaworksü koymuşlar dv film oynuyordu buyutları umduğumdan büyüktü ben ona görmeden once internette bayağı incelemiştim bu ürünü hatta giga worksüde ama gerçek hayyata o ürünü görmek çok daha başka oluyor.Eğer Logitech i alırsam eğer istediğim gibi çıkmasa diye korkuyorum megawork yakında bakma fırsatım oldu ürün bana baya kaliteli geldi dış görünüşü tabii çok ayrıntılı da inceleme fırsatım olmadı tabii elime alıp incelemem yakışık almazdı.birda giga worksü düşünüyorum onun boyutlatı herhalde daha büyüktür ve daha kalitelidir.Benim çok fazla fırsatım olmadı Logitech yakından görmek ve nasıl ses verdiğini kaliteli malzemedenmi yapılmış!!
    Ben şu an internet café işletiyorum internet café o kadar çok büyük değil dar ve uzun şekli var odanım birde küçük tuvaleti.Ben creative inspire 2.1 2500 kullanıyorum bazen sony walkmani de bağlıyorum.Bilgisayarımda saundblaster audigy 2 sz var. eğer ben başka speaker alırsam onu portatif olarak kullanmayı düşünüyorum yani odanın başka bir yerine koyup kullanmak amacım ve arasıda eve götürüp dv film veya belgesel yada resiewer alıp film izlemeyi düşünüyorum marka olarak xcam nextstar düşünüyorum..
    Ben her ne kadar arasamda Logitech bulamadım aslında yakından görmek istedim genelde bü ürünü siparişle getirtiyorlar.Kısaca özetlemek istersem Logitech z5500 ve giga worksü yakından inceleyebileceğim bir mağaza ve biryer olup olmadığı yada biraz ayıp olucak kardeş WOLVERINE ama sana gelip şu Logitech görsem olmazmı nasıl ses veriyor ve kaliteli malzemedenmi yapılmış falan yani sadece birkaç dakikalığına yoldan geçerken uğrarım 1 veya 2 hafta sonra istanbula tekrar gitme ihtimalim var o zaman görsem iyi olur diye düşünmüştüm.benim aklımda şu an gigawork ve Logitech z5500 var almak istediğim malumunuz 2 side çok pahalı ürünü görmedende satın almak istemiyorum..

E-mailim: sinclair55@hotmail.com

Teşşekürler

• Valla ben gigaworks u görmedim ve dinlemedim ama iyi bir set oldugundan pek süphe duymuyorum kesin iyidir ama o fiyata deger mi onu bilemem eger cafede kullanacaksan giganın soyle bir avantajı olabilir 7 sateliteden oluştuğu için kafenin her yerine serpiştirebilirsin uyduları her yere ses gitmiş olur ancak gigaworksun eksisi analog olması dvd falanda izleyecem dersen logitech daha mantikli bence cünkü kendinden decoderi var ayrıca masraf yapmana gerek yok Wolverine ikisinide kullandı onun tavsiye vermesi daha yerinde olur ama logitechde kaliteli o yönde bir süphen olmasın hatta estetik olarak sateliteleri bence gigadan daha iyi yinede karar senin.
  • ŞU ARKADAŞ WOLVERINE NIN DAHA ÖNCE SÖZETTTİĞİ FOTOLARI BİR GÖRSEYDİK DAHA KOLAY KARAR VERİRDİM ASLINDA LOGİTECHİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. AMA GENEDE O FOTOKARI GÖRSEYDİM ÇOK İYİ OLUCAKTI GALİBA
  • az yukarda setin resimlerini yayinlamistim onlara bak istersen daha fazla resimde var istersen yollayabilirim.
  • o zaman giga almanın hiç bir anlamı yok
    quote:

Arkadaşlar, dün sabah Logitech z-5500 5.1 dijital ses sistemi elime ulaştı. Bu konuda karizmashop'u ve akabinde de Mng kargoyu tebrik ederim. Ürünü sipariş etmemle elime ulaşması 2 gün almadı..
    z-5500'ü dün epey inceleme fırsatım oldu. Ama bu sefer incelemeyi benim kendi yorumlarımla yapmayacağım. Daha doğrusu yorumlarımı soracağınız sorulara göre yazmak istiyorum. Evet, z-5500 ile ilgili bilmek istediğiniz ne varsa sorun. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Ayrıca bu sitede benden başka z5500'ü olan arkadaşların da konuyla ilgilenmesinin de faydalı olacağına inanıyorum.

Setle ilgili olarak, benim ilk izlenimim adamların gerçekten paranın hakkını verecek sistemler yaptığıdır. Logitech firmasını baştan beri hep takdir etmişimdir. Bu sefer de benden tam nor aldılar. Artık ses sistemi işinde creative'in çoook ciddi anlamda rakibi olduklarını ispatladılar. Hatta benim gözümde bu iş logitech ve jazz firmalarından sonra sırayı creative'e vermeme neden olmuştur. Sorularınızı bekliyorum arkadaşlar...

• ama fiyat farkına bakılırsa giga alınması pek mantıklı olmayan bir sistem.madem z-5500 giga'dan daha iyi(senin yazdıklarına gore) giga almak bir bakıma anlamsız.eger z-5500 dedigin kadar iyiyse fiyatına gore cok iyi bir sistemdir ve logitech'i kutlamak lazım
    quote:

Yanlış anlaşılmasın, gigaworks kendi türünün en iyisidir. 7.1 setler içinde şu an giga'dan daha iyisi yok.
    Ben z5500 ile aslında 5.1 setleri kıyaslamak anlamında logitech firması creative'e göre daha iyi yerlere geliyor dedim.

Not: 7.1 gigaworks + ddts-100 ile dvd izleme heyfini asla hiçbir şeye değişmem. 7.1 olayı çok başka...
    Eğer logitech 7.1 dijital bir set çıkarırsa ilk fırsatta onu da alırım, çünkü benim için önemli olan kaliteli üründür, firma daha sonra gelir.

• Lafı değiştiriyo gibi olcam ama bi sorum var.

JBS'in K366 diye bi HI-FI 5.0 ses sistemi var (500W RMS). (Örnek olarak yani) Bu sistemi mesela Sony'nin Dolby Digital ve DTS dekoderli bi receiver'ı ile beraber kullanmak mümkün mü? mümkünse böyle bişiy mantıklı olur mu?
    Bu arada bu bahsettiğim setin bi başka bi modeli var, ki o da 680W.
  • quote:

Bir de bana gelen z5500'te bişey dikkatimi çekti. Diğer z5500lerde olmayan bişeyi farkettim.
    z5500'ün okuduğum tüm İngilizce review'lerinde hep surround bağlantı kablolarının megaworks veya gigaworksler hatta logitech z-680 gibi olmadığının, yani uçları bakır olmadığının doğrudan hoparlörlere takılı kabloların diğer uçlarının da sub'a takılıp rahatlıkla çıkarılabileceğinden bahsedilir. Hatta bu yönüyle z5500 eksi puan almıştır. z-680de sub'ın arkasının kırmızı ve siyah kablo girişleri için ayrı ayrı bölümlendiği küçük bir yer vardır ya, işte z5500lerde bu yoktur. Kablonun uçları birleşmiş halde, rengi bellidir ve doğrudan ilgili yuvasına takarsınız. Ama bana gelen setin tüm surround ve sub bağlantı noktaları z-680inki gibi çıktı. Yani uçları siyah ve kırmızı olduklarını gördüm ve haliyle önce onları birer birer taktım. Bu, bence ses açısından olumlu bir olay oldu. Diğer z5500 sahibi arkadaşlarda nasıl, merak ediyorum açıkçası...

selamlar genelde bu bolume fazla girmiyorum oyle goz gezdiriken dikkatimi cekti neyse konumuza donelim 2 ay once aldim ben Z5500 daha once Z680 vardi
    onu sattim ve bunu aldim
    arkadaki soket bolumunde hic bir degisiklik yok benimkinde ayniZ680 deki gibi..Bu yeni seriyle eski seriyi karsilastirmak gerekirse baslar ve tizlerde biraz degisiklik var yeni seri nin ses sistemi daha bir iyilestirme yapilmis tizlerde biraz bogukluk vardi ve baslarda oldukca daginikti zaten kasadaki degisiklikle bas sesinin birazdaha duzelmis oldugu hemen anlasiliyor
    Diger forumlarda herzaman benim ilk tercihim logitech olmustur sebebi piyasadaki butun calarlara ve oyun konsullarina cok rahat baglanti yapila bilmesi
    HAYIRLI OLSUN almak isteyen arkadaslara tavsiye ederim biraz tuzlu ama bence deger

• Arkadaşlar hafta sonu arkadaş geldi 800ytl ye samsung ev sinema sistemi almış. Bi dinle test et bakalım seninkiyle kıyasla dedim. nasıl benimki, acaba ev sinema hoparlörleri almamakla hata mı ettim diye. İlk sorduğu soru ses sonunda mı dedi. Yok dedim daha yarıya getiremedim üstelik ses seviyesi dolduktan sonra boost modları varmış çok farkediyormuş oralara daha hiç çıkaramadım dedim. Güzel set almışsın o zaman benimki bu kadar değil dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcaglayan -- 18 Nisan 2005, 0:44:46 >
  • e yanii samsung ev sinema sisteminden de daha iyi demek ki z5500, öğrenmiş olduk...
    quote:

Orjinalden alıntı: fcaglayan

Arkadaşlar hafta sonu arkadaş geldi 800ytl ye samsung ev sinema sistemi almış. Bi dinle test et bakalım seninkiyle kıyasla dedim. nasıl benimki, acaba ev sinema hoparlörleri almamakla hata mı ettim diye. İlk sorduğu soru ses sonunda mı dedi. Yok dedim daha yarıya getiremedim üstelik ses seviyesi dolduktan sonra boost modları varmış çok farkediyormuş oralara daha hiç çıkaramadım dedim. Güzel set almışsın o zaman benimki bu kadar değil dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 18 Nisan 2005, 2:06:45 >

• ben de bir iki gündür samsungun sistemine takılmıştım, HTDS490 diye bi modelleri var, rear'lar kablosuz ve üstelik bluetooth ile çalışıyo. 400W RMS. Gerçi arkadaşın bahsettiği model hangisi bilmiyoruz ama..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fcaglayan

Arkadaşlar hafta sonu arkadaş geldi 800ytl ye samsung ev sinema sistemi almış. Bi dinle test et bakalım seninkiyle kıyasla dedim. nasıl benimki, acaba ev sinema hoparlörleri almamakla hata mı ettim diye. İlk sorduğu soru ses sonunda mı dedi. Yok dedim daha yarıya getiremedim üstelik ses seviyesi dolduktan sonra boost modları varmış çok farkediyormuş oralara daha hiç çıkaramadım dedim. Güzel set almışsın o zaman benimki bu kadar değil dedi

Arkadaş karşılaştırmış iyi set almışın demiş ama neye göre demiş? Anladığım kadarıyla sadece ses yükseklik seviyesine bakmış logitech daha yüksek ses çıkarıyo diye iyi demiş benim anladığım bu. Valla bende şöyle pahalı bir markanın (Bose, Pioneer, Sony, JBL vs..) setini dinleyip kıyaslamayı çok istiyorum tizler baslar farklı mı aynı mı nedir anlayabilmek için. Z-5500'ün reviewlarında tiz ve basa çoğu inceleme mükemmel demiş ama kıyasladıkları setler bilgisayar ses sistemleri mi yoksa üst düzey home theater sistemlerle mi kıyaslıyolar onu bilemiyorum hem logitech'i hemde pahalı ses sistemlerini dinleyip kıyaslamış olan arkadaşlar görüş bildirirlerse sevinirim.

• O review'larda megaworks, gigaworks, klipsch ultra, z5500 gibi setler daha çok kıyaslanır. Yani üst düzey setler farklı kulvarlarda...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.