Şimdi Ara

LOGITECH Z-5500 İNCELEMESİ-SONUÇLAR (FARKLI BİR REVİEW İÇİN BUYRUN) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
1
Favori
47.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 32 bit teknolojisini getirmedikten sonra çıksa ne olur? Audigy 4 çıktı da ne oldu? Audigy 3 çıkmadan 4ü niye yaptılar, o da ayrı bir soru işareti ya neyse...
    Bence kart çıksın, biraz review okuyalım, fiyatlar düşsün ve yine audigy2 zs öneririm bu durumda. Çünkü bu kart eğer audigy 4 ten daha iyi olacaksa fiyatı da öyle olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 27 Mayıs 2005, 2:34:16 >
  • Damdan düşme olacak ama kart süper şeyler vadediyor. Ben bile heyecanlandım. Bekleyip bağlantı seçeneklerini de resminden ve şeklinden görelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 27 Mayıs 2005, 3:10:38 >
  • Öncelikle yazılanları hayretle okuduğumu ve bu kadar bir marka fanatikliği yapıldığını kınayarak yazıma başlıyorumççAyrıca donanimhaber üyelrinni bu şekilde yanlış yönlendirilmesine dayanmayarak bu yazıyı yazıyorum...

Öncelikle z-680 hiç gören yada kullana olmadığı belli ses seviyesi olarak z680 ile z-5500 arasında her sette farklı olmakla birlikte 2-3Db fark vardırki bunu hiç bir insanoğlu algılayamaz ancak bilimsel olrak gerekli teçhizatla ölçülebilir..hee bu arada z-6800 x1 serisi z5500 y2 setinden fazla ses olabilir bunlar olabilecek farklardır..şimdi z680e kötü diyen zihniyet z5500 öve öve bitremedi oldukça enteresan..Ki benim şahsi görüşüm odurki z5500 tamamen tasaraım özürlü ve hatalı bir üründür..Z5500 yakın bir arkadaşımda var ve bassı her ses seviyesinde her freknesta resmen böğürüyor(inanın og gün şok oldum)buda tamamen kabin hatası ısrarla belirtiyorum..Yine özellikle içine baktığımızdaki z-680in anfisini dışarı almaya çalışmıştım zmanında o kadar hakimim içine inanılmaz fark var z5500de kalite inanılmaz düşmüş..yani anfileri çıkarıp baksak anlarsınız direk farkı üstünde transsitör pll vs direnölerden hiç bilmiyorsanuz sayın

2. olarak ise ddts-100 ile loginin decoderinin karşılaştıracak ve logiye ii diyebilevcek(fanatikler hariç) dünya üzerinde hiçbir insan oğlunu tanımıyorum..bu ne büyük bir gaftır eyy arkadaşlar..Ve yine Cambridge ile logitechi karşılaştırabilen zihniyete yuhh diorum..Cambrigde sound works aqustic mühensiliğini temellerini atıldığı ve yine oluşturulduğu merkezdir..Dünya üzerinde Cambridge sound worksle ses konusunda boy ölçüşebilecek bir firma yoktur..Cambridgeden çıkan aqustic vs.. şu an tüm dünya üzerindeki çeşitli ülkelerde üniversitelerde ders olarak gösterilmektedir..

Ne yazıkki bu kadar yanlış yönlendirilme olmuş..bu arada ıspartalı arkadaşıma ise şanslı olduğunu belirterek z-680 ve yine z5500ü görmek dinlemek dokunmak isterse evimin kapılarını açık olduğunu belirteyim..Gel dinle farkı gör çok yakında giaworkste gelicek o zaöman yine gelip bakabilirsin istediğin kadar..

Buarada wolwerline arkadaşım polemik olmasını istemiyorum ancak anolog sesin digital sesten daha yüksek olduğunu düşünmene ve deklare ermana inanki şok oldum çok yazık..Birde burada insanlara tavsiyede bulunuyorsun..Dünya üzerinde bu işten anlayan herkes bilirki.sesin en kayıpsız olarak elde edildiği sistemler digital sistemlerdir..En kayıpsız elde edilmesi en temiz en berrak ve en yüksek seviye olarak size geri döner..Sesin bazı sistemlerde gözlemlediğin anolagda sesin sana yksemşş gibi gelmesi ise yine sesin aktarımı sırasında kayıba uğramsı sonuç bu sesin(buna ses demeyelim yanlış olacak gürültü) bassa dönerek sanki yüksek ses veriyormuş hissine kapılmandır..Kesinlikle anolag ses dfigatelden fazla olamaz çünkü anolagda jkayıp çok ço daha fazladır ki bu yüzden digital sistemler tercih edilektedir..Hee bazı sistemlerin bu şekilde algılamana bir diğer katkısı ise anolog için optimize olmaları ve aqustic ölçüğmlerinin anolog sistem baz alınılarak yapılmasında kaynaklanmaktadır..

Kalın sağlıcakla...

• Ewt bende bir z5500 kullanıcısı olarak fenomenhaa arkadaşıma büyük ölçüde katılmakla birlikte wolwerline gibi birinin ses ve ses sistemleri konusunda yaptığı yorum ve incelemeri(!) hayretle ve ciddi anlamda üzüntüyle okudum... ses sistemleri konusunda burada yapılan yorumların kesinlikle insan kulağından başka bilimsel bir dayanağı yoktur ve çoğu saçmadır!! z5500'e gelince,kısa kesicem uyduları gayet başarılı fakat sub'ında fenomanhaa'nın da bahsetttiği muhtemel bir tasarım hatası vardır.bass sesler çok fazla gelmekle birlikte yoğun bir ses kaybı(boğulma) söz konusu, bunu nedeni ise gereksiz büyütülen subwoofer'in kabini çok zorlaması ve hava çıkışının yeterince sağlanamamasıdır.bu nedenle her ses seviyesinde özellikle yüksek seste basslar yoğun titreşimli ve rahatsız edici bir şekilde duyuluyor..ha kötü bi sistem mi z5500 tabii ki diil ama özellikle kendi kullandığımız sistemleri anlatırken, eğer bunu herkes fikir sahibi olsun diye yapıyorsak, biraz daha objektif olmakta fayda var...ama almak isteyenlere tavsiyem, önce bi müstakil ev sahibi olsunlar

• zmeric arkadışıma ve fenomenhaa arkadaşıma %100 katılıyorum.Z5500 güzel bir set ama bass seslerinde evet bir hata olduğu kesin.
    çünkü ben bir usher yea şarkısı dinlerken mesela basın frekansı o kadar boğuluyor ki o sırada usherın sesini değil sadece gürültü duyuyorsunuz.
    Zaten ben en kısa sürede bu sistemi satıyorum duyrulur
    logitech z5500 650 ytl
  • Adım yukarda geçtiği için size cevap vermek durumunda kaldım sayın fenomenhaa ve zmeric.

Elimde hem z-680i hem de z5500ü birlikte inceleyip sizin gibi sonuçlara ulaşmamış bir sürü review var. Bu review'larda z-680e göre z5500ün her türlü çok daha iyi performans gösterdiği vurgulanmakla birlikte z-680deki bazı önemli hataların giderildiği vurgulanmış. Ben de kişisel anlamda z5500de hiçbir sorun bulamazken ve onlarca review'un hiç ama hiçbirinde z680, z-5500e göre daha başarısız iken siz çıkmış burda laf kalabalığı yapıp insanların aklını karıştırırcasına z-680 daha iyi diyorsunuz. Neden mi, z-680 fenomenhaa'da var, z5500 daha iyi olduğu için mi böyle sayın arkadaşlar??? Ben bu saatten sonra sizin anlattıklarınıza ve anlatacaklarınıza sadece güler geçerim. O adamlardan daha mı iyi biliyorsunuz? z5500 kesinlikle tüm review'larda z-680e göre çok daha kaliteli ve güçlü bir üründür.
    Ayrıca burda kimse fanatiklik yapmıyor. Böyle ithamlarda kimseyi bırakmayın.. Ben megaworks, gigaworks, jazz 9940b de kullandım. Aralarında en iyisi olarak z5500, sonra da jazz 9940b'yi görüyorum. Sonra megaworks gelir, en sona ise gigaworks.
    Ben o kadar fanatik olsam her elimde olan seti her zaman en iyisidir diye övüp başka setleri tanımazdım. Ama jaz 9940b ile megaworks karşılaştırmasında jazz dedim, jazz 9940b ile giga karşılaştırmasında kafa kafaya dedim. z5500 en güçlüleri dedim. Elimde z5500 varken hem giga hem de mega da vardı. Ben bunlara rağmen z5500 daha iyi olduğu için giga'yı sattım. Megaları da sattık ama hala elimde megaworks var.
    Şimdi neresinde bunun fanatiklik?
    Sonra burda benim tavsiyelerimle z5500 alıp memnun olduğunu yazması bir insanın benim anlattıklarımla kazıklanmadığını, tam tersi o fiyata en kaliteli setlerden birini aldığını gösterir. Bence burda z5500 alıp memnun olmayanlar çoğunlukta olsa herkes şikayet ederdi. Ama öyle değil, tam tersi, memnun olanların sayısı fazla.

Bu arada fenomenhaa, analog sesin dijital sesten az olduğunu ve dijital sesin daha fazla olduğunu burda ilk kez söyleyen sensin. Ben kulağımın duyduğuna bakarım. Analog dvd izlerken, müzik dinlerken duyduğum ses, dijitale göre daha azsa bu, net ifadeyle dijitalin kirli, fazla ve rahatsız edici sesleri attığından seste azalma anlamına gelir demek olursa analogdan gelen ses daha azdır. Bunun aksini iddia edersen burda ben değil de sana karşı başka yazacaklar çıkacaktır. Çünkü aslında sen de benim gibi düşünüyorsun, yani dijital ses daha iyidir diyorsun, ama bu forumda analog sesin dijitale göre daha üstün olduğunu savunan birçok arkadaş var.
    Ben z5500 incelemesinde kendi kulağımın yanısıra bikaç ses fanatiği arkadaşımın da görüşlerini alarak yorum yaptım. Ayrıca bu konunun üstadı olan ve sadece z5500 tartışılan yabancı forumlara da katıldım. Hiçbiri z680 daha iyidir demedi. Onlarca review sonucu da böyle. Bu konuda sizi dinleyecek değilim, kusura bakmayın..

• Sevgili Arkadaşlar,

Tartışmaların boyutu büyüdüğünde hem topic kilitlenecek hem de tartışmaya giren üyeler (en az 1 hafta) ceza alacaklardır. Bu sebeple lütfen daha dikkatli olalım.
  • Kardeş haklısın, topiği açan biri olarak burda daha dikkatli yazmak durumundayım ama ben durduk yere tartışma başlatan biri de değilim. Adım geçtiği için ve doğrudan yanlış ithamlarda bulunulduğundan yanıt verme hakkım doğuyor doğal olarak. Adamların niyeti topiği kitlemekse buyrun müsade edin. Belki bunun için özel çaba gösteriyorlardır.
    Kendi adıma böyle bir ortam oluştuğu için özür dilerim.
    Artık bu yanlış ithamları görmeyip yazmaya devam edeceğim.
    Bir de eğer ben, bu yazılanlar sonucunda ceza alacaksam artık bişey yazmamın da anlamı olmaz.. Saygılar..
    quote:

Orjinalden alıntı: mtkn3

Sevgili Arkadaşlar,

Tartışmaların boyutu büyüdüğünde hem topic kilitlenecek hem de tartışmaya giren üyeler (en az 1 hafta) ceza alacaklardır. Bu sebeple lütfen daha dikkatli olalım.

• Ben ceza alınacak bişi görmedim şahsen herkes fikrini söylüyor ve fikirlerin uyuşmadığı zamanlarda ufak tartışmaların çıkması çok doğal kimse birbirine küfretmedi topiğin kilitlenme amacı neden ve neden insanlar birbirine küfretmedigi halde ceza almak durumunda...Burda insanız herkesin hatası olabilir bilimsel bi konuda tartışma olabilir bundan ceza gelirse vay halimize....Creative yada Logitech herkes birinin iyi oldugunda bilimsel ispatını yapmış durumda gerisi yorum ve ufak çaplı tartışma...ozaman fenerbahçe galatasaray forumundaki atışmalardan ordaki bütün sayfaların kilitlenmesi gerek...ben hayretle okudum onları zaten onlar kilitlenmiyorda bilimsel incelemenin yapıldıgı bi forum bölümümü kilitleniyor...Ben bundan bikaç hafta önce bi arkadaş herkese küfrettigi için ona cevap verdim haklı yada haksız cezamı çektim...Lüftfen yargılama yapılırken teraziyi biraz daha dengede tutalım bu yüksek rütbeli arkadaşlardan ricamdır...

• quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Adım yukarda geçtiği için size cevap vermek durumunda kaldım sayın fenomenhaa ve zmeric.

Elimde hem z-680i hem de z5500ü birlikte inceleyip sizin gibi sonuçlara ulaşmamış bir sürü review var. Bu review'larda z-680e göre z5500ün her türlü çok daha iyi performans gösterdiği vurgulanmakla birlikte z-680deki bazı önemli hataların giderildiği vurgulanmış. Ben de kişisel anlamda z5500de hiçbir sorun bulamazken ve onlarca review'un hiç ama hiçbirinde z680, z-5500e göre daha başarısız iken siz çıkmış burda laf kalabalığı yapıp insanların aklını karıştırırcasına z-680 daha iyi diyorsunuz. Neden mi, z-680 fenomenhaa'da var, z5500 daha iyi olduğu için mi böyle sayın arkadaşlar??? Ben bu saatten sonra sizin anlattıklarınıza ve anlatacaklarınıza sadece güler geçerim. O adamlardan daha mı iyi biliyorsunuz? z5500 kesinlikle tüm review'larda z-680e göre çok daha kaliteli ve güçlü bir üründür.
    Ayrıca burda kimse fanatiklik yapmıyor. Böyle ithamlarda kimseyi bırakmayın.. Ben megaworks, gigaworks, jazz 9940b de kullandım. Aralarında en iyisi olarak z5500, sonra da jazz 9940b'yi görüyorum. Sonra megaworks gelir, en sona ise gigaworks.
    Ben o kadar fanatik olsam her elimde olan seti her zaman en iyisidir diye övüp başka setleri tanımazdım. Ama jaz 9940b ile megaworks karşılaştırmasında jazz dedim, jazz 9940b ile giga karşılaştırmasında kafa kafaya dedim. z5500 en güçlüleri dedim. Elimde z5500 varken hem giga hem de mega da vardı. Ben bunlara rağmen z5500 daha iyi olduğu için giga'yı sattım. Megaları da sattık ama hala elimde megaworks var.
    Şimdi neresinde bunun fanatiklik?
    Sonra burda benim tavsiyelerimle z5500 alıp memnun olduğunu yazması bir insanın benim anlattıklarımla kazıklanmadığını, tam tersi o fiyata en kaliteli setlerden birini aldığını gösterir. Bence burda z5500 alıp memnun olmayanlar çoğunlukta olsa herkes şikayet ederdi. Ama öyle değil, tam tersi, memnun olanların sayısı fazla.

birde şunu anlamadım yazılarınızda bir en iyi tizler gigada sonra megada oluyor daha sonra z5500 mega ile aynı oluyor sonra tekrar en iyi tiz megaya dönüyor vs.. bu kadar tutarsız açıklma yapılmaz ama anlmadığımda bazı arkadaşların halen bunlara inanması gerek z5500 gereksede z680- tiz seslerde creativelere göre geri açık ve net bende logi kullunaıyorum yani fanatikliğinm ve aldığım ürün en iyisi mantığı yok...

Bu arada fenomenhaa, analog sesin dijital sesten az olduğunu ve dijital sesin daha fazla olduğunu burda ilk kez söyleyen sensin. Ben kulağımın duyduğuna bakarım. Analog dvd izlerken, müzik dinlerken duyduğum ses, dijitale göre daha azsa bu, net ifadeyle dijitalin kirli, fazla ve rahatsız edici sesleri attığından seste azalma anlamına gelir demek olursa analogdan gelen ses daha azdır. Bunun aksini iddia edersen burda ben değil de sana karşı başka yazacaklar çıkacaktır. Çünkü aslında sen de benim gibi düşünüyorsun, yani dijital ses daha iyidir diyorsun, ama bu forumda analog sesin dijitale göre daha üstün olduğunu savunan birçok arkadaş var.
    Ben z5500 incelemesinde kendi kulağımın yanısıra bikaç ses fanatiği arkadaşımın da görüşlerini alarak yorum yaptım. Ayrıca bu konunun üstadı olan ve sadece z5500 tartışılan yabancı forumlara da katıldım. Hiçbiri z680 daha iyidir demedi. Onlarca review sonucu da böyle. Bu konuda sizi dinleyecek değilim, kusura bakmayın..

Öncelikle söylediklerine gülüp geçiyorum..Beni tanıyan jerkes çok iyi bilirki bende marka fanatikliği ve sizdeki gibi aldığım ürün en iysi fanatikliği yoktur..Zamanında hatırlıyorumki megaworks ile logileri karşılaştırmıştık o tarihte sanırım sizde mega vardı ve daha iyyidiYaptığın yzaılar araştırmalar vs..bilimselliklten uzak tamamen duygusal yazılar..Sen hiç z-680 görmediğini söyleyip z5500in çok daha iyi lduğunu söylüyorsun bende diyorumki ve bir çok kişi gelde z5500ün pört pört pörtleyen basını gör..z5500 olan arkadaşım ve burdaki bir çok arkadaşım z5500 inpörtleyen ancak z680de bu pörtlemenin olmadığını görüyot..Ve böyle olunca tbiki z-680 z5500 iyi oluyor..Hee kulak konusunda yine bana laf atma çünkü 18hze kadar duyarlı kulaklara sahibim lütfen bana bundan bahsetme..

Denemesi kolay şimdi ıspartadan sistem alıcak aradaşım gelir ve z5500 ile z680i görür..Bak oda aynı şeyleri gözlemleyecek..BEn burda insanlar yanlış yönlendirilmesin die yazıyorum ama nedense sen sanki sana saldırılmış gibi cevap veriyorsun!!Anolog digaital olayında ise duyduğum en komik en ip sapa gelmez değerlendirme sana açıklamada bulunyuroz laf kalabalığı yaparak geçiştirmeye çalışıyorsun..

bundan sonra lütfen kişisel msjlar atmayalım ama kulaktan dolma ve bilimseliken uzak duygusal biligilerle insanlaraı yönlendieme..acaba merak ediyorum şimdiye kadar kim bir sistemin ses seviyesi aqustic değerleri frekansa aralığı gibi testleri yabıpta baktı..Biraz saygı gösterin z5500lerinile mutluklaklar dilerim ve alacak arkadaşlara basının dinlemeden almamınızı ısrarla üstüne basarak tekrar söylüyorum sonra pişman olmayın...dediğm gibi z5500 tasarım hatalı bir ürün ister kabul edin ister etmeyin bunlar gerçekleri değiştirmez..

Kişisel bir msj olursa cevap vermeyeceğim tartışma çıkmasın konu uzamasın ama fikirlerimizide zikretmeliyiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenhaa -- 27 Mayıs 2005, 13:04:35 >

• Sen okuduğunu anlama sorunu çeken bir insansın, çünkü ben marka fanatikliği yapmam, çünkü onlarca ses sistemi kullandım, her birini inceleyip yazdım dediğimde bile bunu anlaman mümkünken sen hala aynı ayıp lafı söylüyorsun. Bence sen asıl fanatiklik yapan insansın, z-680 fanatikliği yapıyorsun. Ben zamanında z-680 megaworks'tan daha iyidir dediğimde nerdeydin o zaman? Amacın bu topiğin kitlenmesi ise kitlensin.. Böylece sen de rezil yüzünü göstermiş olup muradına ermiş olursun. Ben zamanında mega ile jazz'ı kıyasladığımda mega için daha iyi demedim, jazz için daha iyi dedim ve hala da öyle derim. Ama sen bunu bile yanlış hatırlayıp bana ithafta bulunuyorsun, yazık.. Ben hiç z680 görmedim, öyle mi, nerden biliyorsun bunu, o forumlarda bunu yazarken z680i olan arkadaşımdan bahsetmiş, mega'ya göre daha güçlü olduğunu yazmış, ama siz bana mega'nın daha iyi olduğunu söylemiştiniz. Yani şu megaworks, o zaman yere göğe sığmıyordu, z-680den bile daha iyiydi. Şimdi sen bana çıkmış z5500 için z-680den daha kötü diyorsun. Neye sebep? Yok pörtlemiş sesi varmışmış. Ya o kadar review yapan sitelerdeki bu insanlar gerizekalı mı da anlamadılar bu pörtleyen sesi, sen mi anladın? Onlar kulaklarından mı ölçtü zannediyorsun bu seti, senin gibi 18hze inen kulakları da yok ya şimdi aleterlerle de yaptıkları ölçümler de mi yanlıştır. Yazık sana, kendi kulağını o adamların ölçüm cihazlarından daha iyi getiriyorsun, ne komiksin sen ya!! Bana bir tane review söyler misin, içinde z680 ve z5500 incelemesi olsun ve z-680 için daha iyidir densin. Her okuduğum review'da z-680deki birçok hata z5500 ile giderildi deniyor. Mesela dip ses gürültüsü, ssss sesi, cızırtı sesi, tizlerde müthiş düzelme, bass'ın daha büyük (10") ile güçlendirilmesi ve sub'ın boyutlarının büyütülmesi, lcd ekranın daha kaliteli hale getirilmesi gibi. Bunların hepsi z5500 için artı özellikken ve hepsi z-680e göre daha iyiyken sen hala hangi akla sebep z-680in daha iyi olduğunu söylüyorsun ki? Sana artık hiç cevap vermeyeceğim. z-680in z5500den daha iyi olduğunu iddia eden bir mantıkla ne kadar doğru konuşulur ki? Adam her yerde incelenip kabul edilmiş gerçekleri reddediyor. Sen şimdi inspire 5200 için megaworks'tan daha iyidir de dersin.

Bu yazdıklarımdan dolayı ceza alacaksam veya bu topic kitlenirse, bu benim burda yazacağım son mesaj olur. Çeker gider, bir daha da bu foruma gelmeyiz.
    İnsanlara yanlış bilgiler aktarmayı ilke edinmiş tiplerle uğraşmak beni yeterince bezdirdi zaten...
    Ve dikkat ediyorum, ne zaman ben bir topic açsam, bu sitedeki belli isimler her zaman bana bulaşıp, laf atıp, dediklerimin aksini söyleyip, çirkeflik yapıp topic kitlenmesine neden oldular. Bunlara da hep izin verildi. Hayır, eğer istenmeyen adamsak çekelim gidelim, söyleyin sayın mod. kardeşler. Daha bir ay kadar önce bu topiği eklemeler yapmam şartıyla üst konu yapmak için bana istekte bulunan sizler değil miydiniz? Ben de sizin gibi uğraşamıycağımı,benim elimden ancak bu kadar geleceğini söyleyerek kabul edememiştim. Şimdi bu topiğin kitlenmesine karar verip bir de ceza mı vereceksiniz? Verin kardeş!!
    Burda bir kişinin söylediklerine bakarak, onlarca kişinin kullandığı z5500 setini yerden yere vuran, onlarca review'de daha iyi olduğu ispatlanan, en iyi 5.1 setlerden seçilen bir seti rezil eden birinin dediklerine sebep isteyerek yapacaksanız, kitleyin, kapatın, el mahkum, siz herşeyi yaparsınız!..

• Fenomenhaaa arkadaşım,yazdıklarını resmen hayretle okudum,yaaa varya yemin ederim resmen gülüyorum,yapmayın arkadaşlar yaaa,yazıktır günahtır,tamam dijital ses analogtan daha temiz,haklısın,kirlilikten arındırılmıştır,ama kirli mirli,bana ve birçok arkadaşa öyle gelmiyor!!!ÇÜNKÜ ÖYLE;SES ANALOGTA BARİZ BİR ŞEKİLDE FAZLA GELİRRR!!! Ve geliyorda...!!!!Bu nyazdıkların keşke gerçek olsaydıda,çözüm yolu aramaya,yardımcı olmaya çalışsaydık birbirimize,ama nerdeeeeeeee,niyetiniz bellki sen ve diğer arkadaşların!!Ama emin olun istediğinizi alamayacaksınız!!Tek üzüldüğüm nokta,gıcır gıcır,şu an 1 numara olan kullandığım bir seti,adamların aylarca,senbelerce uğraştığı,övgüyü hakeden bir seti karalamak bu kadar kolaymı yaaa,Yaaaaa,hayır yazdıklarınızın biri doğru olsa bir şey demiycem,ama amacınız belli,zaten nedense bir anda damladınız hepiniz,daha ilk mesajınız,bu kadarmı tesadüf olur,hepiniz aynı anda düşüverdiniz bu sayfaya,hemde “LOGİTECH Z-5500”topiğine,helal olsun valla Ama emin olun,yeri geldiğinde,topiği mahvedici amaçlı,seviye ve saygıyı düşürücü,çok iyi bir ÜRÜNÜ haksız yere kötüleyici yazıların devamında,gerçekten bu seti elimden geldiğince koruyacağım,ister ceza alayım,ister atılayım sayfadan,LOGİTECH Z-5500 için feda olsun,bu sayfa ve bizler çok gördük arkadaşlar,böyle kötüleyip bidaha ortaya çıkmayan,çıkamayanları! Size kolay gelsin diyorum,bizleri çok aydınlattınız,bak nasıl moralim bozuldu şimdi yaaa,hemen satayım bari benim 5500’ü,başardınıuz arkadaşlar Yaaaa,eminim senin elinde bir tane z-680 kaldı,onu elden çıkarmaya çalışıyorsun arkadaşım,hoşçakal...

• artık bu topiğide ya silin ya kaldırın bıktık artık logitech 5500 den kaç aydır ses sistemleri forumunda duruyor millete bıkkınlık geldi görmemişin bi şeyi olmuş öve öve bitirememiş diye bir söz vardır aynen öyle oldu bu topicte wolverine ne alsa o en iyi oluyor nedense bende yazmıyım diyordum yazmak zorunda kaldım en sonunda millete bilimsellikten uzak saçma sapan bilgiler veren sırf benim ürünüm diye millete aldırmaya çalışan zihniyetede yazıklar olsun

• Burda her isteyen topic açar, yorum yapıldıkça o topic gündemde kalır, gerekirse üst konu da yapılır. Sırf bir kişi isteyince o topic silinmez, buna sen karar veremezsin..
    Ayrıca burda insanlar yardım aldıkça, bu topic faydalı oldukça gündemde kalır. Asıl size yazıklar olsun ki sırf kıskançlık ve çekememezilik gibi kaprisler yüzünden bu forumu kapatmaya çalışıyorsunuz. Merak etmeyin, kapanırsa da hiç şaşırmam. Ama bikaç kendini bilmez yüzünden olacak ya en çok ona üzülürüm. Ayrıca bana söylediğin laflara da dikkat et, çünkü hakaret ettiğinde şikayet edilirsin, aklıllı ol bundan böyel..
    quote:

Orjinalden alıntı: digitalism

artık bu topiğide ya silin ya kaldırın bıktık artık logitech 5500 den kaç aydır ses sistemleri forumunda duruyor millete bıkkınlık geldi görmemişin bi şeyi olmuş öve öve bitirememiş diye bir söz vardır aynen öyle oldu bu topicte wolverine ne alsa o en iyi oluyor nedense bende yazmıyım diyordum yazmak zorunda kaldım en sonunda millete bilimsellikten uzak saçma sapan bilgiler veren sırf benim ürünüm diye millete aldırmaya çalışan zihniyetede yazıklar olsun

• quote:

Sen okuduğunu anlama sorunu çeken bir insansın, çünkü ben marka fanatikliği yapmam, çünkü onlarca ses sistemi kullandım, her birini inceleyip yazdım dediğimde bile bunu anlaman mümkünken sen hala aynı ayıp lafı söylüyorsun. Bence sen asıl fanatiklik yapan insansın, z-680 fanatikliği yapıyorsun. Ben zamanında z-680 megaworks'tan daha iyidir dediğimde nerdeydin o zaman? Amacın bu topiğin kitlenmesi ise kitlensin.. Böylece sen de rezil yüzünü göstermiş olup muradına ermiş olursun. Ben zamanında mega ile jazz'ı kıyasladığımda mega için daha iyi demedim, jazz için daha iyi dedim ve hala da öyle derim. Ama sen bunu bile yanlış hatırlayıp bana ithafta bulunuyorsun, yazık.. Ben hiç z680 görmedim, öyle mi, nerden biliyorsun bunu, o forumlarda bunu yazarken z680i olan arkadaşımdan bahsetmiş, mega'ya göre daha güçlü olduğunu yazmış, ama siz bana mega'nın daha iyi olduğunu söylemiştiniz. Yani şu megaworks, o zaman yere göğe sığmıyordu, z-680den bile daha iyiydi. Şimdi sen bana çıkmış z5500 için z-680den daha kötü diyorsun. Neye sebep? Yok pörtlemiş sesi varmışmış. Ya o kadar review yapan sitelerdeki bu insanlar gerizekalı mı da anlamadılar bu pörtleyen sesi, sen mi anladın? Onlar kulaklarından mı ölçtü zannediyorsun bu seti, senin gibi 18hze inen kulakları da yok ya şimdi aleterlerle de yaptıkları ölçümler de mi yanlıştır. Yazık sana, kendi kulağını o adamların ölçüm cihazlarından daha iyi getiriyorsun, ne komiksin sen ya!! Bana bir tane review söyler misin, içinde z680 ve z5500 incelemesi olsun ve z-680 için daha iyidir densin. Her okuduğum review'da z-680deki birçok hata z5500 ile giderildi deniyor. Mesela dip ses gürültüsü, ssss sesi, cızırtı sesi, tizlerde müthiş düzelme, bass'ın daha büyük (10") ile güçlendirilmesi ve sub'ın boyutlarının büyütülmesi, lcd ekranın daha kaliteli hale getirilmesi gibi. Bunların hepsi z5500 için artı özellikken ve hepsi z-680e göre daha iyiyken sen hala hangi akla sebep z-680in daha iyi olduğunu söylüyorsun ki? Sana artık hiç cevap vermeyeceğim. z-680in z5500den daha iyi olduğunu iddia eden bir mantıkla ne kadar doğru konuşulur ki? Adam her yerde incelenip kabul edilmiş gerçekleri reddediyor. Sen şimdi inspire 5200 için megaworks'tan daha iyidir de dersin.

Bu yazdıklarımdan dolayı ceza alacaksam veya bu topic kitlenirse, bu benim burda yazacağım son mesaj olur. Çeker gider, bir daha da bu foruma gelmeyiz.
    İnsanlara yanlış bilgiler aktarmayı ilke edinmiş tiplerle uğraşmak beni yeterince bezdirdi zaten...
    Ve dikkat ediyorum, ne zaman ben bir topic açsam, bu sitedeki belli isimler her zaman bana bulaşıp, laf atıp, dediklerimin aksini söyleyip, çirkeflik yapıp topic kitlenmesine neden oldular. Bunlara da hep izin verildi. Hayır, eğer istenmeyen adamsak çekelim gidelim, söyleyin sayın mod. kardeşler. Daha bir ay kadar önce bu topiği eklemeler yapmam şartıyla üst konu yapmak için bana istekte bulunan sizler değil miydiniz? Ben de sizin gibi uğraşamıycağımı,benim elimden ancak bu kadar geleceğini söyleyerek kabul edememiştim. Şimdi bu topiğin kitlenmesine karar verip bir de ceza mı vereceksiniz? Verin kardeş!!
    Burda bir kişinin söylediklerine bakarak, onlarca kişinin kullandığı z5500 setini yerden yere vuran, onlarca review'de daha iyi olduğu ispatlanan, en iyi 5.1 setlerden seçilen bir seti rezil eden birinin dediklerine sebep isteyerek yapacaksanız, kitleyin, kapatın, el mahkum, siz herşeyi yaparsınız!..

Terbiyenizi takının..Zaten bir çok yazınızla gerçek yüzünüzü gösteriyorsunuz..Siz resmen z5500 fanı olmuşsunuz yazık size..Ben hep bilimsellikten yana tavır takındım yaa yuh diorum sana kulağım daha iy demişim letlerden vs.. nerde demişim??dediğim odurki eğr iş kulağa gelirse 18hz kadar duyarlı kuğa sahibim..auyıca bi senmi dendim kardeşim biz deneyemezmiyiz 99400-mregaworks-z680*-z5500 ..allhım yaa nasıl insanlarsınız siz..Hem zamınında megaworksun logiden iiy olduğunu ben söylemedim güldürme beni..Kopardınız beni yaa..yazık çok yazık ..helal olsun size anolag sistem digitalde dah agüçlü dien yaşam formuda varmış dünya üzerinde..Sen ve yandaşalarınıza bundan sonraki hayatınız z5500le başarılar mutluluklar dilerim avutun kendinizi..

• Yaaa,arkadaşım okuman YOKMU allaşkına,kimse"analog,dijitalden güçlü yawww"demediii Dijitalde daha temizlenmiş bir ses elde edildiğinden,EVET BU YÜZDEN,DİJİTAL SES ANALOG SESE ORANLA DAHA AZ ŞİDDETLİ OLUYOR!!! Analog dijitale göre daha temiz denmiyor bak,şimdi bunuda söylersin diye yazıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

quote:

Sen okuduğunu anlama sorunu çeken bir insansın, çünkü ben marka fanatikliği yapmam, çünkü onlarca ses sistemi kullandım, her birini inceleyip yazdım dediğimde bile bunu anlaman mümkünken sen hala aynı ayıp lafı söylüyorsun. Bence sen asıl fanatiklik yapan insansın, z-680 fanatikliği yapıyorsun. Ben zamanında z-680 megaworks'tan daha iyidir dediğimde nerdeydin o zaman? Amacın bu topiğin kitlenmesi ise kitlensin.. Böylece sen de rezil yüzünü göstermiş olup muradına ermiş olursun. Ben zamanında mega ile jazz'ı kıyasladığımda mega için daha iyi demedim, jazz için daha iyi dedim ve hala da öyle derim. Ama sen bunu bile yanlış hatırlayıp bana ithafta bulunuyorsun, yazık.. Ben hiç z680 görmedim, öyle mi, nerden biliyorsun bunu, o forumlarda bunu yazarken z680i olan arkadaşımdan bahsetmiş, mega'ya göre daha güçlü olduğunu yazmış, ama siz bana mega'nın daha iyi olduğunu söylemiştiniz. Yani şu megaworks, o zaman yere göğe sığmıyordu, z-680den bile daha iyiydi. Şimdi sen bana çıkmış z5500 için z-680den daha kötü diyorsun. Neye sebep? Yok pörtlemiş sesi varmışmış. Ya o kadar review yapan sitelerdeki bu insanlar gerizekalı mı da anlamadılar bu pörtleyen sesi, sen mi anladın? Onlar kulaklarından mı ölçtü zannediyorsun bu seti, senin gibi 18hze inen kulakları da yok ya şimdi aleterlerle de yaptıkları ölçümler de mi yanlıştır. Yazık sana, kendi kulağını o adamların ölçüm cihazlarından daha iyi getiriyorsun, ne komiksin sen ya!! Bana bir tane review söyler misin, içinde z680 ve z5500 incelemesi olsun ve z-680 için daha iyidir densin. Her okuduğum review'da z-680deki birçok hata z5500 ile giderildi deniyor. Mesela dip ses gürültüsü, ssss sesi, cızırtı sesi, tizlerde müthiş düzelme, bass'ın daha büyük (10") ile güçlendirilmesi ve sub'ın boyutlarının büyütülmesi, lcd ekranın daha kaliteli hale getirilmesi gibi. Bunların hepsi z5500 için artı özellikken ve hepsi z-680e göre daha iyiyken sen hala hangi akla sebep z-680in daha iyi olduğunu söylüyorsun ki? Sana artık hiç cevap vermeyeceğim. z-680in z5500den daha iyi olduğunu iddia eden bir mantıkla ne kadar doğru konuşulur ki? Adam her yerde incelenip kabul edilmiş gerçekleri reddediyor. Sen şimdi inspire 5200 için megaworks'tan daha iyidir de dersin.

Terbiyenizi takının..Zaten bir çok yazınızla gerçek yüzünüzü gösteriyorsunuz..Siz resmen z5500 fanı olmuşsunuz yazık size..Ben hep bilimsellikten yana tavır takındım yaa yuh diorum sana kulağım daha iy demişim letlerden vs.. nerde demişim??dediğim odurki eğr iş kulağa gelirse 18hz kadar duyarlı kuğa sahibim..auyıca bi senmi dendim kardeşim biz deneyemezmiyiz 99400-mregaworks-z680*-z5500 ..allhım yaa nasıl insanlarsınız siz..Hem zamınında megaworksun logiden iiy olduğunu ben söylemedim güldürme beni..Kopardınız beni yaa..yazık çok yazık ..helal olsun size anolag sistem digitalde dah agüçlü dien yaşam formuda varmış dünya üzerinde..Sen ve yandaşalarınıza bundan sonraki hayatınız z5500le başarılar mutluluklar dilerim avutun kendinizi..

sende amma sallamışsın kardeş "eğer iş kulağa gelirse 18hz kadar duyarlı kulağa sahibim" muhahahahhah saçmalama insan kulağı 20hz ve 20000hz arası sesleri duyamaz sende karacahil çıktın

• cevap vermeyelim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kont -- 27 Mayıs 2005, 14:10:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: digitalism

quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

quote:

sende amma sallamışsın kardeş "eğer iş kulağa gelirse 18hz kadar duyarlı kulağa sahibim" muhahahahhah saçmalama insan kulağı 20hz ve 20000hz arası sesleri duyamaz sende karacahil çıktın

Kulak konusunda farkımı göstermek için sölemiştim..Ancak malesef bunu algılayamamışsınız..Zaten bildiğim için bu değeri verdim..Beni tanıyanlar bilecektir hayatımda dürüstlük için yaşarım..eğer yalanım varsa burdan çıkmam nasip olmasın..Keşke elde belge olsada scan edip koyabilsek..

• wolverine inin bu seti bu kadar övmesini anlayamıyorum yaptığı önceki review laerıda okudum ne aldıysa onu övmüş ve yaptığı testlerde beş para etmez 2 dvd izleyerek veya 2 mp3 dinleyerek set testi yapılmaz hep aynı yerde dönmüş durmuş yaptığı testleri profesyonel biri görse gülüp geçer saçmasapan testler bunlar bilimsellikten uzak ve malını övmeye yönelik testler başka ortada hiçbirşey yok yarın öbürgün başka set alırsa bu seferde 5500 ü yerden yere vurur
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.