Şimdi Ara

LOGITECH Z-5500 İNCELEMESİ-SONUÇLAR (FARKLI BİR REVİEW İÇİN BUYRUN) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
1
Favori
47.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ters bır konusma daha olursa topic kilitlenecektir...
  • fenomen +1
    wolverine -9
  • Zor olacak ama seviyenin bittiği, yerle bir olduğu bir forumda seviyeyi bozmadan sabırla cevap vereyim. Profesyonel test sitelerine bakarsan, onların da mutlaka belli mp3 ve audio discleri, dvd filmlerini izleyerek test ettiklerini görürsün sayın saygısız arkadaş! Şimdi onlar da mı yanlış yapıyor? Review okumadığınız nasıl da belli. Bari okuyup yorum yapanlara laf demeyin.. Hem ben şu ana kadar dtt 2200, inspire 5700, z-640, inspire 6600, jazz 9940b, megaworks, gigaworks ve z5500 gibi setleri alıp kullandım. Bunların içinde dtt2200, inspire 5700, jazz 9940b ve z5500 en iyi setler çıkmıştır. Beğenmediğim yanları da vardır mutlaka ama diğerlerinin daha fazladır.

Siz öyle rezil insanlarsınız ki, ben şimdi bir Bose serisi hoparlör seti alıp onu da inceleyip burda yorum yapsam, ona da laf dersiniz eminim. Hepinize yazıklar olsun..
    quote:

Orjinalden alıntı: digitalism

wolverine inin bu seti bu kadar övmesini anlayamıyorum yaptığı önceki review laerıda okudum ne aldıysa onu övmüş ve yaptığı testlerde beş para etmez 2 dvd izleyerek veya 2 mp3 dinleyerek set testi yapılmaz hep aynı yerde dönmüş durmuş yaptığı testleri profesyonel biri görse gülüp geçer saçmasapan testler bunlar bilimsellikten uzak ve malını övmeye yönelik testler başka ortada hiçbirşey yok yarın öbürgün başka set alırsa bu seferde 5500 ü yerden yere vurur

• fenomen +0

wolverine -9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
  • asıl sana yazıklar olsun bee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! millete burda hava atıp malını öveceğine doğru dürüst araştırarak yazılar yaz millete kendi menfaatlerin doğrultusunda öneri yapma

• quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Hepinize yazıklar olsun.

ayıp ayıp

x 9999999 fonttan aynısından iki porsiyon

• Oldu kardeş, kitle topiği. Adamların da istediği bu zaten. Ekmeklerine yağ sürün. Ben sizin yerinizde olsam, burda 11-12 sayfaya kadar uzamış bir topiği böyle kendini bilmez bikaç kişi yüzünden hemen kapatacağıma önce neden böyle oluyor bakardım. Sonra bu işte hatalı olanların mesajlarını silerdim. Onları uyarırdım, aynı hatayı yapmaya devam ederlerse o kişilere ceza verirdim. Ama siz işin kolayına kaçıyorsunuz, ortaya bir uyarı yapıp akıllı olaun, yoksa kitlerim bak diyip sıyrılıyorsunuz. Bu mudur forumun düzenini sağlamak? Böyle mi paylaşmak olur? Böyle mi yardımseverlik olur? Bazı kendini bilmezler, fake nick alıp gelenler yüzünden bir topic bu kadar kolay mı kapanır? Ya kapatın gitsin ya!! Biz de bu siteye uğramayız, istenmediğimiz yerde durmayız.. Ama sizin mod.luğunuza da saygı duyar, tebessüm eder geçeriz...
    quote:

Orjinalden alıntı: FunKsTaR

ters bır konusma daha olursa topic kilitlenecektir...

• bi insan malını bukadar övüp yere göğe sığdıramaz yuh yani aylardan beri bu topiğin burda olmasının sebebi sendin sen yoksa bilgisayarcımısın milleti buralarda yalnış bilgilerinle kandırıp onlara hoparlörlermi satıyorsun
  • quote:

Zor olacak ama seviyenin bittiği, yerle bir olduğu bir forumda seviyeyi bozmadan sabırla cevap vereyim. Profesyonel test sitelerine bakarsan, onların da mutlaka belli mp3 ve audio discleri, dvd filmlerini izleyerek test ettiklerini görürsün sayın saygısız arkadaş! Şimdi onlar da mı yanlış yapıyor? Review okumadığınız nasıl da belli. Bari okuyup yorum yapanlara laf demeyin.. Hem ben şu ana kadar dtt 2200, inspire 5700, z-640, inspire 6600, jazz 9940b, megaworks, gigaworks ve z5500 gibi setleri alıp kullandım. Bunların içinde dtt2200, inspire 5700, jazz 9940b ve z5500 en iyi setler çıkmıştır. Beğenmediğim yanları da vardır mutlaka ama diğerlerinin daha fazladır.

Siz öyle rezil insanlarsınız ki, ben şimdi bir Bose serisi hoparlör seti alıp onu da inceleyip burda yorum yapsam, ona da laf dersiniz eminim. Hepinize yazıklar olsun..
    quote:

wolverine inin bu seti bu kadar övmesini anlayamıyorum yaptığı önceki review laerıda okudum ne aldıysa onu övmüş ve yaptığı testlerde beş para etmez 2 dvd izleyerek veya 2 mp3 dinleyerek set testi yapılmaz hep aynı yerde dönmüş durmuş yaptığı testleri profesyonel biri görse gülüp geçer saçmasapan testler bunlar bilimsellikten uzak ve malını övmeye yönelik testler başka ortada hiçbirşey yok yarın öbürgün başka set alırsa bu seferde 5500 ü yerden yere vurur

Seviyeyi ayağa indirin hakareterde bulunan sensin..birde entersan bi şekilde sevyeden bahsediyorsun ayıp yaa..şimdi senin sözüm ona incelediğin z5500 BOse değil..z5500in dünyanın en iyi seti ilan ettin resmen be..Ortada ne klpish prometia ne gigaworks s750 bıraktın..Sen tabi z5500 gibi bir sistemi dünayanın en iyi seti ilan edersne tepki gelir bose incelemiuorsun kardeşim sen..Bose olsa inanki bi allhınkulu çokıp sana bişi demezdi..

He yaptığın hakaretler tabikiki cezasız kalmyacaktır..hakarette bulunup sonrda demagoji yaparak cezadan yırtmaya çalış yok öle..

• Değerli Funkstar ve diğer tüm editör arkadaşlar,bir topiği kapattırmak bu kadarmı kolay gözünüzü seveyim,bizde başka topiclere gidip orda saygısızca konuşalım,kapattıralım o zaman,o adamların bu TOPİC umrundamı sanıyorsunuz!!!Adamlar geldi,kapattırmak istiyor,apaçık ortada,bunu göremiyormusunuz,bizim kontlolümüz dışında gelişen olaylar yüzünden kapatmak vs...çok büyük bir haksızlık bana kalırsa,kapatacağınıza,o adamları cezalandırın,olay kapansın gitsin,bidaha giremesinler, sorunu kökten çözmüş olursunuz,hoşçakalın
  • Bu adamlar bu yazdıkları yüzünden ceza almalılar. Resmen hakaret ediliyor.
    Bu işi ilk başlatan fenomenhaa da ceza almalı, bunların olma sebebi bu kişidir...
    quote:

asıl sana yazıklar olsun bee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! millete burda hava atıp malını öveceğine doğru dürüst araştırarak yazılar yaz millete kendi menfaatlerin doğrultusunda öneri yapma

• niyetleri belli abi topiği kilitletmek bence cevap vermeyelim arkadaşlar bu kişilere bloklayın saygısızlık yaptıkları apaçık ortada kimene wolverine ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim ben çok memnunum kimene
  • quote:

Bu adamlar bu yazdıkları yüzünden ceza almalılar. Resmen hakaret ediliyor.
    Bu işi ilk başlatan fenomenhaa da ceza almalı, bunların olma sebebi bu kişidir...
    quote:

asıl sana yazıklar olsun bee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! millete burda hava atıp malını öveceğine doğru dürüst araştırarak yazılar yaz millete kendi menfaatlerin doğrultusunda öneri yapma

asıl sen ceza almalısın hem verdiğin yalnış bilgiler hem bilmişlik taslamaların hemde ilk hakaretleri kendin yapmandan dolayı asıl senin ilk ceza alman en doğrusu

• 1-Bilgisayarcı değilim.
    2-Kime ne yanlış bilgi verip ne aldırmışım?
    3-Benim tavsiyelerimle bişey alıp da memnun kalmayan çıksın yazsın burda..

Delikanlı olun.. Bu forumda adam gibi adam yok mu?? Derdiniz nedir sizin? Bu yaptığınızın anlamı ne? Manyak mısınız? Topiğin kapanmasından elinize ne geçecek? Bana gareziniz varsa pm yoluya halledeceğinize ne diye bu forumu bu hale soktunuz?
    quote:

bi insan malını bukadar övüp yere göğe sığdıramaz yuh yani aylardan beri bu topiğin burda olmasının sebebi sendin sen yoksa bilgisayarcımısın milleti buralarda yalnış bilgilerinle kandırıp onlara hoparlörlermi satıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 27 Mayıs 2005, 15:01:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Affan83

Değerli Funkstar ve diğer tüm editör arkadaşlar,bir topiği kapattırmak bu kadarmı kolay gözünüzü seveyim,bizde başka topiclere gidip orda saygısızca konuşalım,kapattıralım o zaman,o adamların bu TOPİC umrundamı sanıyorsunuz!!!Adamlar geldi,kapattırmak istiyor,apaçık ortada,bunu göremiyormusunuz,bizim kontlolümüz dışında gelişen olaylar yüzünden kapatmak vs...çok büyük bir haksızlık bana kalırsa,kapatacağınıza,o adamları cezalandırın,olay kapansın gitsin,bidaha giremesinler, sorunu kökten çözmüş olursunuz,hoşçakalın

burası babanızın çiftliği değil...Ceza kim alır kim almaz siz karar veremezsiniz..2. olarak hakarette bulunan siz oluyorsunuz ama ceza laması gereken benNasıl iştir bu biri açıklasın..Eğer seviyeyi adam gibi tutup hakarete etmesediniz ne topic kitlenirde nede birbirimizi kırardık...benim hakertim varmış hani nerde gösterin..?

• quote:

Orjinalden alıntı: Affan83

Değerli Funkstar ve diğer tüm editör arkadaşlar,bir topiği kapattırmak bu kadarmı kolay gözünüzü seveyim,bizde başka topiclere gidip orda saygısızca konuşalım,kapattıralım o zaman,o adamların bu TOPİC umrundamı sanıyorsunuz!!!Adamlar geldi,kapattırmak istiyor,apaçık ortada,bunu göremiyormusunuz,bizim kontlolümüz dışında gelişen olaylar yüzünden kapatmak vs...çok büyük bir haksızlık bana kalırsa,kapatacağınıza,o adamları cezalandırın,olay kapansın gitsin,bidaha giremesinler, sorunu kökten çözmüş olursunuz,hoşçakalın

aynen katılıyorum forum yöneticileri bu şahısların cezalandırılması taraftarıyım ortamı gerenler belli
  • Haklısın kardeş, artık ben de cevap yazmıycam. Bu yapılan saygısızlığa umarım yönetimden gerekli cevap verilir. Adamların ne yapmaya çalıştığını anlamak mümkün değil.
    quote:

Orjinalden alıntı: kont

niyetleri belli abi topiği kilitletmek bence cevap vermeyelim arkadaşlar bu kişilere bloklayın saygısızlık yaptıkları apaçık ortada kimene wolverine ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim ben çok memnunum kimene
  • tamam arkadaşlar özel sorunlarınızı ve anlaşamadığınız yönleri lütfen pm den halledin...

test yapılmıs yazılmıs bırı karsı gorus bıldırmıs tamam ama artık hakaret boyutuna gelıyo olaylar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren -- 27 Mayıs 2005, 15:10:43 >
  • Ya birader, burda güzel güzel herkes z5500 ile ilgili ve diğer setlerle ilgili karşılaştırmalı yorum yaparken bu topiği bu hale getiren, hortlatan tiplere DUR! deyin önce ya!
    Adam topiğe ilk kez giriyor ve yaptığı yorum doğrudan bana hakaret etmekle başlıyor. Bir küfretmediği kaldı, benim de sabır gücüm tükeniyor!!!
    Hayatımda bana kimse bu kadar hakaret etmedi be! Bunlar kim oluyor? Hava atıyormuşum, milleti yanlış yönlendiriyormuşum.. Ya ne saçmalık bu böyle! z5500 alıp da memnun olmayan varsa burda söylerdi, bu kadar uzamazdı bu topic, 12 sayfa olmuş bir topic nasıl oluyor da insanlara faydasız oluyor, şu insanlara bir anlatı verin sayın mod. kardeşim ya!! z5500 kullananlar memnun, bu insanların derdiyle paralel hareket etmeniz yapacağınız büyük bir hata olur. Faydalı olan kalsın, zararlı olan gitsin, olay budur. Lütfen...
    quote:

Orjinalden alıntı: FunKsTaR

tamam arkadaşlar özel sorunlarınızı ve anlaşamadığınız yönleri lütfen pm den halledin...

fenomen test yapmıs yazmıs bırı karsı gorus bıldırmıs tamam ama artık hakaret boyutuna gelıyo olaylar...

• +1 Wolverine
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.