Şimdi Ara

LOGITECH Z-5500 İNCELEMESİ-SONUÇLAR (FARKLI BİR REVİEW İÇİN BUYRUN) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
1
Favori
47.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ispider kardeş,yanındayız Kont doğru söylüyor,EN HAYIRLI,EN GÖNLÜNCE OLSUN İNŞALLAH...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Affan83

ispider kardeş,yanındayız Kont doğru söylüyor,EN HAYIRLI,EN GÖNLÜNCE OLSUN İNŞALLAH...

......................herkes bu forumda ne güzel....birtek wolverine eksik....sağolun kardeşler valla mahçupluktan,bilgisayar masasının altına kadar girdim...burnum yukarda yazıyorum..................................O ZAMAN NEYMİŞ..............."HERŞEYİN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN"...

• quote:

Orjinalden alıntı: ıspider

quote:

Orjinalden alıntı: kont

hayırlısı neyse o olur inşallah

..EYVALLAH KONT KARDEŞ..hakkaten güzel laf ettin.........tabi HAIRLISI NEYSE O OLSUN..... ama bu işin hayırlısı z-5500 olsa bizmkiler için daha hayırlı olacak...zira z-5300 olursa birdaha,çöp atmak yok,bir daha perdelerin korneşlerinin takmak yok,birdaha marketten ekmek almakta yok....yan gelip yatacam...dermişim ..

siteminde haklı olabilirsin biraz daha ikna çabasıyla halledilebilir bence yine söylüyorum imkan varsa abi ama şahsen ben imkanları her zaman zorlamışımdır genelde mantık bu şekildedir alırsam iyisini alırım bir defa alırım tabi 9941b den sonra dank etti

• quote:

quote:

quote:

hayırlısı neyse o olur inşallah

..EYVALLAH KONT KARDEŞ..hakkaten güzel laf ettin.........tabi HAIRLISI NEYSE O OLSUN..... ama bu işin hayırlısı z-5500 olsa bizmkiler için daha hayırlı olacak...zira z-5300 olursa birdaha,çöp atmak yok,bir daha perdelerin korneşlerinin takmak yok,birdaha marketten ekmek almakta yok....yan gelip yatacam...dermişim ..

siteminde haklı olabilirsin biraz daha ikna çabasıyla halledilebilir bence yine söylüyorum imkan varsa abi ama şahsen ben imkanları her zaman zorlamışımdır genelde mantık bu şekildedir alırsam iyisini alırım bir defa alırım tabi 9941b den sonra dank etti

.................ha ha ilahi kont kardeş..bende dank etmesin diye korkuyorum..........abi haklısın almışken bir kere ve en iyisini almaya çalışacaksın..z-5500 herşeyiyle çok iyi bir sitem kullanmadığım halde garip bir şekilde farkındayım...dekoderi,prologıc 2 si...yani tam "al-tak-sorunsuz dinle "bir sistem ....

• Aynen katılıyorum Kont. Ispider bir kere al tam al sonra içinde ukde kalmasın 5500'ü olanlara bakıp keşke bende 5500 alsaydım dememek için imkan varsa 5500 al ama ailenide zora sokma tabii fazla
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Aynen katılıyorum Kont. Ispider bir kere al tam al sonra içinde ukde kalmasın 5500'ü olanlara bakıp keşke bende 5500 alsaydım dememek için imkan varsa 5500 al ama ailenide zora sokma tabii fazla

.................................MEGASUKO kardeş tebrikler...olayın açıklaması budur arkadaşlar..açık ve net....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 26 Mayıs 2005, 18:04:34 >
  • arkadaşlar çıkıyorum forumdan yarın güzel haberlerle görüşmek üzere.....iyi akşamlar....
  • quote:

arkadaşlar çıkıyorum forumdan yarın güzel haberlerle görüşmek üzere.....iyi akşamlar....

hayırlı habrlerini bekliyoruz iyi akşamlar
  • ispider kardeş,sanada iyi akşamlar
  • Arkadaşlar, iş güç, çalışıyoruz, ancak geldik işten. Ama burda yazılanların tümüne aynen katılıyorum. Herkes bu hoparlör konusunda çok bilinçlenmiş, tebrik ederim valla.

freecellop kardeş, z5500 sadece pc için değil dvd player'lar için de yapılmıştır. Ben seti pc'den önce kendi dvd player'ımda optic ve coaxial kablolarla denedim ilk olarak. Sonuç harikaydı.
    Bu set aslında müzik dinleyen, oyun oynayan ve film izleyen herkesi memnun edecek kalitede iyi yapılmış bir set. Bahsini ettiğin dvd player ve setin linkini verirsen inceleyip yazma ihtimalim olur.
    z5500 konusunda dvd player için endişen olmasın..
  • Forumlarda dolasirken bu yeni ses kartiyla karsilastim. Ekranin sag tarafindan urunun piyasaya cikmasiyla ilgili geri sayim var. 1 gun 4 saat 24 dakika falan diyor su an. Dediklerine gore bu creative in audigy 2 zs kartindan daha iyi olacakmis. Fiyati da ondan biraz daha yuksek olabilir. Audigy 2 lerin bu kart piyasaya ciktiktan sonra daha da ucuzlamasi bekleniyor.

http://www.soundblaster.com/products/x-fi/technology/
  • 45 mb.lık verdiği linki download ediyorum şu an, dinleyip, bakıp yorum yaparım birazdan.. Çok ilginç, hakkaten nedir ki bu şimdi???
    quote:

Orjinalden alıntı: Phil

Forumlarda dolasirken bu yeni ses kartiyla karsilastim. Ekranin sag tarafindan urunun piyasaya cikmasiyla ilgili geri sayim var. 1 gun 4 saat 24 dakika falan diyor su an. Dediklerine gore bu creative in audigy 2 zs kartindan daha iyi olacakmis. Fiyati da ondan biraz daha yuksek olabilir. Audigy 2 lerin bu kart piyasaya ciktiktan sonra daha da ucuzlamasi bekleniyor.

http://www.soundblaster.com/products/x-fi/technology/

• Wolverine ben baktım,x-fi diye bir kart,ve kartın yapım aşamasını canlandırmışlar kısaca animasyon olarak,hepsi aynı ama senin indirdiğin,sesin surround olarak olduğu,kısa bir video,ama güzel,ilginç,hoşçakal
  • Sen bakmışsın demek. Ben de indiriyorum, 13dk.sı kaldı. Bakalım neymiş??
    quote:

Orjinalden alıntı: Affan83

Wolverine ben baktım,x-fi diye bir kart,ve kartın yapım aşamasını canlandırmışlar kısaca animasyon olarak,hepsi aynı ama senin indirdiğin,sesin surround olarak olduğu,kısa bir video,ama güzel,ilginç,hoşçakal
  • Ben stereo olanı indirdim,4 küsür Mb olanı
  • 1 hafta içinde AUDİGY 2ZS alıcaktım,hadi bakalım buyrun burdan yiyin,bumu çıktı şimdideeeeee Tam olarak fonksiyonnlarını göremedim ama kartın,ama iyi birşeye benziyor
  • Az önce indirdiğim 5.1 seslendirilmiş sadece 21 sn olan kayda baktım. Ama hakkaten 5.1 yapılmış. Sadece çipinin yapılışını akan bir sıvıyla doldurulmuş bir yuvaya creative damgası vurulmasıyla anlatmışlar.
    Yani basit bir görüntüden başka bişey değil. Kart çıksın bakalım, 24 saatten az kalmış..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Az önce indirdiğim 5.1 seslendirilmiş sadece 21 sn olan kayda baktım. Ama hakkaten 5.1 yapılmış. Sadece çipinin yapılışını akan bir sıvıyla doldurulmuş bir yuvaya creative damgası vurulmasıyla anlatmışlar.
    Yani basit bir görüntüden başka bişey değil. Kart çıksın bakalım, 24 saatten az kalmış..

bence 2zs almayı düşünenler biraz beklesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somali -- 27 Mayıs 2005, 2:17:58 >
  • Tamda zs2 alacaktık iyi bişeye benzio x fi nedir acaba ne degildir nasıldır....21 saat sora çıkıyo ama türkiyeye gelmesi ne kadar alır...öfffffff
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnjoyTheSilence

Tamda zs2 alacaktık iyi bişeye benzio x fi nedir acaba ne degildir nasıldır....21 saat sora çıkıyo ama türkiyeye gelmesi ne kadar alır...öfffffff

walla bu kartın giriş fiyatı tuzlu olacak muhtemelen. gerçek değerine düşmesi 2-3 ay sürse. biraz beklemek lazım sanırım...
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.