Şimdi Ara

LOGITECH Z-5500 İNCELEMESİ-SONUÇLAR (FARKLI BİR REVİEW İÇİN BUYRUN) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
1
Favori
47.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle tüm arkadaşlara saygılar wolverine kardeşim teşekkür ederim en azından caba gösterip testler yapıyor ve bazılarımız katılmasak bile birşeyler öğreniyoruz.ben tüm yazıları okuyamadım ama wolverine arkadaşımız bahsettiği tadına varma fırsatı bulmuştum ve şunu söleyeyim bass ancak bu kadar rahatsız edici ve tatlı olur.cretive mega ve giga sistemlerinide dinlemiştim ama basları bazı noktalarda rahatsızlık veriyordu ama logitech de böyle birşey olmadı cok güzel bir sistem. bu benim fikrimdir sizin yanınızda acemi kalırız bu konularda ama benim icin ideal bir sistem yapmış adamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Kardeş, kendini biraz daha sıkabilirsen z5300 değil de z5500 almanı öneririm. Aralarında gerçekten kalite farkı var. Bu fark megaworks ile gigaworks farkı gibi desem yeridir. z5500 ömürlük bir settir.
    En büyük artısı da dijital olması ve her türlü cd-dvd player'a da bağlanabilmesi.
    quote:

Orjinalden alıntı: ıspider

[.......enjoythesilence çıktın(! )demek.......kardeş şu an oturduğum yerde birtek hızlı sistem var doğru dürüst şeyler getiren...mavi donanım var bide,creatıve ler falan var burda ......bu arda hızlı sisteme megaworks gelecek bu hafta lazımsa telefonunu vereyim...fiyatı artık kaç olur bilemem gelince bir sorarım.......neyse hızlı sisteme dün gittim sadece z-680 var......hala orda ama adam fiyatına 499 dolar demezmi..ben 419 anlamıştım ama zaten hoparlörlerden birisi çatlak gibi......almayacam abi çatlak olmasa bile gider z-5500 alırım...499 dolar ne ya adammı kazıklıyon...o sistem elinde kaldı garanti....ama fiyatta bir kuruş düşmedi........neyse abi ben iki gün içinde sistemi alacam.....z-5300 buldum eğer bizimkileri ikna edebilirde para koparabilirsem...z-5500 alacam......sen biraz daha bekle demişsin.....gerek yok abi iki gün içinde alacam ya z-5300 yada Z-5500.....vakit ayırdığın için sağol.......sistemi alınca yazarım bişeyler hangi filmi izledim,neyi oynadım,neyi dinledim....

......ah wolverine kardeş ah........ben istemezmiyim z-5500 almak ama...dediğim gibi valla ömürlük..... bu gün pop dinle yaşlanınca türk san-at musikisi.......şimdi ikna kabiliyetimi kullanıp z-5500 alırmaya çalışacam...e napalım öğrenci adamız biraz yıkama yağlamadan sonra netice çıkmazsa.....hızlı sistemdeki huysuz heriften indirim isteyecem.buda olmazsa z-5300 alacam........abi z-5300 alsam bile pek pişman olmayacam sonuçta buda iyi bir sistm bnde ps2 var bu z-5300 ün kumandasında matrıx mod diye bir düğme varmış basımc 5 hopalörden ses alınabiliyormuş....sarpuli kardeş aldıya z-5300 o dedi çok sevindim........neyse abi yarın alıyorum artık....bakalım inşaallah z-5500 yada z-680 olur...dediğn gibi dıgıtal ses bambaşka prologıc 2 de var daha ne kaldıki..ama z-5300 olursada üzülecek değilim.....sağolasın kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 25 Mayıs 2005, 17:25:42 >

• Ispider kardeş bence Z-680i alma niye dersen müzik çalmazken ciddi bir dip sesi varmış onun daha önce ben almaya niyetlenmiştim sonra logitechin kendi forumlarını okudum bir çok şikayet vardı vazgeçmiştim almaktan. Aslında iyi bir set ama artık eskidi 5500 çıkınca ve adamın verdiği fiyat çok yüksek bence o sete bu saatten sonra 300$ dan fazlası verilmez. Birde bildiğim kadarıyla artık üretilmiyor Z-680 oyüzden o yeni geldi dediğin set iade olabililr sorun çıkarabilir 0 olduğundan emin ol alacak olursan açıp bak gerekirse tek tek hoparlörlere sonuçta az para değil sonra bi yeri bununda çatlak çıkarsa adamlar senin yapmadığını nerden bilelim diyebilirler dikkatli ol bol şans
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Ispider kardeş bence Z-680i alma niye dersen müzik çalmazken ciddi bir dip sesi varmış onun daha önce ben almaya niyetlenmiştim sonra logitechin kendi forumlarını okudum bir çok şikayet vardı vazgeçmiştim almaktan. Aslında iyi bir set ama artık eskidi 5500 çıkınca ve adamın verdiği fiyat çok yüksek bence o sete bu saatten sonra 300$ dan fazlası verilmez. Birde bildiğim kadarıyla artık üretilmiyor Z-680 oyüzden o yeni geldi dediğin set iade olabililr sorun çıkarabilir 0 olduğundan emin ol alacak olursan açıp bak gerekirse tek tek hoparlörlere sonuçta az para değil sonra bi yeri bununda çatlak çıkarsa adamlar senin yapmadığını nerden bilelim diyebilirler dikkatli ol bol şans

.........valla pek anlayamadım MAGESUKO kardeş wath is the"dip sesi"...biraz açıklarmısın müzik çalarken sorun çıkarmaz demi....?....ama ben alacağım sistemde.....%90 film-oyun için alıyorum.....dediğin gibi fiyatı çok yüksek işte indirim yaptırabilirsem öyle alacam...kutu yeniydi abi dediğin gibi artık pek satılmıyor z-680.. neden tekrar getirtirsinlerki,iade gelmiş olabilir......ben bakarım zaten kutunun açılıp açılmadığı bellidir.....ya bu sistem gerçekten kötümü abi yani z-5300 ile z-5500 arsında değilmi ?...sen 300 dolar fazlası verilmez demişsin ama o fiyatada düşmezki yani 199 dolar birden indirimmi yapacak bu herif..........abi durum harbiden garipleşti adam 400 dolara kadar indirim yaparsa napiyim 300 dolardan fazla etmez diye almayayımmı kardeş.....eğer alırsam bu durumda aptal ve enayimi oluyorum valla harbiden garip oldu bu....z-680,z-5300 göre daha iyi bir sistem ama bu onu...z-5300 daha iyi bir sistem oluşu onu 400 dolar civarı bir fiyata almam yeterli bir sebebmi....?.....yok kazıklanırsın z-5300 al dersen..z-5300 alacam......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 25 Mayıs 2005, 18:45:07 >

• Ispider 499 dolara burda bitane z5500 bide üstüne kablosuz mouse alabiliyosun adam seni kazıklamasın dikkat et...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnjoyTheSilence

Ispider 499 dolara burda bitane z5500 bide üstüne kablosuz mouse alabiliyosun adam seni kazıklamasın dikkat et...

.....kazıklayamaz abi.400 dolar yada altında bir fiyat derse alabilirim....yoksa alsın z-680 nini nasıl biliyorsa öyle yapsın.......
  • quote:

quote:

Ispider 499 dolara burda bitane z5500 bide üstüne kablosuz mouse alabiliyosun adam seni kazıklamasın dikkat et...

.....kazıklayamaz abi.400 dolar yada altında bir fiyat derse alabilirim....yoksa alsın z-680 nini nasıl biliyorsa öyle yapsın.......

merhaba ıspider 400 de fazla verme bencede ben z-5500ü 380$+kdv ye aldım 448.4$=615.50 ytl ye geldi kuru tam hatırlamıyorum 50$ için yapma sakın tabi imkan varsa aceleye getirme 50$a değer bence
  • Arkadaşlar selam uzun zamandır yazmıodum ses sistemleri konusunda zamanı gelmiş galiba yazıyım biraz bi kere bırakın bu LOGİTECH creatıve kavgasını yaaaa bu aynen GALATASARAY - FENERBAHÇE rekabeti gibi bişey biri olmszsa rekabet olmaz bırakın bu işleri....

bi kere logitech 5300 ü ben olsam düşünmezdim nie yabancı review sitelerinde bi okuyun bakalım söylenenleri sonra düşünün o fiyat o set için çooook fazla bide 6.5" driver var yani üstüne üslük bass etkisi birazdaha zayıf....

Gelelim gigaworks ve megaworkse hiçbir şekilde logitech, Creative in kullandığı teknolojiyi yakalayamaz arkadaşlar tesislerinin birebir fotoğrafları ve slayt gösterisi şeklinde kullanılan teknikleri ve teknolojilerini konu alan bi toplantıya katıldım logitech halt etmiş emin olun

Bu arada creative, cambridge soundworksü 1997 senesinde SATIN ALDI...Bazı arkadaşlar iyi araştırmıyolar ve tamamen creative bünyesinde şu anda, prayı veren düdüğü çalar bu kadar basit...

• quote:

Orjinalden alıntı: atalayalper

Arkadaşlar selam uzun zamandır yazmıodum ses sistemleri konusunda zamanı gelmiş galiba yazıyım biraz bi kere bırakın bu LOGİTECH creatıve kavgasını yaaaa bu aynen GALATASARAY - FENERBAHÇE rekabeti gibi bişey biri olmszsa rekabet olmaz bırakın bu işleri....

bi kere logitech 5300 ü ben olsam düşünmezdim nie yabancı review sitelerinde bi okuyun bakalım söylenenleri sonra düşünün o fiyat o set için çooook fazla bide 6.5" driver var yani üstüne üslük bass etkisi birazdaha zayıf....

Gelelim gigaworks ve megaworkse hiçbir şekilde logitech, Creative in kullandığı teknolojiyi yakalayamaz arkadaşlar tesislerinin birebir fotoğrafları ve slayt gösterisi şeklinde kullanılan teknikleri ve teknolojilerini konu alan bi toplantıya katıldım logitech halt etmiş emin olun

Bu arada creative, cambridge soundworksü 1997 senesinde SATIN ALDI...Bazı arkadaşlar iyi araştırmıyolar ve tamamen creative bünyesinde şu anda, prayı veren düdüğü çalar bu kadar basit...

sende taraf tutuyorsun herkez en iyiyi beğenmez işine geleni beğenir ben şahsen öyle yapıyorum ayrıca logitech kalitelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kont -- 25 Mayıs 2005, 19:47:53 >

• Kardeş, o para hakkaten z-680 için çok. z-680in z5500den en az 100dolar daha ucuza satılması gerekiyor ki bu saatten sonra ben kimseye z680 önermem.
    Sana z680e o kadar para vermemeni öneririm. Bu kadar insan burda böyle bişey yapmamanı öneriyor. Git z5500 al..
    quote:

quote:

• Desteğin için teşekkürler musar..
    Biz de en kalitelisinden yanayız her zaman. Yani daha iyisi çıkarsa bu sefer z5500 değil onu önereceğim burda. Ama şu anda piyasadaki en iyi set bu fiyata z5500..
    quote:

Orjinalden alıntı: musar

öncelikle tüm arkadaşlara saygılar wolverine kardeşim teşekkür ederim en azından caba gösterip testler yapıyor ve bazılarımız katılmasak bile birşeyler öğreniyoruz.ben tüm yazıları okuyamadım ama wolverine arkadaşımız bahsettiği tadına varma fırsatı bulmuştum ve şunu söleyeyim bass ancak bu kadar rahatsız edici ve tatlı olur.cretive mega ve giga sistemlerinide dinlemiştim ama basları bazı noktalarda rahatsızlık veriyordu ama logitech de böyle birşey olmadı cok güzel bir sistem. bu benim fikrimdir sizin yanınızda acemi kalırız bu konularda ama benim icin ideal bir sistem yapmış adamlar.

• arkadasım pekı nerden ve kaca aldın taksıt fln bunu hs de stıyorda 725 milyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algorist. -- 25 Mayıs 2005, 21:13:44 >
  • hacı ne z5500 müş yaw 11 sayfa oldu. alın işte kardeşim iyi hoparlör. aaaaa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: algorist.

arkadasım pekı nerden ve kaca aldın taksıt fln bunu hs de stıyorda 725 milyon

kime soruyorsun hangisi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Ispider kardeş bence Z-680i alma niye dersen müzik çalmazken ciddi bir dip sesi varmış onun daha önce ben almaya niyetlenmiştim sonra logitechin kendi forumlarını okudum bir çok şikayet vardı vazgeçmiştim almaktan. Aslında iyi bir set ama artık eskidi 5500 çıkınca ve adamın verdiği fiyat çok yüksek bence o sete bu saatten sonra 300$ dan fazlası verilmez. Birde bildiğim kadarıyla artık üretilmiyor Z-680 oyüzden o yeni geldi dediğin set iade olabililr sorun çıkarabilir 0 olduğundan emin ol alacak olursan açıp bak gerekirse tek tek hoparlörlere sonuçta az para değil sonra bi yeri bununda çatlak çıkarsa adamlar senin yapmadığını nerden bilelim diyebilirler dikkatli ol bol şans

.........valla pek anlayamadım MAGESUKO kardeş wath is the"dip sesi"...biraz açıklarmısın müzik çalarken sorun çıkarmaz demi....?....ama ben alacağım sistemde.....%90 film-oyun için alıyorum.....dediğin gibi fiyatı çok yüksek işte indirim yaptırabilirsem öyle alacam...kutu yeniydi abi dediğin gibi artık pek satılmıyor z-680.. neden tekrar getirtirsinlerki,iade gelmiş olabilir......ben bakarım zaten kutunun açılıp açılmadığı bellidir.....ya bu sistem gerçekten kötümü abi yani z-5300 ile z-5500 arsında değilmi ?...sen 300 dolar fazlası verilmez demişsin ama o fiyatada düşmezki yani 199 dolar birden indirimmi yapacak bu herif..........abi durum harbiden garipleşti adam 400 dolara kadar indirim yaparsa napiyim 300 dolardan fazla etmez diye almayayımmı kardeş.....eğer alırsam bu durumda aptal ve enayimi oluyorum valla harbiden garip oldu bu....z-680,z-5300 göre daha iyi bir sistem ama bu onu...z-5300 daha iyi bir sistem oluşu onu 400 dolar civarı bir fiyata almam yeterli bir sebebmi....?.....yok kazıklanırsın z-5300 al dersen..z-5300 alacam......

Dip sesi dediğim hani hoparlör açıkken ancak hiçbirşey çalmazken tıssssss diye bir ses olurya ve bunu normalde anca hoparlörü kulağına dayayarak duyabilirsin işte o ses. Z-680 de bu ses normale göre daha fazlaymış bunu birçok yerde okudum ve rahatsız edici derecede belirginmiş hatta bir reviewinda "dip sesi okadar belirginki birşey çalmazken hoparlörü kapamayi düsünebilirsiniz" demiş. Müzik dinlerken fark etmezsin ama müzik kapalıyken rahatsız edebilir. Ben sana al ya da alma demiyorum sadece haberin olsun diye söyledim ama dediğim gibi 499$ abarti 400$ çok fazla ve 300$ makul sayılabilir o sete bence. Arkadaşlarında dediği gibi 380$ civarı Z-5500 varken Z-680'e 500 vermek için bilmiyorum artık ne olmak lazım (Çaresiz lol) Z680 bu dip sesi dışında iyi bir sistem basları kuvvetli ve 5500'e yakın derecede güçlü ama dediğim gibi fiyatının düşmesi lazım çünkü daha iyisi çıktı (Z-5500) Z-5300'ün fiyatı nekadar bu arada uygunsa onu alabilirsin ama önce internetten araştır bence ingilizce bilmesende en sondaki notlarına bakarak anlarsın puanını.

• quote:

Orjinalden alıntı: atalayalper

Arkadaşlar selam uzun zamandır yazmıodum ses sistemleri konusunda zamanı gelmiş galiba yazıyım biraz bi kere bırakın bu LOGİTECH creatıve kavgasını yaaaa bu aynen GALATASARAY - FENERBAHÇE rekabeti gibi bişey biri olmszsa rekabet olmaz bırakın bu işleri....

Haklısın creative daha tecrübeli ve köklü bir firma olabilir ama Logitech son zamanlarda ses sistemlerinde atılım yapmış bir firma ve ürünleri hakkında genel görüş olumlu yönde creative'e kötü demiyor kimse ama logitech'de boş değil çok tutulan ve gerçekten kaliteli olan setleri var aslına bakarsan firmanın geçmişinden çok ürettiği ürünün kulağımıza hitap edip etmediği daha önemli bence kişi eğer hoparlöründen çıkan sesten zevk alıyorsa olay bitmiştir boş yere şu iyi bu iyi demeye gerek yok

• acaba creative gigaworks mu alsaydım
    gigaworksun sesini vatanda duymuştum ben kendi malını met eden biri değilim z 5500 de kullandım şimdi ama emin olun gigaworks daha güçlü bir sese sahip ben buna şahsen koca vatan bilgisayarı inleten sesiyle şahit oldum
  • LOGİTECH +1
  • Ispider kardeş senin için Z-680'in reviewini buldum bir incele istersen ingilizce ama idare et artık ;)
    http://www.thetechlounge.com/review.php?directory=logitech_z-680

• ispider kardeşimmmmm,bi alsan ben sevinecem resmen en az senin kadar Umuyorum sizinkileri ikna edersin de şu z-5500 den patlatırsın bir tane,bak ne diycem,inan bana Wooferın içinde yatmak istiyceksin Hele zaten DVD izleme
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.