Şimdi Ara

LOGITECH Z-5500 İNCELEMESİ-SONUÇLAR (FARKLI BİR REVİEW İÇİN BUYRUN) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
1
Favori
47.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıspider

enjoythesilence kardeş aradım firmayı yok getirtemeyecezde....neyse abi 9940b kapandı....bakalım yukarıdaki yazımdan ne çıkacak...Allah razı olsun kardeş............."ne olacak ıspider"...deme sakın...benim için analamını bilemezsin.....teşekkürler....walla jazz 9940b yi bulsaydım oradan...ev adresini isteyip sana hediye olarak bir dvd film yollayacaktım.....ama yollarım şöyle doğum günümde,bizimkiler zaten dvd film alıyorlar hep hediye olarak gömlek,pantalon pek açmıyor..aldırırım yollarım sana.........

Ispider kardeş dün ankara'da mavi bilgisayara gittim ve orda jazz 9940b idi sanırım duruyordu öylece iyice baktım decoderi falan var sanırım 9940b dijital versiyon bu da oydu işte rengi ise beyazdı almak istersen haberin olsun dedim ayrıca diğer arayan arkadaşlara yine ankara bahçeli 7. caddedeki teknosa'da megaworks var duyurulur.

• İlk bakışta jazz 9940 ile 9940b'nin arasındaki fark hemen anlaşılmayabilir. Çünkü center'a bütünleşik decoder setin dijital olanı mı analog olanı mı diye anlayamamıza neden olabilir. Aslında center'ları da farklı.
    Ama kumandasından bunu hemen anlamak mümkün. Dijital olanın kumandası üzeri tuşlarla kaplıdır. Nerdeyse tamamı tuşludur. Öte yandan analog olanı üzerinde kumandanın üst kısmı tuşsuz olduğu için kumanda çıplakmış gibi görünür. Sadece orta kısmında tuş vardır. MaGeSuKo bunu hatırlayabiliyorsan olay tamamen netlik kazanmış olur.
  • bu son uyarım kimse tartışma yaratacak tek bir kelime dahi söylemesin .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

İlk bakışta jazz 9940 ile 9940b'nin arasındaki fark hemen anlaşılmayabilir. Çünkü center'a bütünleşik decoder setin dijital olanı mı analog olanı mı diye anlayamamıza neden olabilir. Aslında center'ları da farklı.
    Ama kumandasından bunu hemen anlamak mümkün. Dijital olanın kumandası üzeri tuşlarla kaplıdır. Nerdeyse tamamı tuşludur. Öte yandan analog olanı üzerinde kumandanın üst kısmı tuşsuz olduğu için kumanda çıplakmış gibi görünür. Sadece orta kısmında tuş vardır. MaGeSuKo bunu hatırlayabiliyorsan olay tamamen netlik kazanmış olur.

Valla kumandası görünürlerde yoktu sistem tanıtım amacıyla plazma tv'ye bağlanmıştı ve dvd oynuyordu o esnada seside jazz'a vermişler ama kumanda doğal olarak yoktu piyasada. Başka bir ipucu var mı anlamamızı kolaylaştıracak ya da almayı düşünen arkadaşlar bi telefon edip sorsun hangisi olduğunu.

• Başka farklar da var ama ona dikkat etmiş olabilir misin bilmiyorum. Analog olan jazz 9940'ın center'ı üzerindeki düğmeler dışa doğru yuvarlak tümsekli gibidir. Ama dijital olan jazz 9940b'ninkiler küçük üstü düz şekilldir.
  • valla tam hatirlayamiyorum ama centerdaki tuşlar yaklaşık 1 cm lik çıkıntı yapmış uzunluktaydı ve silindir şeklindeydi sanki, ayrıca tam emin değilim ama üzerlerindede hafif bir yiv vardı galiba
  • Wolverine, yaptığın incelemeleri ve yazdığın yorumları hayranlıkla okudum. Bu işten gerçekten büyük zevk alıyorsun bu çok iyi. Ben de senin gibi se hastasıyım. Geçen ay Audigy 2 ZS aldım. Bir süre T5400 ile dinledim sonra T5400 ü sattım. Tizlerden memnundum ancak baslar iyi değildi. Tabii müzik için konuşuyorum. Baslar iyi değildi derken hacmi azdı. Yani baterinin büyük davulu vurduğunda darbuka sesi gibi çıkıyordu. Ama benim istediğim düşük seste bile davulun yumuşak bir şekilde iç organlarımı sarsması. Tizlerin problem olacağını sanmıyorum zira senin de dediğin gibi Audigy 2 ZS gereğini yapar. Kullanacğım oda 12-13 metrekarelik tek kişik yatak odası. Ayırdığım para da 450 YTL bu durumda önerin nedir?

Not: İkinci elde alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keops -- 20 Mayıs 2005, 14:16:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Affan83

ispider kardeş,sorma yaaa,bende o kişiye karşı dayanamayıp biraz ukalaca konuştum,ama tabiki hiç istemezdim öyle bir ortam oluşsun,ama görüyorsun işte,fazla dürtülünce insan dayanamıyor,neyse,biz işimize bakalım Senin Denox enjoy 2000 dediğin sistem 250 Watt,Z-5300 280 Watt,ikisininde subwooferı 100 watt ana Logitech z-5300’ün wooferı 35 Hz’e kadar inebilirken,Denox’un wooferı 45 Hz’e kadar inebiliyor,yani daha kötü,bana kalırsa,Denox setin amfisine ve görünüşüne aldanma ve 5300’e yönel,ilerde bi decoder alırsan yada Audigy Zs 2,tamamdır,dilediğin gibi olur.Hem düşünsene,Logitech z-5300’ün sırf hoparlör seti Denox kadar,Ama Denox’un fiyatı içinde Amfiside var,yani ben kendi kanaatimce pek mattah olduğunu sanmıyorum!Ayrıca farkındaysan,sistem dijital değil,DOLBY DİJİTAL yada DTS yazmıyor özelliklerde!!!Sadece Dolby Prologic yazıyor!!!Eğer İzmir’de oturuyorsan,seni bu sisteme bakabileceğin ve dinleyebileceğin dükkana götürebilirim Çankaya’da,umuyorum en hoşuna gidecek,seni en mumnun edecek en hayırlı olucak sistemi alırsın kendin için!Ama SAKIN UNUTMA Kİ,EN ÖNCE İSTEKLERİNİ VE SİSTEMDEN BEKLENTİLERİNİ ÇOK!!!! İYİ BELİRLEMELİSİN!!!Bu arada EVET,THX destekli sistem alırsan,THX destekli”İNDİANA JONES Serileri,STAR WARS Serileri,Titanic,NEED FOR SPEED UNDERGROUND1&2 vs...izlerken ve oynarken bunun farkını emin ol ÇOOOKK iyi anlarsın diğer filmlere göre,sesi ciğerinde hissettiriyor adama,hele birde tam THX keyfi yaşamak için dediğim gibi ilerde birde AUDİGY 2 ZS alırsan,tamamdır! Yalnız belirtmeliyim ki,Mp3 dinlerken vs...THX farkını anlayamazsın,THX farkını yaşayabilmen için birçok donanımın,izlediğin filme kadar THX destekli olmalı,ama THX destekli sistemin bir avantajı,hoparlörler yüksek desibelli ses çıkarmaya her an hazır olduğundan(THX desteklemesi anlamına geliyor),daha dayanıklı oluyor sistem ve yüksek seslerde bozulmalar azalıyor haliyle,yada bozulmuyor!!!Hoşçakal,kolay gelsin
    .......tamadır affan83 kardeş...ben öyle kaliteli bir şeyse bunu alayım dedim................thx olayı harbiden bambaşka bir şey.....dediğin gibi bir sistemde thx varsa......dayanıklıdır,kalitelidir,asabidir,serttir demi....... zaten öyle kılı kırk yarmanın bir anlamı yok...kalitesi belli kendini kanıtlamış sistemler ......bende z-5300 taraftarıyım..........keşke izmirde olsaydım ama ısparta dayım şuan...abi burda mağaza olarak hs,mavidonanım,teknolojıx var...bunlarda güzel sistemler getirmiyorlar birtek hızlı sistem işte logıtech leri falan getiriyor.......gezip farklı sistemler dinleyecek imkan yok .....ama izmir,istanbul öylemi ya dinle dinle,gez gez bitmez.....işte tam bu noktada sizlerbizim kulağımız oluyorsunuz.....bizim dinleyemediklerimizi dinliyorsunuz..sizim sayenizde buluyoruz doğruyu.......yazdığın için çok teşekküşler kardeş...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 20 Mayıs 2005, 18:43:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: EnjoyTheSilence

Ispider kardeş çok şansızsın ordada stoklarda bitmiş soradan farkettim =) bide eksenbilgisayar da buldum orayı ararsın sitede numarası da yazıyor

http://www.eksenbilgisayar.com/default.php?manufacturers_id=70&osCsid=eb7fbff6da6e35931b0eb17c042d3463

sağol enjoythesilence kardeş.......eksende stoklarda yok diyor ama ben yinede bir arayayım.........abi yok işte sistem diretmeye gerek yok......9940b den başka sistemmi yok......!derken yok tabi....!,ben 9940b isterim yaaaaa........neyse abi önemli değil logıtech ler sağolsun alırım bunlarda bir şey yoksa jazz jazz diye diye anam ağladı valla...yardımların için teşekkürler.....

• quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

quote:

Orjinalden alıntı: ıspider

enjoythesilence kardeş aradım firmayı yok getirtemeyecezde....neyse abi 9940b kapandı....bakalım yukarıdaki yazımdan ne çıkacak...Allah razı olsun kardeş............."ne olacak ıspider"...deme sakın...benim için analamını bilemezsin.....teşekkürler....walla jazz 9940b yi bulsaydım oradan...ev adresini isteyip sana hediye olarak bir dvd film yollayacaktım.....ama yollarım şöyle doğum günümde,bizimkiler zaten dvd film alıyorlar hep hediye olarak gömlek,pantalon pek açmıyor..aldırırım yollarım sana.........

Ispider kardeş dün ankara'da mavi bilgisayara gittim ve orda jazz 9940b idi sanırım duruyordu öylece iyice baktım decoderi falan var sanırım 9940b dijital versiyon bu da oydu işte rengi ise beyazdı almak istersen haberin olsun dedim ayrıca diğer arayan arkadaşlara yine ankara bahçeli 7. caddedeki teknosa'da megaworks var duyurulur.

MAGESUKO kardeş valla nasıl heyecanlandırdın beni bilemezsin...ben ıspartada yım....ama burda mavi bilgisayar var gidip aratırım mağazayı,varsa yollasınlar...inşaallah 9940B dir..haber verdiğin için sağolasın........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 20 Mayıs 2005, 18:56:35 >

• Umarım aradığın versiyondur ama dediğim gibi yüzde yüz emin değilim dijital versiyonmu hangisi istersen telefon açıp sor ankaradaki mavi bilgisayara center'ın üzerinde 3 ya da 4 tane ses kontrol tuşu ve ışıklı bir göstergesinin olduğunu hatırlıyorum ama analogdada öyleyse bilemem kolay gelsin
  • ispider kardeş,ne demek,her zaman burdayız +1 Hoşçakal,gelişmeleri iletmeyi unutma
  • Affan Pm atmıştım sana ve Wolverine gelmedi mi acaba?
  • Selam Magesuko,bende yeni özel mesaj yok kardeşim,gelmemiş,birdaha at istiyorsan
  • tekrar yolladım....
  • Magesuko,2 tane pm attım Kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Affan83

ispider kardeş,ne demek,her zaman burdayız +1 Hoşçakal,gelişmeleri iletmeyi unutma

........arkadaşlar çok sağolun ama yok yok yok.....jazz 9940b yok.........neyse abi z-5300 alacam....buda iyi bir set....insanın aklına al 9940 ı ilerde birde dekoder alırsın gibi şeyler geliyor ama neyse....yok abi bu işte hayır var ben z-5300 alacam koparabilirsem para z-5500..yorumlarınız için teşekkürler....
  • ispider kardeş +1 Hayırlısı olsun,kolay gelsin
  • Selam Wolverine kardeş öncelikle bizlere yardımcı olduğun için teşekkürler. Erinmeden sıkılmadan yazmışsında yazmışsın konunun ikinci sayfasına kadar okuyabildim ondan sonra koptum artık 10. sayfa olmuş konu ve çok karışmış.

z-5500 den öle bahsetmişsin ki abi artık kısıtlı bir bütçemiz olsada almak farz oldu. şimdi alacağız almasınada bide işşin içine ses kartı olayı girdi. Berde Gigabyte 925x-G anakart var ve üzerinde Realtek ALC880 audio codec var bu yeterlimi sence ses kartıda almam gerekirmi bu chipset 7.1 destekliama bilmiyorum yinede..

Realtek ALC880 audio codec chipsetin tüm özellikleri burada var...

Yardımcı olup cevap yazarsan abim teşekkür ederim... Saygılarımla İyi çalışmalar...

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.