Şimdi Ara

LOGITECH Z-5500 İNCELEMESİ-SONUÇLAR (FARKLI BİR REVİEW İÇİN BUYRUN) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
1
Favori
47.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım answermısın styleonemısın belli diil ama ikinizinde cahil cüvela olduu çok belli yazılarını BÜYÜK BİR ZEVKLE OKUYORUM...eskiden bu kadar abzürt yazan adam yoktu bu forumlarda...ikinizinde sorunlu adamlar oldugu kesin yada tekinizin..Ben bu forumlarda kimsenin şahsına hakarette bulunmadım ama en yakın savunucun styleone herkese görmemişsiniz diince kimsenin elininde armut toplayacağını zannetmiyorum...Sen git herkese cahil de sorada kişilerle ugraşma de gerçekten klinik bir olay bu...millet sana gerekli açıklamayı yaptı tüm karşılaştırmaları neyin ne oldugunu söledi BU ARADA CREATIVI BOSE gibi bi markadan daha üstün diye kabul eden styleone yi şimdiden tebrik ediyorum...tofaş şahini bmw den üstün görmek gibi bişi olurdu bu heralde...Burda kimsenin takıntısı oldugunu zannetmiyorum creative gerçekten ii bi ses sistemi olsaydı herkesin görüşüde o yönde olurdu ki burda creative ses sistemleri kullanmış arkadaşlarda var...Ortaya bişey atıpta onlar hakkında yorum yapanları eleştirmek kolay iş ama belgelerle bişeyi ortaya çıkarmak ve gerçekten birilerini inandırmak yada bunu görmelerini saglamak ve o ürünü almalarına yardımcı olmak daha başka bir iş...Bu forumda kim z5500 sistem aldıysa hepsi gayet memnun ama ben creativeden bu kadar zevk alan bi siz ikinizi gördüm...sorunları olan adamlarsınız bence gerçek sorunlarınızı yazın bizde yardımcı olalım bu konuda gerçekten ön yargınızı atsanız bence sizde MÜKEMMEL BİLGİ DAĞARCIGINIZA yenilerini katabilirsiniz...Sizin anlayacagınız dilden konuşurdum ama bu forumdaki diger seviyeli arkadaşlarıma çok büyük saygısızlık olurdu..Burda kimsenin birlik ettigi de yok ayrıca dogru dogru yanlışta yanlış olarak ele alınır burda ve kimin bilgisi varsa paylaşıma açıktır kimse önyargıyla yaklaşmaz...illede bişi yazmak istiyosanız donanimhaber forumlarının bunun için açtıgı bir bölümde var bence o bölümün sizin gibilere ihtiyacı var...Bir an önce iyileşmeniz dileklerimle geçmişler olsun.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnjoyTheSilence -- 19 Mayıs 2005, 14:12:15 >

• Bu forumda Logitech z-5500 incelemesi yapılıyor. Son söz ya katılın ya da çıkın, styleone ve answer arkadaşlar.
    Burda laf kalabalığından başka birşey yapmıyorsunuz. Creative'den reklam parası almış gibi davranıyorsunuz..
    z5500 seti alanların veya almak isteyenlerin yorumlarını beklerken sizinle uğraşmak zorunda kalıyoruz.
    Bu yaptığınızla hiçbir yere varamazsınız.. Ayıp...
  • Gönder gönder çooooooooook lezzetli oluyor Ya hakkaten yazık yani sana arkadaşım,hakkaten rezil oluyorsun,CREATİVE KOCAMAN "CAMBRİDGE"FİRMASI OLMADAN HİÇBİRŞEYYY!!!! YAPAMAAAAAAAZZZ Creative'ın resmen ,Cambridge'a"lütfen benim içinde hoparlör vs...üret,gel bizimlede beraber çalış"demesi Creative'in ezikliğidir!Yani bu;Cambridge'in Creative'in alt firması olduğunumu gösteriyor Sende haklısın,VAR ONDA BİŞEY,ANLADINJ SEN ONU ANLADIIIIIIIN Creative GERÇEKTEN çok iyi bir firmadır ama hoparlör olarak DEĞİİİLLLL,Ses kartları vs..."10" NUMARAAA,ama,havası artık söndü,taaaaki,CAMBRİDGE olmadan o kalitede yada tek başına,Logitech gibi hoparlörler yapana kadar.Yazım yanlış anlaşılmasın,bende hakkaten bazı ürünlerinde CREATİVE hastası biriyimdir ama bir insan yada bir firma birşeyi iyi yapıyor diye her ürününü vs...iyi yapacak diye birşey yoktur!!! Mesela,evet Arçelik,Vestel vs..tarzı beyaz eşyada Türkiye'de yaygın firmalar beyaz eşya konusunda çok popülerdir ve çoğu insana göre başarılıdır!!Ama Arçelik'in yaptığı bir ev sinema sistemi,meraklıları için tatmin edici olmaz!!!Vs...

• Wolverine&Enjoy TheSilence +1
  • Evet, affan83 arkadaşa aynen katılarak creative'in ses kartı konusunda gerçekten çok başarılı ürünler çıkardığını ben de kabul ediyor ve firmayı bu konuda tebrik ediyorum.
    Şu aşamada daha iyisini yapan yok gibi...
    Öte yandan ses sistemi konusunda creative'in çıkardığı en iyi ürünlere bir bakalım, biraz geriye gideceğim kimse kusura bakmasın, fps serilerinden bahsetmiyorum ama...
    dtt serileri, yani 2200, 2500, 3500, ve dtt 5.1 serisi, tümünü cambridge üretmiştir. Ve bu setler çok kalitelidir. dtt2200 ilk kullandığım 5.1 cambridge setidir.
    inspire serilerinden 5700 de cambridge imzası taşır, designed by cambridge yazar, o yüzden o da iyi ve kaliteli bir settir ve ben de 1 yıl kullandım o seti.
    Onun haricinde ne var, bir bakalım, megaworks ve gigaworks. Megaworks tamemen cambridge ürünüdür ve hep kalitedir. Gigaworks ise sub'ı cambridge aittir, uydular değil, o yüzden megaworks kadar sağlam değildir. Onun haricindeki diğer tüm ürünler sadece creative imzası taşır. Ve sesi yüksek volume'lerde asla sağlam olarak dinleyemezsiniz. Her zaman kısık veya orta seste dinlemeniz gerekir. Bu olay yüzünden vreative ses sistemleri konusunda benim gözümde bitmiştir. Bundan sonra cambridge imzası taşıyan ürünlere bakıyorum. Ya da Logitech gibi taş gibi sağlam ürünlerin takipçisiyim artık..

• EnjoyTheSilence, tümünü indirdim, bir bakalım z5500ün bu testlerdeki performansı nasıl olacak? Şaka bir yana da elimde yaklaşık 50 tane test mp3ü oldu...
  • Ben kullandığınız ses sistemine bir hakarette bulunmadım.Herkesin kendi yazdığı kendini bağlar.Benim yazdıklarımdan eğer bu sonuçlara vardıysanız okumuyorsunuz demektir.Kullandığınız ürünü anlatırken başka ürünlerle ilgili yanlış bilgiler veriyorsunuz.DTS çözemiyor demedim DTS Audio çözemiyor dedim diyorsun wolverine.DTS'in kodlanma şekli her zaman aynıdır.5.1 kanal 24bit/96KHz şeklinde encode işlemi yapılır.Daha sonra encode edilmiş bu ses her hangi bir DTS decode işlemi yapabilen decoder tarafından çözülür.Yani lafın kısası DDTS-100 DTS encode'lu her audio bi-stream'i decode yapabilir.
    Affan83 rumuzlu arkadaş.Hakikaten bu yazdıklarını yazmak için nasıl bir düşünce yeteneğine sahipsin anlamak mümkün değil.Burada sitelerinden kimin kimin alt firması olduğuna dair yazılar göstermişiz.Sen hala daha olmadık şeyler yazıyorsun.
  • Answer kardeş, ben neden o kadar uğraşmama rağmen dts audio çözdüremedim ddts-100 decodere dersin? Çünkü çözemiyor da ondan. Bunu senle tartışacak değilim. Daha ddts'nin neyi çözüp çözmeyeceğini bilmiyorsun. Dvd audio bile çözemiyen bir decoder o, ben dvd audio disc'ini audigy 2 ses kartımla gelen yazılımdaki creative media source dvd-adio player ile çaldım. Ama bunu ddts başaramadı. Bana masal okumayın. Kelime oyunu yapmayın burda.. Yanlış birşeyi doğruymuş gibi gösterip insanları yanıltmayın..
  • EnjoyTheSilence, özellikle son 2 tane sub testi bende yoktu, gerçekten müthişler. Teşekkürler.
  • Answer arkadaşım,sana mutluluk diliyorum engin bilgilerinle,ne büyük insansın sen,kimsenin bilmediği ve herkesin yanlış bildiği şeyleri doğru biliyorsun,aynı yolunda devaaaaaaamm,muhteşemsin Wolverine'nin dediği gibi,hakkaten ciddi,kesin ve doğru bilgilerin olmadığı sürece biraz yüzün varsa burda yazma,ne zamanki ciddi birşeyler payulaşmaya çalışırsın,o zaman ok!Aksi halde
    Seninle daha fazla uğraşmıycam,sana kolay gelsin

• wolverine ve affan kardeşler artık ne diyim abi size...valla bu it dalaşını şaşkınlıkla okudum......abi bana garip gelen durum.....ses sitemlerini bilginiz,deneyimlerinizle savunmanız gayet doğaldır.....ama nickname i bana rocky=sılvestır stallone yi anımsatan arkadaşım bir mesaj yazmışki ilk başta akıllara zarar......olay nedir abi görüşler çatışır,fikir,deneyim alışverişi yaparsın....yok gene sonuç çıkmadıysa "arkadaşım benim savunduğum sistem şudur ve bu sistemin sonuna kadar arkasındayım"..denir tartışma biter ama stallone kardeş,öyle bir giriş yapmışki foruma sanki rock edasıyla,"beni kimse deviremez ulan canına okurum senin"....der gibi birşey olmuş...böyle hızlı girersen olaya tabiki karşılığını alırsın..........tartışmanız bir yana ben böyle üst düzey pek anlamıyorum bu işlerden..ama şunu biliyorum ki her insan bilir bunu........styleone arkadaş bir girmişki bu foruma bütün hava değişiverdi.......bir kere ilk önce insan bir "merhaba arkadaşlar" der....ondan sonra sana katılımıyorum wolverine,affan 83 diye neyse yazısına başlar........................insanlık öldümü be.....Valla sytleone kardeş değmez yemin olsun böyle yazmaya ses sitemi nedir ya.....üç kuruşluk şey için değmez yemin olsun.....fikrini yaz görüş alışverişi yap,yanlışın varsa öğren,bildiğin varsa paylaş..ama milleti kızdırmadan.......uslıbunu bende beğenmedim ki sende farkındasın demi.....?....valla sytleone kardeş ister kız,ister söv...ben "yemin olsunki" bak iyi niyetle yazdım...bu şekilde olmaz abi........ben woverine ve affan83 kardeşleri pek tanımıyorum....ama şunu biliyorum bu arkadaşların bu işlerde baya bilgisi var...ve laf atan olmadıkça yazdıkları hiç bir mesajda bir saygısızlık,kışkıtrma görmedim...yine yazıyorum yemin olsun iyi niyetle yazdım......forumun polisi değilim ama yanlış yoldasın..........bilgin varsa paylaş...yoksa"BANA BİR HARF ÖĞRETENİN KIRK YIL KÖLESİ OLURUM"..de.. öğrenmeye çalış.....ayıp değil benim şuan yaptığım bu.....ALLAH RAZI OLSUN wolverine ve affan83 kardeşlerden usanmadan bıkmadan yazıyorlar.........bu işler böyle yürür arkadaşım....öğüt vermekde değil niyetim....sadece senin bildiğin ve yapmak durumunda olduğun şeyleri yazdım kendine iyi bak............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 19 Mayıs 2005, 18:20:33 >

• abi benim şu olayı bir çözsek
    quote:

Orjinalden alıntı: ıspider

quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Valla bendeki z5500den hiç tsss sesi gelmiyor. Sesi çok açarsan ve hiçbir şey yapmazsan hangi ses sistemini kullanırsan kullan o sesi duyarsın.
    Ama ben öyle bir ses duymuyorum. Şu da var ki ses kartına coaxial kabloyla bağladığım decoder ile coaxial bağlantıda hiç tsss sesi duymuyorum.
    Bu konuda çok titiz bir insanım. Ama z5500 bu konuda da iyi gerçekten..
    z5500almaya niyetliysen fiyatını göze alıp alacaksın arkadaş! Diğerlerine göre çok başka bir ürün. Megaworks, gigaworks ve jazz 9940b'den de daha iyi bir ürün.
    Öyle z5300 lere veya jazz 9940a felan dönme tekrar.
    quote:

Orjinalden alıntı: ıspider

wolverine kardeş bir sorum olacak.............hoparlörlerden dvd film izlerken fıssss diye bir ses geliyorya...........işte bu fısssss sesi optik bağlantıyla aşılmış durumdamı...........yoksa anaog dıgıtal fark etmiyor fısss sesi dvd film in kendisinde olduğu için iki bağlantıdada canımızı sıkmaya devammı ediyor..................eğer fark etmiyorsa ben 5.1 analog girişli 9940 yada z-5300 alacam....birde av alıcımı alsam ama baya pahalılar........optikt e fıss sesi aşılmış durumdaysa mecbur alacaz optikli birşey....tavsiyen varmı diyede can sıkıcı bir soru sorayım.....

tamam wolverine kardeş...yanlız hiç bir şey yapmasan demişsin bunu..."ses siteminde hiç bir şey dinlemeden direk olaraka sesi verince tıss sesi gelir şeklinde anlıyorum".........ya bendeki durum şu optik/koaksiyel bir ses sitemi alacam ama z-5500 cok fazla gibi gelecek bana,hem ses gücü olarak hemde fiyat olarak......,z-680 alayım dedim şans yok çatlak çıktı....artık hangi gariban alırsa......optik girişli ses sitemleri var piyasada fiyatları da uygun ama kaliteli sistemler olduklarını sanmıyorum...dur sana bir link vereyim....denox enjoy 2000 diye amfili bir sistem var...prologıc te var bunda hoş......http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryd=151917&productid=evdenoxenjoy2000........bu sistem iyi gibi geldi bana ne dersin optikli alayımmı bunu.................yoksa optik girişi olmasada kaliteli ve güçlü ses verdiği için jazz 9940 mı alayım.......zaten beni dvdp .prologıc i destekliyor......ps2 yede analog stereo bağlasam benim microlab 1900 5 kanaldan ses geliyor,ama bunda pek sanmıorum heralde 5 kanaldan ses gelemez......denox u alma dersen 9940 bulup alacam............................bunuda bulamazsam.....z-5300 alacaz............ sarpuli kardeşin forumunda 9940 la z-5300 kıyaslamışsın benim kalbimde 9940 tan yana............... ...................şimdi şunu merak ediyorum z-5300 de thx sertifikası var ben thx destekli örneğin star wars ları izlesem thx keyfi yaşayabilirmiyim.....ilerde dekoderde alabilirim buna..fiyatıda uygun....denoxmu..z-5300 mü..?....çok garip bir soru oldu tabiki z-5300 ama optik yok... valla senide yordum arkadaşım napiyim...insan işte..... anladın beni sen..!......bukadar soruyu kim sorar................

• enjoythesilence kardeş aradım firmayı yok getirtemeyecezde....neyse abi 9940b kapandı....bakalım yukarıdaki yazımdan ne çıkacak...Allah razı olsun kardeş............."ne olacak ıspider"...deme sakın...benim için analamını bilemezsin.....teşekkürler....walla jazz 9940b yi bulsaydım oradan...ev adresini isteyip sana hediye olarak bir dvd film yollayacaktım.....ama yollarım şöyle doğum günümde,bizimkiler zaten dvd film alıyorlar hep hediye olarak gömlek,pantalon pek açmıyor..aldırırım yollarım sana.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 19 Mayıs 2005, 17:45:05 >

• önce şunu belirteyim styleone arkadaşın uslubuna kayılmıyorum ama logitech in içi hakkaten çok çirkinmiş ,çok şaşırdım açıkçası dış görünüş açısından en çok beğendiğim sistemin bu içi gerçekten beni hayal kırıklığına uğrattığını söyliyim, artık seti görünce bu görüntüyü hatırlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öz gür -- 19 Mayıs 2005, 18:14:38 >
  • ispider kardeş,sorma yaaa,bende o kişiye karşı dayanamayıp biraz ukalaca konuştum,ama tabiki hiç istemezdim öyle bir ortam oluşsun,ama görüyorsun işte,fazla dürtülünce insan dayanamıyor,neyse,biz işimize bakalım Senin Denox enjoy 2000 dediğin sistem 250 Watt,Z-5300 280 Watt,ikisininde subwooferı 100 watt ana Logitech z-5300’ün wooferı 35 Hz’e kadar inebilirken,Denox’un wooferı 45 Hz’e kadar inebiliyor,yani daha kötü,bana kalırsa,Denox setin amfisine ve görünüşüne aldanma ve 5300’e yönel,ilerde bi decoder alırsan yada Audigy Zs 2,tamamdır,dilediğin gibi olur.Hem düşünsene,Logitech z-5300’ün sırf hoparlör seti Denox kadar,Ama Denox’un fiyatı içinde Amfiside var,yani ben kendi kanaatimce pek mattah olduğunu sanmıyorum!Ayrıca farkındaysan,sistem dijital değil,DOLBY DİJİTAL yada DTS yazmıyor özelliklerde!!!Sadece Dolby Prologic yazıyor!!!Eğer İzmir’de oturuyorsan,seni bu sisteme bakabileceğin ve dinleyebileceğin dükkana götürebilirim Çankaya’da,umuyorum en hoşuna gidecek,seni en mumnun edecek en hayırlı olucak sistemi alırsın kendin için!Ama SAKIN UNUTMA Kİ,EN ÖNCE İSTEKLERİNİ VE SİSTEMDEN BEKLENTİLERİNİ ÇOK!!!! İYİ BELİRLEMELİSİN!!!Bu arada EVET,THX destekli sistem alırsan,THX destekli”İNDİANA JONES Serileri,STAR WARS Serileri,Titanic,NEED FOR SPEED UNDERGROUND1&2 vs...izlerken ve oynarken bunun farkını emin ol ÇOOOKK iyi anlarsın diğer filmlere göre,sesi ciğerinde hissettiriyor adama,hele birde tam THX keyfi yaşamak için dediğim gibi ilerde birde AUDİGY 2 ZS alırsan,tamamdır! Yalnız belirtmeliyim ki,Mp3 dinlerken vs...THX farkını anlayamazsın,THX farkını yaşayabilmen için birçok donanımın,izlediğin filme kadar THX destekli olmalı,ama THX destekli sistemin bir avantajı,hoparlörler yüksek desibelli ses çıkarmaya her an hazır olduğundan(THX desteklemesi anlamına geliyor),daha dayanıklı oluyor sistem ve yüksek seslerde bozulmalar azalıyor haliyle,yada bozulmuyor!!!Hoşçakal,kolay gelsin

• affan83 ve wolverine sözüm sizlere kardeşim siz sağdan soldan doldurma laflarla konuşuyorsunuz.
    wolverine sende öğle bir abidik kubidik şeyler yazıyorsun ki anlamak mümkün değil.
    dtss-100 decoder diye lafına başlıyorsun yok bunu çözemiyor,yok şunu çözemiyor diyorsun decoderin türkçe anlamına bir bak sonra konuş daha 2 yıla kadar logitech kendi çapında mouse,klavye,joistik yaparken şimdi havalandı he.onlarda tecrübe denen bir şey yok.
    ben de logitech firmasının istanbuldaki servisindeydim.
    o met etmekle bitiremediğiniz z5500 içini bir görsenizde bende sizin o surat ifadenizi görsem.
    1-işçilik kalitesi sıfır(göz boyamak için sadece dışına şekil vermişler.
    2-2 tda 5343 çıkış entegresi kullanmışlar bu sete(4x50w pioneer ototeypinin çıkışlarının aynısı
    3-basının mıknatısı giganınkinden küçük ve TEK bobonli(giga 3 bobinlidir)
    4-giganın içinde arka arkaya 6 tane elektronik kart var ve 4 tane üst üste soğutucu var(dışındaki ile 5 tane soğutucu mevcut)
    5-logitechte ise basit bir elektronik kart küçük bir alüminyum levha soğutucu sayıp koymuşlar ki sistemi yarım saat çalıştırdığında bile hemen ısınıyor.
    6-her yer sanki sunny home theater gibi silikon basılmış hava borusuna içten silikonlar basılmış
    bu kalitede bir sistemle gidipte gigaworksu kıyaslamayın yukarıda allah var
    sizin göremediğinizi özgür arkadaşım gördü nihayet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi styleone -- 19 Mayıs 2005, 19:05:58 >

• Özgür arkadaşım,evet görülen kısım pekte hoş değil ama,farkında isen o wooferın komple içi değil!Diğer arkadaşın gönderdiği gibi bende içini açıp Z-5500'ün bas sürücüsünün fotoğrafını göstersem sana,masa gibi resmen ve inanılmaz derli toplu!!İnsan hep içinde kalmak istiyor wooferın,ama sistem kapalıyken Aksi halde,insanın gözleri yuvasından çıkar Ben 5500 içini gördüm,ama ben açmadım şahsen,hele hele ön kapağın vidasını açıp sürücü korumasız iken,bas sürücüsünü önden görsen Ama diğer resimde kablolar biraz dağınık ve ahşap farklı renkte olduğundan pek detaylı ve iyi gözükmüyor ama hakikaten göründüğüyle alakası yok,Wolverine kardeş,size HAVA BOŞLUĞUYLADA ünlü z-5500'ün hava çıkaran devasa kısmını çekip göndermiş zannedersem Gerçi hakkaten öyle olsada beni bozmaz ama,çıkardığı ses evde sabit olmayan herşeyi hareket ettirebiliyor çünkü,Hi-END sistemler de kullandım,neden bilmiyorum ama bu set,adama tuhaf birşeyler yapıyor resmen,aşık ediyor kendine desem yeridir,hoşçakal

• Styleone,hakikaten seninle muhatap olmıycam arkadaşım,resmen gülüyorum sana,sana cevap bile atmaya değmez,zamanıma yazık,resmen komiksin,kamera şakası gibi adamsın, akıntıya kürek çekiyoruz,bye bye
  • Wolverine,allaşkına bırak sende,boşver,sıkma tatlı canını,ne derlerse desinler,kimseye ispatlanacak birşeyimiz yok,çünkü belliki bunun ucu daha uzuyacak,seviyeyi düşürmelerine izin vermeyelim Burayı sen LOGİTECH Z-5500 olarak açtın,öylede devam etsin,hoşçakal
  • iki sistemin iç yapısını göderiyorum laf yerine ulaşmıştır herhalde

1-logitech z5500 içi

2-gigaworksun içi

ayrıca eğer giganın uydu kolonlarının cambridge olmadığını idda eden varsa onunda içini gösteren resmi gönderebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi styleone -- 19 Mayıs 2005, 19:32:30 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.