Şimdi Ara

LOGITECH Z-5500 İNCELEMESİ-SONUÇLAR (FARKLI BİR REVİEW İÇİN BUYRUN) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
1
Favori
47.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Affan83

Özgür arkadaşım,evet görülen kısım pekte hoş değil ama,farkında isen o wooferın komple içi değil!Diğer arkadaşın gönderdiği gibi bende içini açıp Z-5500'ün bas sürücüsünün fotoğrafını göstersem sana,masa gibi resmen ve inanılmaz derli toplu!!İnsan hep içinde kalmak istiyor wooferın,ama sistem kapalıyken Aksi halde,insanın gözleri yuvasından çıkar Ben 5500 içini gördüm,ama ben açmadım şahsen,hele hele ön kapağın vidasını açıp sürücü korumasız iken,bas sürücüsünü önden görsen Ama diğer resimde kablolar biraz dağınık ve ahşap farklı renkte olduğundan pek detaylı ve iyi gözükmüyor ama hakikaten göründüğüyle alakası yok,Wolverine kardeş,size HAVA BOŞLUĞUYLADA ünlü z-5500'ün hava çıkaran devasa kısmını çekip göndermiş zannedersem Gerçi hakkaten öyle olsada beni bozmaz ama,çıkardığı ses evde sabit olmayan herşeyi hareket ettirebiliyor çünkü,Hi-END sistemler de kullandım,neden bilmiyorum ama bu set,adama tuhaf birşeyler yapıyor resmen,aşık ediyor kendine desem yeridir,hoşçakal

Sevgili arkadaşım bende demiyorumki set kötü ,dediğim gibi şıklık açısından göze en hoş gözüken set diyebilirim, sesi içinde dinlemedim ama anlatılara bakılırsa gayet iyi bir ses sistemi kullanan herkez memnun gözüküyor .Benim dediğim şu dış görünüşü bu kadar şık olan bir set nasıl oluyorda bu kadar çirkin olabilir ,sıradan bir ses sistemi olsa gene üstünde durmazdım ama böyle beğendiğim şık bir ses sisteminin içini böyle görünce dayanamadım.Bide şunu söyliyeyim aslına bakarsanız bu türdeki hemen hemen denk sistemlerin karşılaştırmaların karşılıklı kıyaslamayla yapılması daha doğru olur ,eğer seviyeli bir şekilde yapılırsa bu işlere merak duyan herkeze yaralı olacağı su götürmez bir gerçektir ama bu tarzda tartışmaların yararlı olmayacağı kanısındayım,sevgiler.

• Özgür arkadaşım + Katılıyorum,hem daha seviyeli tartışma ve paylaşma için,hemde kendiminde sahip olduğu bu sistemin wooferının içinin neresinin fotoğrafı olursa olsun,her açıdan iyi gözükse daha iyi olurdu,katılıyorum.Uyduların birinin içini ben açtım hatta sayfaya fotoları koydum!!Uydular gayet güzel,kablodan arındırılmış,içide dışı kadar şık,ama wooferın içi biraz farklı,hoşçakal
  • Styleone arkadaşım,seste yetişemedin,içlerinimi yarıştırmaya başladın İçlerinin farklı yapıda olması gayet doğal çünkü ikiside farklı markalar,şunuda öğrendik ki,demekki,bu iş 3 değilde tek bobinle,4 değilde tek kartla daha iyi oluyormuş demekki,aynı z-5500 de olduğu gibi Demekki s-750'nin haketmediği fiyatı,içine gereksiz fazladan konan parçalar yüzündenmiş

• Wolverine kardeş begendiysen ne güzel güle güle test edersin bunları aresten buldum bi bu kadar daha var ama userı az oldugu için bütün gün bekledim download olmadı...halen araştırıyorum böle sesler nerde bulunur die...Bol basslı tizli günler
  • burdan bi sonuç çıkmaz herkez kullandığını över ona tapar gereksiz boşuna paralamayın kendinizi dayanamadım valla titretiyorum evi
  • Z5500 ün içine gelince ozaman bende gideyim bi ferrarinin motorunu 2 ye böliim içinden yag akıyo diye irenç bişi görüntüsünü begenmedim diim bu ona benziyo...içine kim bakar ya siz çıkardıgı sese ve verdigi performansa bakın..adamlar içini gelin arabası gibi süslemelerimi gerekiyo...
  • çok komiksiniz gülüyorum valla
  • Affan kardeş haklısın neyse ikisinide editör banlar nede olsa......herkes ignore lasın arkadaşlar bu 2 dallamayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Answer kardeş, ben neden o kadar uğraşmama rağmen dts audio çözdüremedim ddts-100 decodere dersin? Çünkü çözemiyor da ondan. Bunu senle tartışacak değilim. Daha ddts'nin neyi çözüp çözmeyeceğini bilmiyorsun. Dvd audio bile çözemiyen bir decoder o, ben dvd audio disc'ini audigy 2 ses kartımla gelen yazılımdaki creative media source dvd-adio player ile çaldım. Ama bunu ddts başaramadı. Bana masal okumayın. Kelime oyunu yapmayın burda.. Yanlış birşeyi doğruymuş gibi gösterip insanları yanıltmayın..

DVD-Audio ile DTS Audio ile encodelenmiş dijital medta ortamları birbirinden farklıdır.DDTS-100'ün DVD-Audio'yu çözme gibi bi iddiası yok zaten.Bunu kullanmışsın biliyor olmalısın.Ama DTS ile encodelenmiş bir konser dvdsini yada bunun gibi bir kaynağı DDTS-100 çözmedi dersen burda bir yanlışlık olur.

Affan83 kardeşim.Yazdığım tüm mesajlara ilmi deliller getirmektense tabiri caizse ellerini birbirine vurarak alaya alıp boş laf konuşarak geçiştirdin.Dedin cambridge nasıl creative'in alt firması olmaz şu bu.Gösterdik sitelerden kaynak verdik.Bu sefer dedin yok creative cambridge'ye yalvarıyormuş bana hoparlör üret diye.Sonra yine DTS çözülme ve şifreleme işini anlattık.Buna da alaycı bir tavırla karşılık verdin.Eğer gerçekten okuduğun şeylerden bir şey öğrenmekse niyetin oku yorumu yap.Yok eğlencelik için girip insanların sinirini bozacak tartışmalı ortam çıkaracaksan istediğini önceden söyle ona göre tedbirimizi alalım.enjoythesilence ve styleone arkadaşlarım.Hakikaten bir ses sistemi için birbirinize karşı bu söledikleriniz değmez.Ama bilgi alış-verişi tecrübe ve deneyimleri paylaşma ise devam edelim.

• herkes kendine gelsin. burada tartışmayın topiği mahfetmeyin
  • EnjoyTheSilence >>> 3 gün
    styleone >>>>>>>>7 gün
    Affan83 >>>>>>>> uyarıldı

küfürleştiğiniz için ceza aldınız. daha fazla bilgi isteyenler cagri@donanimhaber.com mail ya da msn den bana ulaşsın.

son uyarım herkes ayağını denk alsın
  • herkesten özür diliyorum kendimi tutamadım ama ben yine de havada,karada,denizde,uzayda,yer altında bile GİGAWORKS DAHA İYİ DİYORUM
    herkes ne derse desin
  • Kendimi tutamayıp küfürlere cevap verdigim için tüm arkadaşlardan özürdiliyorum....Paylaşımın devamı dileğimle
  • Dvd-audio'yu kastederek yazdım ama dts dvd lerini herhalde ddts çözecektir. Lafı ters anlamayalım.
    quote:

Orjinalden alıntı: Answer

quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Answer kardeş, ben neden o kadar uğraşmama rağmen dts audio çözdüremedim ddts-100 decodere dersin? Çünkü çözemiyor da ondan. Bunu senle tartışacak değilim. Daha ddts'nin neyi çözüp çözmeyeceğini bilmiyorsun. Dvd audio bile çözemiyen bir decoder o, ben dvd audio disc'ini audigy 2 ses kartımla gelen yazılımdaki creative media source dvd-adio player ile çaldım. Ama bunu ddts başaramadı. Bana masal okumayın. Kelime oyunu yapmayın burda.. Yanlış birşeyi doğruymuş gibi gösterip insanları yanıltmayın..

DVD-Audio ile DTS Audio ile encodelenmiş dijital medta ortamları birbirinden farklıdır.DDTS-100'ün DVD-Audio'yu çözme gibi bi iddiası yok zaten.Bunu kullanmışsın biliyor olmalısın.Ama DTS ile encodelenmiş bir konser dvdsini yada bunun gibi bir kaynağı DDTS-100 çözmedi dersen burda bir yanlışlık olur.

Affan83 kardeşim.Yazdığım tüm mesajlara ilmi deliller getirmektense tabiri caizse ellerini birbirine vurarak alaya alıp boş laf konuşarak geçiştirdin.Dedin cambridge nasıl creative'in alt firması olmaz şu bu.Gösterdik sitelerden kaynak verdik.Bu sefer dedin yok creative cambridge'ye yalvarıyormuş bana hoparlör üret diye.Sonra yine DTS çözülme ve şifreleme işini anlattık.Buna da alaycı bir tavırla karşılık verdin.Eğer gerçekten okuduğun şeylerden bir şey öğrenmekse niyetin oku yorumu yap.Yok eğlencelik için girip insanların sinirini bozacak tartışmalı ortam çıkaracaksan istediğini önceden söyle ona göre tedbirimizi alalım.enjoythesilence ve styleone arkadaşlarım.Hakikaten bir ses sistemi için birbirinize karşı bu söledikleriniz değmez.Ama bilgi alış-verişi tecrübe ve deneyimleri paylaşma ise devam edelim.

• Wolverine +1 TATLI DİLLE,SAYGILI VE DÜZEYLİ PAYLAŞIMA DEVAM...+1
  • cambridge creative ailesine baglı bir firmadır.ayrıca nedir bu fanatiklik.yaw bir insan kendi sistemini bu kadar ovmezki.ayrıca diger arkadaşlarında alaycı tavırları kışkırtmış olabilir.lutfen goruşlerimizi daha sakin bir havada belirtelim
  • Wolverine kardeş z5500 wooferının içini daha detaylı fotoraflayabilirmisin diger bölümleri merak ettim çok..
  • Ispider kardeş umarım bulursun jazzı dvd yi boşver önemli olan birbirimize yardım ben yabancı bi pazarlama sitesinde buldum ama nası sipariş edilir bilemiorum üye falan oluyosun..pek fazla bi bilgim yok ben linki veriim yine araştırırım buldugum sonuçlardan haberdar ederim...Ama logitech x5300 yada z680 i de bi düşün derim yada biraz daha para verip z5500 al uzun süre kullanırsın

http://www.edencomputer.co.nz/c.aspx?c=Multimedia&s=speakers
  • Ispider kardeş çok şansızsın ordada stoklarda bitmiş soradan farkettim =) bide eksenbilgisayar da buldum orayı ararsın sitede numarası da yazıyor

http://www.eksenbilgisayar.com/default.php?manufacturers_id=70&osCsid=eb7fbff6da6e35931b0eb17c042d3463
  • EnjoyTheSilence
    styleone

cezalarınız başlamıştır.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.