Şimdi Ara

LOGITECH Z-5500 İNCELEMESİ-SONUÇLAR (FARKLI BİR REVİEW İÇİN BUYRUN) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
1
Favori
47.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nightmode dvd izlerken sesi 20 kademenin altında kullandığında settings seçeneği ile geliyor..
  • Hiç problem değil Kont kardeş,biz burdayız,sen set5in keyfini çıkarmaya bak,yalnız şunu söyleyeyim,seti bilgisayara bağlayınca,setten 2 kat fazla ve kaliteli performans alacaksın,GARANTİ EDİYORUM!!!!Çünkü bilgisayardaki ses kartı çok daha kapsamlı, ve softwarelarla desteklenmiş çok iyi bir amfi görevi görür ki(ÖZELLİKLE AUDİGY 2 ZS'NİN 800-900 DOLARLIK AMFİNİN KALİTESİNDE SES VERDİĞİ BELİRTİLİR ÇOĞU FORUMDA)Mesela set,TV yada external herhangi bir sisteme bağlıyken vs...sesi sallıyorum ama 30 kademe açabiliyorken,bilgisayara bağlıyken 10-15 kademe anca açabileceksin!!! Bu,Z-5500 ile ilgili değil,sadece bağladığın TV'nin amfisi,yada müzik setinin amfisi vs...ZS2 gibi ses işleyemediğindendir!!! Aynı ayarda,AUDİGY 2 ZS ayarında iyi ses çözebilen,aynı ayarda bir DVD player olursa yine iyi ses alırsın,yani sen beni bi dinle,BİLGİSAYARA BİR BAĞLA,O ZAMAN DEVAM EDELİM Ayrıca analog kullanırken arkadaki switch 6 channel direct te durmalı! Ayrıca,nightmode AYARINA GEÇEBİLMEN İÇİN ANALOG dvd İZLEMEN YETMEZ,MUTLAKA DİJİTAL BAĞLANTI YAPMAN LAZIM!!!DİJİTAL BAĞLANTIDA DVD İZLERKEN ÇIKIYOR İyi dinlemeler

• quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

kont, setin hayırlı olsun..
    nightmode dvd izlerken sesi 20 kademenin altında kullandığında settings seçeneği ile geliyor..

sağol ustam daha ne istiyim en kaliteli set bende henüz dvdp yok onuda yakın zamanda hallederim inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Affan83

Hiç problem değil Kont kardeş,biz burdayız,sen set5in keyfini çıkarmaya bak,yalnız şunu söyleyeyim,seti bilgisayara bağlayınca,setten 2 kat fazla ve kaliteli performans alacaksın,GARANTİ EDİYORUM!!!!Çünkü bilgisayardaki ses kartı çok daha kapsamlı, ve softwarelarla desteklenmiş çok iyi bir amfi görevi görür ki(ÖZELLİKLE AUDİGY 2 ZS'NİN 800-900 DOLARLIK AMFİNİN KALİTESİNDE SES VERDİĞİ BELİRTİLİR ÇOĞU FORUMDA)Mesela set,TV yada external herhangi bir sisteme bağlıyken vs...sesi sallıyorum ama 30 kademe açabiliyorken,bilgisayara bağlıyken 10-15 kademe anca açabileceksin!!! Bu,Z-5500 ile ilgili değil,sadece bağladığın TV'nin amfisi,yada müzik setinin amfisi vs...ZS2 gibi ses işleyemediğindendir!!! Aynı ayarda,AUDİGY 2 ZS ayarında iyi ses çözebilen,aynı ayarda bir DVD player olursa yine iyi ses alırsın,yani sen beni bi dinle,BİLGİSAYARA BİR BAĞLA,O ZAMAN DEVAM EDELİM Ayrıca analog kullanırken arkadaki switch 6 channel direct te durmalı! Ayrıca,nightmode AYARINA GEÇEBİLMEN İÇİN ANALOG dvd İZLEMEN YETMEZ,MUTLAKA DİJİTAL BAĞLANTI YAPMAN LAZIM!!!DİJİTAL BAĞLANTIDA DVD İZLERKEN ÇIKIYOR İyi dinlemeler

üşenmezsem bir ara denerim gerçi bende ses kartı yok yani onboard var 5.1 diyor ama olmıyacağını biliyorum yine analog bağlıyabilirim dvdp en kısa zamanda inşallah yardımların için teşekkür ederim

• 1-Evet ben dahil z5500 kullanıcılarının birçoğu dijital bağlantı yapmıştır.
    2-Bir coaxial kablo ile coax.to mono dönüştürücü kullanarak Audigy2 ses kartımın digital out yerine bağladım. Diğer ayarları da ses kartından be decoderden yaptım. Şu an analog ile dijital arasında sadece birkaç ayarla geçebiliyorum, çok kolay..
    3-24 bit ses olayı kaydedilen ortama bağlıdır. Ses 24 bit kaydedilmişse öyle dinlersin decoder veya ses kartıyla. Audigy2 ve üstü ses kartlarıyla z5500ün decoderi gibi bazı decoderler 24 bit sesi çözebilirler. Ama o ses, öncelikle dinlenilen kaynakta kodlanmış olmalı. Dvd audio, sacd, dvd lerdeki ses kayıt formatı çok farklıdır ve stereo değildir mesela...
    Ses kartı olmadan z5500 bağlama bilgisayarda ses almak için mümkün değildir. Sonuçta on-board'a da bağlansa yine bir ses kartına bağlanmış oluyor demektir. Burda ses kartı sadece geçiş görevi görür, ne zaman ama, dijital bağlantıdayken. Ama analog bağlantıda ses kartının önemi çok büyüktür. Yani ben z5500ün decoderini sadece dvd uygulamalarında devreye sokuyorsam dijital özelliğini burda kullanıyorum demektir. Analog özelliklerini ise sadece ses kartımdan alıyorum. Yani müzik dinlerken ve oyun oynarken decoderi devreden çıkarıyorum. Bu sefer de decoder aracı duruma geçmiş oluyor.
    Yani z5500ünüzü kaliteli bir ses kartına bağlamanız analog uygulamalarda ondan çok büyük keyif almanızı sağlar. On-board ses ile en basiti live 5.1 ile bile çok fark vardır.
    4-On-board olayını 3ün cevabında da anlattım.
    5-Dvd player'a coaxial ve optic kablo ile bağlantı kurdum z5500ü. Müzik dinlerken ses kartı gibi 5.1 kanal ses çözme özelliği olmadığı için dvd player'ın decoderdeki stereo x2 modunu devreye soktum. Böylece 4.1 stereo ses aldım. Bir de prologic II özelliğiyle de 5.1 kanala farklı dağıtılan sesle de denedim. Kumandadaki ayarlardan müzik sesini center veya uydulara göre ayarlayabiliyorsun..
    Yazdığın açıklamada söylenen, z5500 ile sadece analog bağlantı kablolarının satıldığı, optic ve coaxial kablo verilmediğidir.
    6-Optic ve coaxial arasında kalite farkını insan kulağı ayırdedemez. Kaliteli kablo kullanıldıktan sonra aralarında hiçbir fark yoktur, çünkü her ikisi de dijitaldir.
    7-Dijital optic çıkışlı ses kartları da var ama bunlar daha çok harici satılıyor. Creative'in böyle kartları mevcut:www.tr.creative.com 'u incelemenizi öneririm.
    8-Evet, denedim, ses farkı yoktu ve aynıydı..
    9-Onu da denedim, yukarda anlattım zaten. Aynı soruların benzerlerini sormuşsun..
    Analog bağlantıda ses kartınza güveniyorsanız, yani minimum audigy 2 ve üzeriyse o zaman analog bağlantıda decoderi devreden çıkarın. Sadece dijital bağlantıda devrede olsun.
    10-Bu sorunu 3. sorunun cevabında yanıtlamaya çalıştım..
    quote:

Orjinalden alıntı: Phil

Keske creative hoperlor uretiminde soyle iyidir boyle iyidir ama logitech bu ise sonradan girdi falan demeden once biraz arastirsaydiniz.

Creative in pazarlamasini yaptigi megaworks ve gigaworks ses sistemlerini bu forumlari biraz takip edenlerin artik ezberledigi gibi cambridge soundworks firmasi uretmektedir. Creative firmasi nasil oluyorda kendi uretmedigi urunlerle ovuluyor burada anlamis degilim. Evet iyi ses kartlari var ses sistemleri konusunda hic iyi bir isimleri yok cunku kendi urettikleri urunlerin cogu vasatin altinda.

Bu arada ben z-5500 kullanicilarina birkac soru sorayim:

1. Digital baglanti yapabilen oldu mu?
    2. Nasil yaptiniz? Hangi kablo ile? Hangi cihaza?
    3. 24 bit ses karti olmadigi halde 24 bit dinleyen oldu mu?

Seti digital olarak bagladiginizda veriler ses kartinda islenmiyor ve dogrudan ses sisteminde isleniyormus. Bende baska bir 24 bit/ 96 khz ses sistemi var ve digital girisleri var. Bendeki ses karti onboard oldugundan digital baglayabilirsem ses kartini kullanmayacagi icin kalitede epey iyilesme olmasi lazim. Ancak sorun su ki ses karti olmadan digital giris yapamiyorum.
    Ses karti almanin disinda digital baglantiya olanak veren baska ne cozum olabilir? Eger digital baglantiyi yapabilirsem zaten ses kartini kullanmiyorum o durumda. Bu is icin bir pci karti olmasi lazim.

z-5500 96 kHz / 24-bit sesi destekliyor ustelik digital girisleri de var. Bu durumda ses karti 24 bit olmayan veya siradan onboard ses karti kullanan birisi digital baglanti yaparsa ses kartini devre disi birakacagi icin 24 bit ses dinleyebilmesi lazim. Bu durumda z5500 olan birisi digital baglanti yapabiliyorsa bilgisayarina ses karti 24 bit olmasa bile 24 dinleyebilecek demektir. Ornegin 16 bit siradan bir ses karti varsa digital baglanti yapmak zor olmasa gerek.
    4. Peki ya onboard ses karti varsa?

Diyelim z-5500 u dvd player a bagliyorsunuz.
    5. Bunu digital kablo ile yapan oldu mu? Peki dvd player da muzik cd leri dinlediginiz zaman kalite nasildi? Bunu soruyorum cunku okudugum bazi yabanci forumlarla buna benzer uygulamalarla karsilastim.

Logitechin sayfasinda su bilgileri vermis:
    Digital optical for DVD or CD players, PlayStation®2, Xbox®**
    Digital coaxial for DVD or CD players or PC sound cards (requires coaxial cable, sold separately)

6. PC icin Digital coaxial secenegi var sadece ama DVD ve CD player icin Digital optical secenegi de var. Bu iki digital baglanti arasinda bir kalite farki oluyor mu?

7. Ses kartlarinin Digital Optic cikislari yok mu?

8. DVD playera baglayip da her iki secenegi yani (Digital coaxial ve Digital optical) deneyen oldu mu?

9. PC ye baglayip da analog ve Digital coaxial seceneklerini deneyen oldu mu?

10. z-5500 ile 24 bit ses tecrubesi olan var mi?

• quote:

z5500ün decoderi dts audio 24/96 çözebiliyorken ddts'de bu özellik yok. ddts decoder dts audio çözemiyor.
    Sen şimdi kalkıp ddts'nin dts-es ve discrete çözdüğünü, z5500ün çözemediğini söyleyerek büyük bir hata da yaparsın. Neden mi? Çünkü dts-es ve discrete zaten 6.1 ve 7.1 setlerde vardır. Ama z5500 5.1...
    ddts decoder şu an 350YTL civarında satılıyor.

Dijital olan DTS Dolby Digital ve varyasyonları olan seslerin tümü 24bit/96 KHz'dir.Yani bir dekoderin 24bit/96KHz die decode etmesi gibi bir durum yoktur.Zaten Digital to Digital ya da Digital to Analog decode tapan tüm Dolby ve DTS dekoderler 24/bit/96KHz'dir.
    DDTS-100'ün DTS'i çözemiyor olmasını iddia etmek büyük bir yanlıştır.DDTS-100 DTS'i en az hata oranına sahip profesyonel dekoderleri aratmayan bir temizlikte çözebilir.Zaten dekoderin üzerinde 5 tane çözebileceği seçenek ayrı ayrı belirtilmiştir.Bunlar Dolby Digital,Dolby Digital Ex,DTS,DTS ES-Matrix ve DTS Es-Discrete.
    Ayrıca şu anda DDTS-100 270 YTL'ye satılmaktadır.350 YTL ile baya bir fark var.

quote:

Megaworks'un sub+uydular cambridge ürünüdür, creative damgası taşımazlar.
    Ama giga'nın sub cambridge olduğu halde uydular creative'dir yani cambridge değildir. Bu yüzden mega'nın uyduları giga'nınkilere göre daha dayanıklıdır.

Cambridge Soundworks kendi başına bir firma değildir.Creative'in bir alt firmasıdır.Ve Cambridge Soundworks'ün Creative tarafından alınması megaworkslerin gigaworkslerin piyasaya çıkmasının çok öncesine dayanır.Bu nedenle woofer'ın ayrı bir kaliteye sahip olup satelliteların ayrı bir kaliteye sahip olması hoparlörlerin üzerinde Creative,Cambridge soundworks yazıyor olmalarından dolayı değişmez.Sonuçta hepsi Creative ürünüdür ve Creative kalitesi ile üretimektedir.

quote:

z5500ün decoderinde thx sertifikası vardır, ama ddts'de thx sertifikası yoktur, bu da büyük bir eksi ddts için, büyük bir artı z5500 için.

THX sertifikasının bir hoparlörde olması ya da bir ses kartında olması onun için kutu üzerindeki isim ve şekilcilikten fazla pek bir şey getirmez.Çünkü THX sesin sağlandığı kaynaktan decode edildiği kaynağa ve insanları saran ses sistemine kadar hatta ve hatta ses sisteminin bulunduğu oda odanın oturma düzeni oda içersindeki koltukların etkisi duvarlardaki sesi absorbe edecek maddelere kadar bir çok şeyi dikkate alır.Bir digital dekoderde THX sertifikasının olması o dekoderin THX standartlarında ses verdiğini ifade etmez.Çünkü THX yukarıda sayılanların hepsini akustik mimarları ve ses mühendisleri tarafından test etmeden ya da onaylamadan THX die kabul edemez.

• Arkadaşlar daha önceden söz verdiim bass testlerini bi emailde topladım...z5500 yada o ayarda sistem sahipleri (creative diil) bunları kulak saglıgı açısından kısık sesle dinlesinler şaka bi yana hakikaten wooferı tam performans kullanan sesler var...içinde gerçekten iyi basslar var...Wolverine arkadaşım umarım beğenirsin biraz geç ulaştırdığım için herkesten özür....

email:logitechforum@gmail.com
    şifre:donanimhaber
  • answer arkadaşım çok doğru söylüyorsun
    sanki canbridge yazınca iyi creative yazınca kötü sanıyor bazı arkadaşlar halbuki alakası yok.
    bu iki firma yıllar önce birleşti.zaten ha creative yazmış ha cambridge yazmış ikisi de aynı fabrikadan çıkıyor zaten ama bazı kişiler anlamadan etmeden konuşuyorlar,ahkam kesiyorlar bu beni çok sinirlendiriyor
    ve son olarak şunu diyorum "ANSWER" sen bu işten harbi anlıyorsun sağol yazıların için
    ayrıca wolverine arkadaş decoderi kötülemek için 350 diyor halbuki alakası yok ddts-100 decoder 270ytldir
    ayrıca wolverine arkadaş bir şey bimeden çok konuşuyor çünkü zaten creative nin bugüne kadar yapmış olduğu bütün kolonlarının içini sök hoparlörlerinde cambridge damgası vardır.öyle uydularında creative yazıyo diye içindeki de creative olmuyor işte ben gigaworksu alırken dünyadaki her sitedeki testleri inceledim.bilerek bunu söylüyorum zaten kısacası creative cambridge aynıdır kalitde 1gr değişme olmaz olamazzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi styleone -- 19 Mayıs 2005, 13:17:47 >

• Bu arada ilk emailde stifler ismine tıklarsanız 2. bölüm attachmentlar açılcak bazen kapalı çıkıyo bilginize...
  • Styleone bu answer denen kişi sen olmayasın hani yalnız hissetmeyesin diye (genelde şizofren hastaların görünmez arkadaşları olur) ikinci bi üyelik daha alıp millete bakın ben yalnız diilim die yapmış olmayasın bu işi bana biraz garip geldi çünkü onun üyelik tarihi azıcık yeni...Ama 1 kişide olsanız 100 kişide olsanız bilimsel gerçeklerden kimse kaçamaz gerisi boş konuşmadan ibaret....Bence forumdaki arkadaşlar creative in üstünlügünü 1 GÜNLÜGÜNE kabul etsin de bu boş konuşmalardan kurtulalım uehuehueheuehue.ama işin öbür yanıda gerçekten bu sayfaya renk kattın artık bi heyecanla açıyorum okuyorum bu forumu saol bunun içinde...uehueheuehueheeeueheue

• Answer arkadaşım,RESMEN ACINACAK HALDESİİİİİİİİİİNNNNNN Nasıl yani CAMBRİDGE Creative alt firması,bu kadar cahil olma,CAMBRİDGE,Profesyonel Hİ-END sistemler üreten dünyaca ünlü şirketlerin en iyilerinden biridir,yazık sana,susta rezil olma bari

• Demişsin ki ddts-100ün dts çözemediğini addia etme, ya sen hakkaten okuduğunu anlama sorunu olan birisin yeni DH sakini arkadaş, ya da bana gıcıklık olsun diye yazıyorsun. Benim ddts-100 için dts sesi çözemiyor şeklinde yazdığımı nerden uydurdun, ben o decoder dts audio çözemiyor dedim, yanlış okuma !....

Cambridge için yazdıklarına üzülüyorum, yoksa creative cambridge’in bir alt firması olmasın??? Yani öyle değil ama koskoca firmayı creative’in alt kolu yaptın ya helal!!

Sen ddts-100 decoderi 270YTL’ye bulduysan ne güzel, ben 350YTL’ye satan internet sitelerini biliyorum. İstanbul’da oturmuyorum o yüzden sizin kadar yer bilemem haliyle. Ama Trabzon’dan bu kadar şeyi senden de daha iyi biliyor olmam da güzel…

THX gibi bir ses sertifikasını yabana atmak da sana mahsus bir olay olsa gerek..
    Ben thx kodlu filmleri z5500 ile izlerken dehşet keyif alacakken (Titanic, Star Wars gibi…) sen ddts-100 ile thx’in yanından bile geçemeyeceksin, bu da benim z5500 ile sesi gümbür gümbür dinlemem demekken senin dımbır dımbır dinlemen demek olacak.

Yeni iddialarını bekliyorum…

quote:

Orjinalden alıntı: Answer

quote:

z5500ün decoderi dts audio 24/96 çözebiliyorken ddts'de bu özellik yok. ddts decoder dts audio çözemiyor.
    Sen şimdi kalkıp ddts'nin dts-es ve discrete çözdüğünü, z5500ün çözemediğini söyleyerek büyük bir hata da yaparsın. Neden mi? Çünkü dts-es ve discrete zaten 6.1 ve 7.1 setlerde vardır. Ama z5500 5.1...
    ddts decoder şu an 350YTL civarında satılıyor.

Dijital olan DTS Dolby Digital ve varyasyonları olan seslerin tümü 24bit/96 KHz'dir.Yani bir dekoderin 24bit/96KHz die decode etmesi gibi bir durum yoktur.Zaten Digital to Digital ya da Digital to Analog decode tapan tüm Dolby ve DTS dekoderler 24/bit/96KHz'dir.
    DDTS-100'ün DTS'i çözemiyor olmasını iddia etmek büyük bir yanlıştır.DDTS-100 DTS'i en az hata oranına sahip profesyonel dekoderleri aratmayan bir temizlikte çözebilir.Zaten dekoderin üzerinde 5 tane çözebileceği seçenek ayrı ayrı belirtilmiştir.Bunlar Dolby Digital,Dolby Digital Ex,DTS,DTS ES-Matrix ve DTS Es-Discrete.
    Ayrıca şu anda DDTS-100 270 YTL'ye satılmaktadır.350 YTL ile baya bir fark var.

quote:

Megaworks'un sub+uydular cambridge ürünüdür, creative damgası taşımazlar.
    Ama giga'nın sub cambridge olduğu halde uydular creative'dir yani cambridge değildir. Bu yüzden mega'nın uyduları giga'nınkilere göre daha dayanıklıdır.

Cambridge Soundworks kendi başına bir firma değildir.Creative'in bir alt firmasıdır.Ve Cambridge Soundworks'ün Creative tarafından alınması megaworkslerin gigaworkslerin piyasaya çıkmasının çok öncesine dayanır.Bu nedenle woofer'ın ayrı bir kaliteye sahip olup satelliteların ayrı bir kaliteye sahip olması hoparlörlerin üzerinde Creative,Cambridge soundworks yazıyor olmalarından dolayı değişmez.Sonuçta hepsi Creative ürünüdür ve Creative kalitesi ile üretimektedir.

quote:

z5500ün decoderinde thx sertifikası vardır, ama ddts'de thx sertifikası yoktur, bu da büyük bir eksi ddts için, büyük bir artı z5500 için.

THX sertifikasının bir hoparlörde olması ya da bir ses kartında olması onun için kutu üzerindeki isim ve şekilcilikten fazla pek bir şey getirmez.Çünkü THX sesin sağlandığı kaynaktan decode edildiği kaynağa ve insanları saran ses sistemine kadar hatta ve hatta ses sisteminin bulunduğu oda odanın oturma düzeni oda içersindeki koltukların etkisi duvarlardaki sesi absorbe edecek maddelere kadar bir çok şeyi dikkate alır.Bir digital dekoderde THX sertifikasının olması o dekoderin THX standartlarında ses verdiğini ifade etmez.Çünkü THX yukarıda sayılanların hepsini akustik mimarları ve ses mühendisleri tarafından test etmeden ya da onaylamadan THX die kabul edemez.

• Wolverine +1
  • Ayrıca adamın biri de demiş ki cambridge veya creative olması kaliteden 1 gr. farkettirmez.
    YA NE KOMİK YA!!!
    Cambridge olup da sorunu olan setleri bana sayın, bir de creative yazıp da sorunlu setleri yazın.
    Benim zamanında kullandığım inspire 6600 bunun en acıklı örneğidir. Inspire 5200 gibi bir seti de creative yapmıştır, örnekler çoğaltılabilir.
    Bu setlerde sesi yarıdan fazla açtığınızda bass sesi woofer'dan pörtleyerek gelmeye başlar, yani sub, o bassı kaldıramaz. Kontrolsüz güç güç değildir. Madem o sesi çıkaramıycan ne diye o kadar bass koyuyorsun o setlere??? Son seste dayanamayan, burst power aldatmacasını kullanan, cambridge ürünleriyle ucuz kurtulan başka bir firma var mı?
    Cambridge firmasını asla creative ile bir tutmayın!! Ayıp ya!!!

styleone sözüm sana, belki anlamamış olabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 19 Mayıs 2005, 13:37:28 >
  • Kardeş, şu an dosyaları indiriyorum, eyvallah, kolay gelsin...
    quote:

Orjinalden alıntı: EnjoyTheSilence

Arkadaşlar daha önceden söz verdiim bass testlerini bi emailde topladım...z5500 yada o ayarda sistem sahipleri (creative diil) bunları kulak saglıgı açısından kısık sesle dinlesinler şaka bi yana hakikaten wooferı tam performans kullanan sesler var...içinde gerçekten iyi basslar var...Wolverine arkadaşım umarım beğenirsin biraz geç ulaştırdığım için herkesten özür....

email:logitechforum@gmail.com
    şifre:donanimhaber
  • quote:

Orjinalden alıntı: Affan83

Answer arkadaşım,RESMEN ACINACAK HALDESİİİİİİİİİİNNNNNN Nasıl yani CAMBRİDGE Creative alt firması,bu kadar cahil olma,CAMBRİDGE,Profesyonel Hİ-END sistemler üreten dünyaca ünlü şirketlerin en iyilerinden biridir,yazık sana,susta rezil olma bari

Bana acınacak halde olduğumu söyleyen arkadaşlara ithafen!...

Creative Labs'ın Bünyesine Kattığı Bazı Şirketler

Ensoniq
    E-mu Systems
    Cambridge SoundWorks
    Ectiva Inc. (OPTi)
    ShareVision Technology
    Broadxent (Digicom Systems)
    HiFi.com
    Silicon Engineering Inc.
    3D Labs

http://www.tomshardware.com.tr/column/20021216/creative-01.html

Fazla diyecek bişi yok herhalde...

• Answer bu 2. mesajın forumlarda sakın sen styleone olmayasın yada o sen olmasın kime yazdıgımızı bilelim yazı tarzın harfleri kullanma biçimin o arkadaşımızla aynı gibi ya ikizsiniz (tek yumurta)yada creative size yüklü miktarda para yedirmiş reklam yapsın diye...
  • Wolverine kardeş bu arada ilk emailde attachment 2 bölümde 2 stifler yazısı var yeşil renkte üsttekine tıklayınca 2. bölümde açılıyo ondada benim favorilerimden bi woofer testi var şimdiden iyi dinlemeler
  • Ne o bahsettiğin adamı tanırım ne de bu forumda başkasını.Sen kişilerle uğraşacağına yazılanlara bak.Size bir link daha vereyim.Buda creative'in sayfasından.bari cehaletinizi savunmayın.

http://www.creative.com/corporate/milestones/welcome.asp?nav=1
  • Eyvallah kardeş, dediğini de indiriyorum..
    Birazdan bakarım tümüne..
    quote:

Orjinalden alıntı: EnjoyTheSilence

Wolverine kardeş bu arada ilk emailde attachment 2 bölümde 2 stifler yazısı var yeşil renkte üsttekine tıklayınca 2. bölümde açılıyo ondada benim favorilerimden bi woofer testi var şimdiden iyi dinlemeler
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.