Şimdi Ara

LOGITECH Z-5500 İNCELEMESİ-SONUÇLAR (FARKLI BİR REVİEW İÇİN BUYRUN) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
641
Cevap
1
Favori
47.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde bu testleri yapıyorsun saygım sonsuz ama her insanın kulağı farklı algılayabilir örneğin sen logitechi beğeniyorsun ama başka biri beğenmeyedebilir yani bu göreceli bir kavram nasılki sen creative media playerda dinliyorsan müzikleri bende winampta asio driverları ile cok daha net ve kaliteli ses alıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA
    bende winampta asio driverları ile cok daha net ve kaliteli ses alıyorum...

Hocam nedir bu winamp ta asio driver olayı
    Bilgi ve link verebilir misin?
  • Teşekkürler
  • Arkadaşım, senin yorumlarda yine farklılık sezinliyorum. Emeğe saygı lütfen. Ben bu testleri KESİNLİKLE tek başıma YAPMIYORUM. Benim yanımda nerdeyse tüm testlere her zaman katılmış ve en az benim kadar bu konularda fanatik 5-6 arkadaşım var. Onlar da sürekli fikir beyan ediyorlar. Üstelik bu kararları verirken sitede yayınladığım ve benden isteyene gönderdiğim 6. sayfaya ulaşmış mp3lerdeki performanslarına da bakıyorum setlerin. Bu konuda da çok hassas bir kulağa sahibim diyebilirim. Gigaworks'un hem megaworks'tan hem de jazz 9940b'den daha iyi bir set olduğunu gerek basslarda, gerekse tizlerde ve setin 7.1 olduğunda herkes kabul ediyor, sadece sen kabul etmiyorsan keyfin bilir. Bir ara bana jazz fanatiği yapmamla ithamda bulunmuştunuz, madem öyleydi ben daha sonra gigaworks fanlığı yaptım ve şimdi de z5500 fanatikliği yapıyorum, öyle mi? Hayır, olay kesinlikle kaliteyle ilgili. Bence şu an en iyisi z5500 ve ben de bu işe daha iyisi çıkana kadar nokta koyuyorum.
    quote:

birde bu testleri yapıyorsun saygım sonsuz ama her insanın kulağı farklı algılayabilir örneğin sen logitechi beğeniyorsun ama başka biri beğenmeyedebilir yani bu göreceli bir kavram nasılki sen creative media playerda dinliyorsan müzikleri bende winampta asio driverları ile cok daha net ve kaliteli ses alıyorum...

• Bu arada değil burda dünyada bile çıksa öyle biri geçerli kaynağını göstermeden, kanıtlamadan, bemim gibi dtt2200, inspire 6600, inspire 5700, logitech z-640, jazz 9940b, megaworks, gigaworks, logitech z-5500 kullanıp seslerini ezbere bilen biri olmasa kimsenin fikirlerimi değiştirebileceğini sanmıyorum. Tekrar ediyorum, şu ana kadar z-5500 setinde aldığım ses kalitesi en iyisi olmuştur. Buna en çok ddts-100 ile birlikte kullandığım gigaworks yaklaşmıştır, daha sonra j9940b. Decoderli veya decodersiz megaworks epey geride kalmıştır. z5500'ten daha iyisi çıkana kadar fikrim sabit kalacaktır, değişmeyecektir.
    Şu an aklımda Klipsch'in Promedia Ultra 5.1 analog setini de test etmek var. Ama o set şu an hem Türkiye'de çok az bulunduğundan hem de analog bir sete göre fiyatının pahalılığına sebep satın alıp test edemiyceğim bir set. Okuduğum ve katıldığım onlarca review'dan da anladığım kadarıyla tiz seslerde z5500'den daha iyi, bass seslerde daha güçsüz bir set olduğunu öğrendim. Ama yine de denemek isterim ilerde. Ben her zaman kaliteden yana oldum, öyle de olacağım. Şu güne kadar beni dinleyip evine ses sistemi alan yardımcı olduğum onlarca insan eğer setinden memnunsa bu da bana yeter.
    Çalışmaya devam, durmak yok...

• bir arkadaş 300 milyona set arıyormuş ona tavsiyem premier PHT-35400 modeli mükemmel sub çok kuvvetli. surroundları iyi.bende var kullanıyorum.çok da memnunum.
  • bizleri aydınlattığın için teşekküer en kısa zamanda alıcam ve bir sorum var dvd playerda deckte ses kalitesi nasıl ben dijitalde coaxsial bağlama taraftarıyım nasıl performans sağlıyor söylermisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Arkadaşım, senin yorumlarda yine farklılık sezinliyorum. Emeğe saygı lütfen. Ben bu testleri KESİNLİKLE tek başıma YAPMIYORUM. Benim yanımda nerdeyse tüm testlere her zaman katılmış ve en az benim kadar bu konularda fanatik 5-6 arkadaşım var. Onlar da sürekli fikir beyan ediyorlar. Üstelik bu kararları verirken sitede yayınladığım ve benden isteyene gönderdiğim 6. sayfaya ulaşmış mp3lerdeki performanslarına da bakıyorum setlerin. Bu konuda da çok hassas bir kulağa sahibim diyebilirim. Gigaworks'un hem megaworks'tan hem de jazz 9940b'den daha iyi bir set olduğunu gerek basslarda, gerekse tizlerde ve setin 7.1 olduğunda herkes kabul ediyor, sadece sen kabul etmiyorsan keyfin bilir. Bir ara bana jazz fanatiği yapmamla ithamda bulunmuştunuz, madem öyleydi ben daha sonra gigaworks fanlığı yaptım ve şimdi de z5500 fanatikliği yapıyorum, öyle mi? Hayır, olay kesinlikle kaliteyle ilgili. Bence şu an en iyisi z5500 ve ben de bu işe daha iyisi çıkana kadar nokta koyuyorum.
    quote:

birde bu testleri yapıyorsun saygım sonsuz ama her insanın kulağı farklı algılayabilir örneğin sen logitechi beğeniyorsun ama başka biri beğenmeyedebilir yani bu göreceli bir kavram nasılki sen creative media playerda dinliyorsan müzikleri bende winampta asio driverları ile cok daha net ve kaliteli ses alıyorum...

yorumlarımda farklılık sezmene gerek yok nasılki sen mp3 leri creative media playerda daha iyi diyorsun bende winampta asio driverları ile aldığım ses ondan daha iyi diyorum aynı şey KULAK ZEVKLERİ FAKLI OLABİLİR İNSANLARIN diyorum ben sana gigaworksu bende test ettim ve yazdım hatırlarsın basslardaki bozulmaları duyunca bu ne la diyip kesitirip attım bugün bile AUDIOPHILE diye tabir edilen insanların kulak zevkleri birbirinden cok farklıdır birisi 15000 dolarlık seti beğenmezken bazılarıda 5000 dolarlık sete hayran kalıyorlar ANLATMAk İSTEDİĞİMİ ANLAMAMIŞSIN .... birde yukarda zaten emeğine saygım sonsuz demişim sende hala emeğe saygı diyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HYDRA -- 6 Mart 2005, 15:04:06 >

• wolverine tamam güzel test ediyor olabilirsin ama herkesin kulagı farklıdır birde o kadar para edecek bir ürün değil. creativelerde fiatlar çok dustu. ben şahsen o kadar para etmeyecek bir ürünü inceleme bile ihtiyacı duymuyorum fiat/ preformansı iyi olacakki alıp inceleyecem diye ugrasacaksın. ugrastıgını farzedelim tizleri berbat olan bir seti nasıl övüyorsun hayret vak a sın.
  • Tamam kardeş, sen gigaworks'u da beğenme, logitech z5500ü de beğenme. Bu senin kişisel yorumun, beğenmek zorunda da değilsin. Ben bildiğimi anlatayım, gerisi size kalmış.
    quote:

quote:

Arkadaşım, senin yorumlarda yine farklılık sezinliyorum. Emeğe saygı lütfen. Ben bu testleri KESİNLİKLE tek başıma YAPMIYORUM. Benim yanımda nerdeyse tüm testlere her zaman katılmış ve en az benim kadar bu konularda fanatik 5-6 arkadaşım var. Onlar da sürekli fikir beyan ediyorlar. Üstelik bu kararları verirken sitede yayınladığım ve benden isteyene gönderdiğim 6. sayfaya ulaşmış mp3lerdeki performanslarına da bakıyorum setlerin. Bu konuda da çok hassas bir kulağa sahibim diyebilirim. Gigaworks'un hem megaworks'tan hem de jazz 9940b'den daha iyi bir set olduğunu gerek basslarda, gerekse tizlerde ve setin 7.1 olduğunda herkes kabul ediyor, sadece sen kabul etmiyorsan keyfin bilir. Bir ara bana jazz fanatiği yapmamla ithamda bulunmuştunuz, madem öyleydi ben daha sonra gigaworks fanlığı yaptım ve şimdi de z5500 fanatikliği yapıyorum, öyle mi? Hayır, olay kesinlikle kaliteyle ilgili. Bence şu an en iyisi z5500 ve ben de bu işe daha iyisi çıkana kadar nokta koyuyorum.
    quote:

yorumlarımda farklılık sezmene gerek yok nasılki sen mp3 leri creative media playerda daha iyi diyorsun bende winampta asio driverları ile aldığım ses ondan daha iyi diyorum aynı şey KULAK ZEVKLERİ FAKLI OLABİLİR İNSANLARIN diyorum ben sana gigaworksu bende test ettim ve yazdım hatırlarsın basslardaki bozulmaları duyunca bu ne la diyip kesitirip attım bugün bile AUDIOPHILE diye tabir edilen insanların kulak zevkleri birbirinden cok farklıdır birisi 15000 dolarlık seti beğenmezken bazılarıda 5000 dolarlık sete hayran kalıyorlar ANLATMAk İSTEDİĞİMİ ANLAMAMIŞSIN .... birde yukarda zaten emeğine saygım sonsuz demişim sende hala emeğe saygı diyorsun ?

• Sen z5500ü dinledin mi de böyle "tizleri berbat" tabiri kullanıyorsun. Bence z5500 megaworks kalitesinde tizlere sahip bir set. Hadi diyelim z5500ü dinledin, megaworks veya gigaworksü dinledin mi de kıyas yapıyorsun? Hadi onları da dinlediğini farzedelim, onlarca yabancı review bu setin tizlerine laf dememişken ve aksine z680e göre çok beğenmişken sen nasıl kendinden bu kadar emin konuşup bir de bana "hayret bir vakasın" diyebiliyorsun? Asıl sana hayret???
    quote:

Orjinalden alıntı: ank06

wolverine tamam güzel test ediyor olabilirsin ama herkesin kulagı farklıdır birde o kadar para edecek bir ürün değil. creativelerde fiatlar çok dustu. ben şahsen o kadar para etmeyecek bir ürünü inceleme bile ihtiyacı duymuyorum fiat/ preformansı iyi olacakki alıp inceleyecem diye ugrasacaksın. ugrastıgını farzedelim tizleri berbat olan bir seti nasıl övüyorsun hayret vak a sın.

• quote:

Tamam kardeş, sen gigaworks'u da beğenme, logitech z5500ü de beğenme. Bu senin kişisel yorumun, beğenmek zorunda da değilsin. Ben bildiğimi anlatayım, gerisi size kalmış.
    quote:

quote:

quote:

bak wolverine çok çabuk alınan bir KİŞİLİĞİN VAR SENİN! ben dinlemedim z 5500 ü ben NE DİYORUM ANLAMIYORMUSUN ???? herkesin kendi kulak zevkine göre değişir diyorum hala üste cıkmaya calışıyorsun gigaworksu dinledim dedim sana ve abartılacak bir set değil dedim elbetteki megadan daha güçlü bir set tartışılmaz ama benim salonumda bulunan home theather sistemiyle yarışamaz zaten bu setler pc için yapılmış setler cok pro setler değil bunu sende biliyorsun

• logitech in bu ürününü bir tanıdıga almstık berbat tı hatta rezaletti o kadar parayı ölsem yolda bulsam almam ben abi nasıl verdin o kadar para bencede hayret bit vak a olmus.
  • birde yazılarında hep şunu seziyorum genelde hangi setin bassı güçlü ise onu beğenip ona göre yapıyorsun unutmaki setleri değerlendirirken sadece basslara göre değil bir hoparlörün bütün tınıları doğal sese yakınlık açısından değerlendirmek daha doğru
  • Wolverine @ hocam bu seti sen kendi rızanlamı aldın yoksa bir firma sanaa bunu test et diyemi gönderdi harbi merak ettim.
  • wolverine@ yazılarını büyük zevkle takip ediyorum ama şunuda belirtmeden geçemeyecem hangi setin incelemesini yapsan o en iyi oluyor malını biraz fazla öven birisin anladığım kadarıyla ama yinede bu yaptığın güzel birsey
  • seni tebrik ediyorum z-5500e berbat bir set diyen dünyadaki belkide tek adamsın.parasının hakkını vermiyor diyebilirsin ki bence veriyor ama berbat nasıl diyebiliyosun.
    quote:

Orjinalden alıntı: FuKaRa

logitech in bu ürününü bir tanıdıga almstık berbat tı hatta rezaletti o kadar parayı ölsem yolda bulsam almam ben abi nasıl verdin o kadar para bencede hayret bit vak a olmus.
  • Wolverine senden aldım dtt 2200 setimle thx 550 logitech Z-5500 versiyonunuda audigy2 ZS model ses kartım ile bizzat dinledim inan dtt 2200 ile aradakşii farkı hissedemiyorum thx 550 ile kıyasladııgmda bendeki uydular ön plana çıktı tizler çok iiyiydi thx in woofer biraz iyiydi. logitech i bizim komsuya almıstık onunla kıyasımda ise bir fark seemedim ben biraz görsel sadece ürün. ama okadar edermi dersen ben dtt 2200 derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19 -- 6 Mart 2005, 17:02:38 >
  • Yok yok kardeş, sana son zamanlarda bi haller oldu, yorumlarında bi havalılık sezinliyorum. Benim yaptığım testler sonucunu beğenmek zorunda değilsin, bunu daha önce de söyledim. Yine polemik oluşturmayalım. Ayrıca benim üste çıkma gibi bir takıntım da yok, beni tanıyan bilir. Giga'yı ben asla pro. setlerle bir tutmadım, bunu yaptığımı da nerden çıkardın? Sanırım beni yanlış anladın.. Bu topicte benim acizane yapmaya çalıştığım z5500 hakkındaki yorumlarımı ve görüşlerimi yazmaktır. Beğenmeyen katılmaz, ama gigaworks olayı ayrı bir olaydır. Ben zaten z5500 için giga'dan daha iyidir dedim. Ama mega'nın giga'dan daha iyi olduğunu HİÇ sanmıyorum...
    quote:

bak wolverine çok çabuk alınan bir KİŞİLİĞİN VAR SENİN! ben dinlemedim z 5500 ü ben NE DİYORUM ANLAMIYORMUSUN ???? herkesin kendi kulak zevkine göre değişir diyorum hala üste cıkmaya calışıyorsun gigaworksu dinledim dedim sana ve abartılacak bir set değil dedim elbetteki megadan daha güçlü bir set tartışılmaz ama benim salonumda bulunan home theather sistemiyle yarışamaz zaten bu setler pc için yapılmış setler cok pro setler değil bunu sende biliyorsun

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.